Sveikos gyvos merginos!
Perskaičiau temą ir negaliu nepareikšti savo nuomonės dėl tamponų.
Kai juos atradau, buvau devintam danguje - va čia tai aštuntas pasaulio stebuklas! Pasaka, o ne gyvenimas manęs laukia. Deja deja.... Naudojau pagal visas instrukcijas, keičiau kaip priklauso, naktį - įklotas ir t.t. Bet vistiek gavosi taip, kad įsiveisė kažkokia bjaurastis, nes kvapas ir po pasinaudojimo, ir po pasimylėjimo būdavo toks, kad atrodo, jog kiaulės kumpis būtų savaitės manyje puvęs.
MB likdavo apšalęs ir per kilometrą nuo manęs laikėsi.
Lyg to nepakaktų, pakito gleivių pH.
Tuomet apie normalų lytinį gyvenimą pamiršome abu... Pakvipo skyrybomis. Rimtai.
Nežinau, kiek kartų kreipiausi pas gines... O jos man - viskas OK, tepinėliai pasaka, gimda ir priedai - nors rytoj pastok. Kai kreipiausi į gyd.H. Stankevičių (KMUK)
, jis liepė MB galvą plautis, nes negali būti tokio rūgštinio diskomforto mylintis, kaip aš jam nupasakojau!
Tada man visai stogas nučiuožė. Žliumbiau kaip karvė.
Ir ėmiausi reanimuoti santykius ir apatinį galą.
Pirmiausiai ką padariau, tai išmečiau tamponus. Taip taip! Antra - atsisakiau stringų, trečia - ėmiau vartoti gelį multi-gyn (teatree oil ir kiti panašūs tik šunų kailiui tept tetiko...)
Pasakysit, kad čia mano išmislai, bet tamponų "nauda" įsitikinau 100 proc. Vasarą labai norėjosi degintis ir panaudojau juos tik pusdienį. Rezultatas vakare - supuvęs kiaulės kumpis!
Šiandieną viskas susitvarkę ir jokių nusiskundimų neturiu.
Manau, kad jei jau gamta taip surežisavo, kad reikia, jog ištekėtų, tai ir pagaukime skysčius išorėje, o ne viduje.
Kam viduje kas mėnesį įrenginėti bakterijų inkubatorių, ar ne?