Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

Naudoju tamponus dėl patogumo ir dėl to, kad paketams esu alergiška verysad.gif . Kai būnu namie, kad mažiau reiktų naudoti tamponų (nėra jie labai sveika), deja tenka naudoti vatą, kaip senais senais laikais, nes paketų niekaip sau neatitaikau. Na o iš tamponų man geriausi Medika, visai nieko buvo OB, kol nepradėjo ant jų to tinklelio dėti - niežti man nuo jo blush2.gif
Atsakyti
O.B naudoju... Pripratau... smile.gif Turbut su "sparneliais" jau nelabai ir patogu butu g.gif O pradejau naudoti todel, kad nuo "sparneliu" isberia verysad.gif
Atsakyti
as pries tamponus, man jie netinka ir nepatinka, beto ir mano ginekologe patare ju nenaudot.
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 03, 11:34)
Aš nakčiai visada tik O.B naudoju.. Nes su paketu visada bala būna ant paklodės, rūra skęsta karujuose, ir rankom kruvinom atsikeliu, nes niežti nuo to kraujo visur, ir dar + išberia  doh.gif
Paketai irgi ne "perliukai" - trinasi, kelia alergiją man jie  doh.gif  bet vistiek dieną naudoju paketus, tamponus tik nakčiai ir jei sugalvočiau kada išsimaudyt per savi dienas, tai naudočiau.

va, aš kaip tik galvojau apie tokį problemos sprendimą.. drinks_cheers.gif man tas pats, naktim plaukiojam doh.gif tai pamaniau išeitis - tamponai. tik jaučiu tingėsiu keltis vidury nakties juos keist.. bet jau geriau taip, negu kad patalynę kasdien po nakties plaut dry.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

mielosios, gal jūs ką nors žinote apie šituos Divacup? (http://www.divacup.com/) Nežinau, kaip juos įvardinti... tipo kaip tamponas, bet ne tamponas doh.gif

Įdomu, gal kuri netyčia naudojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2007 07 25, 13:44)
As tai irgi daug metų naudojau tamponus, bet vis vargindavo visokie niežėjimai ir taip toliau.Kai nustojau juos naudoti, tada ir baigėsi problemos.

Ir as zinau viena moteri kuriai is Tampax viena rusis tinka kita ne. Tai reikia atsirinkt kas tinka. Juk ir nuo paketu gali buti tokios problemos. Visos suranda sau tinkamus.

QUOTE(isdykele25 @ 2007 08 09, 18:07)
as naudoju tamponus tamax su aplikatoriumi,labai patogus idejimas.paketai tik nakciai,nes girdejau kad istisai negalima naudoti tamponu. smile.gif

Istisai ir nenaudojam...Tik 3-4 d. per men.

QUOTE(solouro @ 2007 08 16, 16:27)
Naudoju tamponus dėl patogumo ir dėl to, kad paketams esu alergiška  verysad.gif . Kai būnu namie, kad mažiau reiktų naudoti tamponų (nėra jie labai sveika), deja tenka naudoti vatą, kaip senais senais laikais, nes paketų niekaip sau neatitaikau. Na o iš tamponų man geriausi Medika, visai nieko buvo OB, kol nepradėjo ant jų to tinklelio dėti - niežti man nuo jo  blush2.gif

Visos randa iseiciu.

QUOTE(mantuke @ 2007 10 08, 11:01)
as pries tamponus, man jie netinka ir nepatinka, beto ir mano ginekologe patare ju nenaudot.

Ginekologe irgi zmogus su savo nuomone. O "netinka" ir "nepatinka" yra skirtingi dalykai.

Ir as N metu naudoju OB thumbup.gif
Tik man juokingai atrodo kai reklamuoja naujus kazkokius tamponus su ramuneliu aromatu ("naujas gaivos pojutis" blink.gif ). Kam tas aromatas jei ten susikisi unsure.gif Gal ne taip supratau g.gif Gal kuri bandet.
Vistiek liksiu istikima OB ir diena ir nakti bigsmile.gif

Girdejau ir as apie tuos Divacup bet kazkaip nedristu isigyt ax.gif Na nebent butu pas mus...galeciau paziuret, paciupinet...
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 10 26, 15:11)
Istisai ir nenaudojam...Tik 3-4 d. per men.

Ir as N metu naudoju OB thumbup.gif
Tik man juokingai atrodo kai reklamuoja naujus kazkokius tamponus su ramuneliu aromatu ("naujas gaivos pojutis" blink.gif ). Kam tas aromatas jei ten susikisi unsure.gif Gal ne taip supratau g.gif Gal kuri bandet.
Vistiek liksiu istikima OB ir diena ir nakti bigsmile.gif

Girdejau ir as apie tuos Divacup bet kazkaip nedristu isigyt ax.gif Na nebent butu pas mus...galeciau paziuret, paciupinet...

teisingai doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

dėl tų gaiviųjų tamponų, tai esmė tame kad ne toks stiprus kvapas.. aš pvz visada perku tik tuos kvepiančius, nes nu man asmeniškai gal to kvapo nesijaučia, bet kaip kitiems g.gif kažkaip saugiau...
o dėl tų tamponų-netamponų tai man jie baisus išvis kažkokie user posted image nesikiščiau tokių į dziundzę nė už ką schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 26, 17:14)
teisingai  doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

dėl tų gaiviųjų tamponų, tai esmė tame kad ne toks stiprus kvapas.. aš pvz visada perku tik tuos kvepiančius, nes nu man asmeniškai gal to kvapo nesijaučia, bet kaip kitiems  g.gif  kažkaip saugiau...
o dėl tų tamponų-netamponų tai man jie baisus išvis kažkokie user posted image nesikiščiau tokių į dziundzę nė už ką  schmoll.gif  blink.gif

Nu bet tai kai buna viduje to kvapo ir taip nesijaucia mastau.gif Va paketai tai suprantu..gerai jei neutralizuotu ta kvapa rolleyes.gif Ai zodziu visaip gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 10 26, 13:10)
Labukas  4u.gif

mielosios, gal jūs ką nors žinote apie šituos Divacup? (http://www.divacup.com/) Nežinau, kaip juos įvardinti... tipo kaip tamponas, bet ne tamponas  doh.gif

Įdomu, gal kuri netyčia naudojate?  g.gif

Siaip kaip tik neseniai per TV tokia laida maciau kur zurnaliste sita dalyka isbande ir jai labai nepatiko. Bet toj pacioj laidoj kalbejo viena ekologisko gyvenimo propaguotoja tai ji sake tik Divacup ir naudojanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 10 27, 00:11)
Siaip kaip tik neseniai per TV tokia laida maciau kur zurnaliste sita dalyka isbande ir jai labai nepatiko. Bet toj pacioj laidoj kalbejo viena ekologisko gyvenimo propaguotoja tai ji sake tik Divacup ir naudojanti smile.gif

as pati naudoju tamponus, anksciau visada naudojau tampax, bet kadangi gyvenu Anglijoje, rode viena laida kaip tik apie visus siuos daikciukus ir minejo kad visi tradiciniai tamponai yra gaminami is dirbtinio silko ir medvilnes misinio, taip pat yra naudojama daug chemikalu ju gamyboje, kurie ir sukelia alergijas ir uzdegimus.
Taigi naudoti reiktu tiktai organinius tamponus, kurie yra pagaminti is 100% medvilnes ir nera chemikalu naudojama ju gamyboje. Dabar pati tik tokius ir te naudoju, ir esu labai jais patenkinta.
Atsakyti
oj tamponai tai liux;) super daiktas, padedantis toms "sventinems" dienoms lengviau praslinkti:) paketa naudojau pries 5 metus gal g.gif
Atsakyti
Man tai visi geri,Norfoj dažnai randu Micci -jie daug pigesni,o niekuo nesiskiria nuo kitų,čekų gamybos,tai užsiperku keliems kartams,bet tik Norfoj jų būna..
Atsakyti