Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(3in1 @ 2008 02 13, 15:29)
va ir as buvau pas ginekologe, tai pasake, kad yra zaizdele ir tamponu reiktu atsisakyt, bet neisivaizduoju kaip tai padaryt, nes su paketais jauciuosi siaubingai... doh.gif  cool.gif

man ir ginekologe sake nenaudot bent jau siuo metu tamponu, ns gydomes tepant vaistus ant zaizdeles, tai jau dvi menesines prabuvau vien su pakeitais, oj kaip nefaina, bet ka daryt rolleyes.gif
Atsakyti
man kažkaip jos atkeliauja penktadienį ir užsisveciuoja savaitgaliais
tai namuose su paketais ne taip jau ir blogai.

man ginė nepatarė tik ob naudot

ji sakė jeigu turiu galimybę, tai geriau atsivezt is užsienio. tai maniškis vis parveza is vok.
brangesni biski , bet ... jau ipratau

Atsakyti
Sveikos gyvos merginos!

Perskaičiau temą ir negaliu nepareikšti savo nuomonės dėl tamponų. ax.gif
Kai juos atradau, buvau devintam danguje - va čia tai aštuntas pasaulio stebuklas! Pasaka, o ne gyvenimas manęs laukia. Deja deja.... Naudojau pagal visas instrukcijas, keičiau kaip priklauso, naktį - įklotas ir t.t. Bet vistiek gavosi taip, kad įsiveisė kažkokia bjaurastis, nes kvapas ir po pasinaudojimo, ir po pasimylėjimo būdavo toks, kad atrodo, jog kiaulės kumpis būtų savaitės manyje puvęs. verysad.gif MB likdavo apšalęs ir per kilometrą nuo manęs laikėsi.
Lyg to nepakaktų, pakito gleivių pH. mega_shok.gif Tuomet apie normalų lytinį gyvenimą pamiršome abu... Pakvipo skyrybomis. Rimtai.
Nežinau, kiek kartų kreipiausi pas gines... O jos man - viskas OK, tepinėliai pasaka, gimda ir priedai - nors rytoj pastok. Kai kreipiausi į gyd.H. Stankevičių (KMUK) help.gif , jis liepė MB galvą plautis, nes negali būti tokio rūgštinio diskomforto mylintis, kaip aš jam nupasakojau!
Tada man visai stogas nučiuožė. Žliumbiau kaip karvė. verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Ir ėmiausi reanimuoti santykius ir apatinį galą. ax.gif Pirmiausiai ką padariau, tai išmečiau tamponus. Taip taip! Antra - atsisakiau stringų, trečia - ėmiau vartoti gelį multi-gyn (teatree oil ir kiti panašūs tik šunų kailiui tept tetiko...)
Pasakysit, kad čia mano išmislai, bet tamponų "nauda" įsitikinau 100 proc. Vasarą labai norėjosi degintis ir panaudojau juos tik pusdienį. Rezultatas vakare - supuvęs kiaulės kumpis! biggrin.gif
Šiandieną viskas susitvarkę ir jokių nusiskundimų neturiu. victory.gif
Manau, kad jei jau gamta taip surežisavo, kad reikia, jog ištekėtų, tai ir pagaukime skysčius išorėje, o ne viduje. tongue.gif Kam viduje kas mėnesį įrenginėti bakterijų inkubatorių, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as tai naudoju diena tamponus (ivairius, ka pamatau, ta perku, kaskart vis kitokie), tamponai man patogu ypac kai esu darbe
namuose tai su iklotais

cia panaisiai kaip su kontaktiniais lesiais, vienos ilgus metus nesioja ir beveik be neigiamo poveikio, as panesiojau 4 m.
dabar nesioju tik per atostogas ar vaziuojant prie ezero
na ir per dideles sventes

stringai irgi biski smegenis spaudzia, griztu prie kelnaiciu vis dazniau smile.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju ka daryciau be tamponu,nes pvz kaip po gimdymo teko su paketais pavaiksciot tai galvojau kad nuprotesiu doh.gif ,nu taip nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
Rusmene, oho, cia tai pasakojimas... doh.gif
Tau gal kokia asmenine alergija nuo ju?
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2008 02 13, 21:06)
man kažkaip jos  atkeliauja penktadienį ir užsisveciuoja savaitgaliais
tai namuose su paketais ne taip jau ir blogai.

man ginė nepatarė tik ob naudot

ji sakė jeigu turiu galimybę, tai geriau atsivezt is užsienio. tai maniškis vis parveza is vok.
brangesni biski , bet ... jau ipratau

Sakyk, kaip tavo gine del OB argumentavo?
Nes, pvz., US pirkau tamponus - ziauriai nepatiko... tie, kurie pas mus, man thumbup.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai juos labiau naudoju vasarą, prie plonesnių rūbų. Man jie žymiai patogiau, bet nepiktnaudžiauju. Kad ir keičiu dažnai, gal net per dažnai, bet vistiek bijausi tų galimų pasekmių apie kurias čia nemažai rašoma. g.gif
Atsakyti
Kaip ir dauguma naudoju tamponus kai kazkur bunu ne namuose, o siaip iklotus. Kol kas viskas tvarkoj tfu, tfu.
Atsakyti
aš tai naudoju tik naturalaus pluošto.... jokių ten OB, ir ypač jokių pro confort - plastmse kazkokia. Įklotus irgi tik naturalius. kolkas ok. viskas. Tie įklotai menesinem rgi daznai sintetiniai buna... labai nekonfortiška...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 19:14)
aš tai naudoju tik naturalaus pluošto.... jokių ten OB

o kokius tada..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 02 16, 19:14)
aš tai naudoju tik naturalaus pluošto.... jokių ten OB, ir ypač jokių pro confort - plastmse kazkokia. Įklotus irgi tik naturalius. kolkas ok. viskas. Tie įklotai menesinem rgi daznai sintetiniai buna... labai nekonfortiška...

ir as noreciau suzinot, kurie prie naturaliu priklauso... g.gif
Atsakyti
Turiu uomeny tuos kurie nepadengti ten jokiom nesamonėm neva geriau sugeriančiom... , nes dabar taip išeina kad nesąmonę parašiau. Pradėjau gilintis, skaitau skaitau ir beveik ant nė vienų tamponų jų sudėties nerašo blink.gif , kaži ar taip turi būti... Šiaip dabar facella turiu...

o čia įdomiai keistą daiktą radau g.gif http://www.sveikipro...d...11&id=17613

įklotų tai natūralių būna kasdieninių (bella dar kažkas), nu jau jei natūralus tai rašo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 vasario 2008 - 15:56