Namie - paketai, kai reikia kažkur išeiti ir naktį - tamponai , dažniausiai pirmas tris dienas. Paskui vien tik paketai
As irgi tamponus naudoju tik tomis gausiausiomis dienomis (2-3), o kitomis dienomis jie nebutini. Ir tai juos naudoju tik dienos metu, kai iseinu is namu, ar, jei laukiu sveciu, kad butu smagiau ir nereiketu taip daznai lakstyt i tulika.
Vasara prie juros naudojau tamponus tai labai nusivyliau, neapsaugojo manes ir turejau gedos dabar tik paketai
QUOTE(Miliuke @ 2008 02 18, 19:50)
Vasara prie juros naudojau tamponus tai labai nusivyliau, neapsaugojo manes ir turejau gedos dabar tik paketai
As tokiu dalyku nepraktikuoju. Tom dienom neinu prie jokiu juru
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 17, 15:54)
Turiu uomeny tuos kurie nepadengti ten jokiom nesamonėm neva geriau sugeriančiom... , nes dabar taip išeina kad nesąmonę parašiau. Pradėjau gilintis, skaitau skaitau ir beveik ant nė vienų tamponų jų sudėties nerašo , kaži ar taip turi būti... Šiaip dabar facella turiu...
o čia įdomiai keistą daiktą radau http://www.sveikipro...d...11&id=17613
įklotų tai natūralių būna kasdieninių (bella dar kažkas), nu jau jei natūralus tai rašo
o čia įdomiai keistą daiktą radau http://www.sveikipro...d...11&id=17613
įklotų tai natūralių būna kasdieninių (bella dar kažkas), nu jau jei natūralus tai rašo
na jau Bella tai tikrai ne naturalus, kokybe , pigiakai visai, gyvenime nepirksiu tokiu
cia kaip ir su Alwaysai, puse pasaulio perka, bet kai istyre sudeti - vien guma
dabar tik paskutiniu metu normalesnius gamina...viena karta esu nupirkus Alwaysus, bet daugiau niekada ir nepirksiu.....
QUOTE(almante @ 2008 02 19, 20:10)
na jau Bella tai tikrai ne naturalus, kokybe , pigiakai visai, gyvenime nepirksiu tokiu
dabar tik paskutiniu metu normalesnius gamina...viena karta esu nupirkus Alwaysus, bet daugiau niekada ir nepirksiu.....
Del Always cia rimtai?
As tai juos labai megstu - jokio vargo nematau tomis dienomis, sausa, svaru
QUOTE(almante @ 2008 02 19, 20:10)
Aš tai visuomet Always naudoju, man jie patinka. O dėl tamponų, tai tik pirmas dvi, tris naktis juos naudoju, kad ramiai išsimiegočiau. Dienomis nenaudoju, nebent labai gausios mmm ir nenoriu bėdos apturėti
as ir naudojau tamponus, bet ginek,gerai atrase velniu uz tamponus, kad negerai juos naudoti, atsiranda visokios bakterijo ir t.t. taip pat liepe atsisakyti olwaisu, liepe issirinkti kanors kita...nes pagal ja, jos kas antra paciente, naudojanti olwaisus turi broblemu..
Dėl always tai tikrai taip, buvo jau kažkurioj temoj diskutuota apie juos.
Lyg ir šitoje http://www.supermama...showtopic=22453
Nėra jie patys natūraliausi, ir pati pastebėjau - sugėrimo, saugumo atžvilgiu tikrai man liuks, bet jei vien tik juos per visas dienas naudoju, atsiranda lyg ir niežuliukas, lyg ir paraudimas (nors rečiausiai kas 4 valandas keičiu be išimties)
Todėl paskutinėmis dienomis pereinu prie mažesnes reklamines kampanijas turinčių produktų
Lyg ir šitoje http://www.supermama...showtopic=22453
Nėra jie patys natūraliausi, ir pati pastebėjau - sugėrimo, saugumo atžvilgiu tikrai man liuks, bet jei vien tik juos per visas dienas naudoju, atsiranda lyg ir niežuliukas, lyg ir paraudimas (nors rečiausiai kas 4 valandas keičiu be išimties)
Todėl paskutinėmis dienomis pereinu prie mažesnes reklamines kampanijas turinčių produktų
Neisivaizduoju, kaip isgyventi be Allwaisu. Nepatinka man jokie kiti.
QUOTE(astiti @ 2008 02 20, 10:05)
as ir naudojau tamponus, bet ginek,gerai atrase velniu uz tamponus, kad negerai juos naudoti, atsiranda visokios bakterijo ir t.t. taip pat liepe atsisakyti olwaisu, liepe issirinkti kanors kita...nes pagal ja, jos kas antra paciente, naudojanti olwaisus turi broblemu..
mano ginekologe irgi nerekomenduoja naudoti tamponu ,net iklotus sake rinktis kuo naturalesnius,nes nuo visokiu "prikvepintu" ir atsiranda ivairus uzdegimai
as ir neisivaizduoju kaip be olwaisu...maniske nerokendavo naudoti pacius paprasciausius pvz.kaip bella, libres bet kad as pripratus prie olwaisu, tai sunku bus atsisakyti