Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(Spygliux6 @ 2007 11 29, 14:02)
Kiek žinau, kad ginekologai išvis nerekomenduoja tamponų, nes susidaro puiki terpė visokiems uždegimams.

aga,man gydytoja taip pat rekomendavo ju geriau nenaudoti,ypac kai aptiko gimdos kaklelyje zaizdele g.gif neva tai,jei laiku jo nepasikeisiu (o isejus kur nors ne visada pavykdavo rekiamu laiku pasikeisti) pasidaro puiki terpe mikroorganizmams unsure.gif
nors,tiesa sakant kartais nepaisau gydytojos rekomendaciju ir juos panaudoju,zinoma nepiktnaudziauju ax.gif
man labiausiai patinka o.b. procomfort thumbup.gif
Atsakyti
tongue.gifo pirmo gimdymo negalejau naudotis paketais nes buvo alergija jiems taigi tamponai buvo mano issigelbijimas unsure.gif
Atsakyti
naudoju o.b. thumbup.gif ,nuostabus isradimas.
Atsakyti
Man asmeniskai-tik tamponai, hig.paketu negaliu pakesti, nes alergizuoja oda schmoll.gif (na bet naktimis be ju vis tiek neapsienu). O is visu isbandytu tamponu, patys paciausi wub.gif thumbup.gif -Tampax Pearl Plastic (gaila, kad ju nerandu pirkt LT verysad.gif ).
Atsakyti
šį mėnesį kažkodėl tais kai jau asrtėja laikas keisti, tai mane labai ima karštis mušt. Čia nuo tampono? 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma tai naudoju o.b.
Siaip stengdamasi isvengti visu begiojimu per krastus ir pan, tai kai buna gausiausia menesiniu diena, tada naudoju tamponus, bet labai daznai juos keiciu. Taip isvengiu "paketinio" diskomforto.
Gal jie ir nera gerai, bet kartrais reikia rinktis patoguma.
Papildyta:
QUOTE(Loretute @ 2007 11 30, 16:10)
Naudoju tik vasarą kai velkuosi maudomą, ar kokiu mažus šortukus. Kažkaip man jie nelabai schmoll.gif dažniausiai visada jaučiu kad kažkas man ten yra verysad.gif

Tai galbut per mazai ikisi ji? Ta prasme man jei ne giliai ikisu, tai is vis kaip ant kamscio atrodo sedziu, baisiai nemalonu, bet pasitaiko smile.gif Ypac kai tik pradejau naudoti tamponus buvo tragedija, nes net neisivaizdavau i koki gyli ir kaip ten ka kist smile.gif Tai sedet neidavo doh.gif Ir galvojau kad tai pats durniausias isradimas zemeje cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeLady: 27 sausio 2008 - 21:39
Man tamponai yra daug patogesni negu paketai, bet sako kad jais naudotis nesveika g.gif tad dabar as viena menesi naudoju tamponus kita paketus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 02 05, 18:18)
Man tamponai yra daug patogesni negu paketai, bet sako kad jais naudotis nesveika  g.gif tad dabar as viena menesi naudoju tamponus kita paketus  4u.gif

va ir as buvau pas ginekologe, tai pasake, kad yra zaizdele ir tamponu reiktu atsisakyt, bet neisivaizduoju kaip tai padaryt, nes su paketais jauciuosi siaubingai... doh.gif cool.gif
Atsakyti
Man o.b. labai nepatogus, naudoju tik Tampax. Arba as tu o.b. nenusiperku tinkamu. Du kartus pirkau ir negaliu naudoti - as juos visa laika jauciu, net silpna pradeda darytis. O va Tampax'u nejauciu visai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 13, 16:55)
Man o.b. labai nepatogus, naudoju tik Tampax. Arba as tu o.b. nenusiperku tinkamu. Du kartus pirkau ir negaliu naudoti - as juos visa laika jauciu, net silpna pradeda darytis. O va Tampax'u nejauciu visai  thumbup.gif .

Siaip tai neturetu jaustis, kokius benaudotumet ax.gif . Gali buti tik kad neteisingai istumiami, jei netinkamam gylyje, tuomet jie jauciasi rolleyes.gif
Atsakyti
As esu O.B. megeja. Tampaxai kelia baime nuo mokyklos laiku, kai pamaciau, jog turi ta aplikatoriu lotuliukas.gif

Stengiuosi naudoti tik nakti ir sportuojant. O diena - paketus. Nors, aisku - su tamponais be galo patogu, bet zinau, kad nesveika verysad.gif

O man idomu, kad sakote, jog su zaizdele negalima tamponu naudoti, as ja irgi turiu, bet gine nieko tokio man nesake g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaZ @ 2008 02 13, 16:15)

O man idomu, kad sakote, jog su zaizdele negalima tamponu naudoti, as ja irgi turiu, bet gine nieko tokio man nesake  g.gif

As irgi turiu zaizdele ir labai seniai ir dar visokiu problemu turiu, bet niekas nieko nera sakes apie tamponus, kad ju negalima. Man tik paciai toks klausimas vis kyla "kazin ar nieko blogo". Bet, kai pabandziau, nebegaliu atsisakyti.

O Tampax'as butent del aplikatoriaus ir yra patogus, nes patogiau istumti. O.B. man per daug issipucia.
Atsakyti