[quote=epponna,2009 03 22, 22:47]
[quote=epponna,2009 03 23, 02:10]
Atsiprasau, ne cia pataikiau su kreipiniu. Jei fondas turetu pinigeliu, jis nupirktu, kai ju nera, kreipiamasi i geruosius zmones pagalbos. Fondas tegyvuoja tik 4 men, tad i pinigeliu nera tiek, kad galetumeme padeti visiems vaikuciams. Pastebiu, kad esu nepageidaujama sio portalo lankytoja, nes kokia zinia beatnesciau, is kai kuriu super mamu pasipila "siuksles' is istabaus grozio burnu. Aciu palaikantiems, aciu ir iskoneveikusioms '
[/quote]
Kai pati pili siuksles nematai , juk realiai problemas isprendziame ir be fondo pagalbos . Ir vel blogos , na taip pacios blogiausios nes nera ka apie mus parasyt , nenorime viesumo . Ir nereik cinizmo ir ironijos , ne tokios problemos buvo isprestos ir be lozungu va kokios mes geros . Fondas egzistuoja 4 menesius , mes padedame onkologiukams jau 5 metus ir tu turi teise mus teisti ? Taip mes neiname su televiziniu lozungu , nerasome straipsniuku , nededame super foto ir egzistuojame tik savo inciatyva ir su gerais zmonemis , taip mes tuom blogos . Ir geriau as busiu labai bloga , nes eisiu pries savo principus daryti tik del to kad pagalba pasiektu vaika , o ne todel kad uz tai ,kad ta pagalba butu fotoreportazu Zmonese.
Fondo ikurejos gatavos ziureti kaip mirsta kudykis ir nesusimest po 100 lt ? As asmeniskai taip negaliu .
Epponna, kadangi nuo mano klausimo vėl čia pykčiai prasidėjo, tai paaiškinsiu, kodėl jį uždaviau. Man tiesiog natūraliai taip gavosi, nes išgasdino jūsų aprašyta situacija, ir tai, kad tuoj pat reikia pinigų. Mačiau jūsų fondą per teliką, darot visokius projektus, rengiate akcijas. 400 Lt nėra ta suma, kuri yra labai didelė, per didelė. Forumo dalyvėms po keliasdešimt litų sumesti vis vien reikia laiko. Matėt su sauskelnėm kaip buvo? Per dvi dienas surinkau panašią, kiek didesnę sumą. Bet tam reikėjo nemažai pastangų - pasilankyti įvairiose temose su paraše įsidėta nuoroda, pareklamuoti tarp savų ir pan., žodžiu išplatinti šią žinią. O čia, vienoje niekam neįdomioje temoje paskelbta informacija tikrai per vieną vakarą nepritrauktų tiek narių, kad galima būtų sumesti reikiamą sumą. Todėl ir paklausiau. Kurioje vietoje jus įžeidžiau? Kur ką apipyliau? Ir kuo?
Prašom manęs čia nešmeižti ir nekaltinti - puikiai žinot, kad neturiu jokių interesų nei jums, nei jūsų fondui. Tik paklausiau, kodėl nepadėjus vaikeliui operatyviau - per jūsų fondą. Juk jeigu ataskaitas jau ruošiate, tai turite kažką jose pateikti. O tuoj pat puolate aiškintis, kad nieko ten neveikiat, nieko nėra, fondas naujas ir t.t.
Gal nustokit vieną kartą rašyti apie fondą - niekam jis čia neįdomus, o daugiau koncentruokitės ties BENDRU darbu?
Prašom manęs čia nešmeižti ir nekaltinti - puikiai žinot, kad neturiu jokių interesų nei jums, nei jūsų fondui. Tik paklausiau, kodėl nepadėjus vaikeliui operatyviau - per jūsų fondą. Juk jeigu ataskaitas jau ruošiate, tai turite kažką jose pateikti. O tuoj pat puolate aiškintis, kad nieko ten neveikiat, nieko nėra, fondas naujas ir t.t.
Gal nustokit vieną kartą rašyti apie fondą - niekam jis čia neįdomus, o daugiau koncentruokitės ties BENDRU darbu?
Aš biški ne į temą paklausiu- ar gavo vaikas reikiamą įrangą?
Per pietus lekiu pati pas gydytoją, pinigų galėčiau užvešti tik po darbo
Papildyta:
Kateterio kol kas nėra, bent jau taip sako med. personalas. Tiesa, reiktų paminėti, kad personalas nežino ar jo tikrai reikia, mat psak jų kol kas neblogai verčiasi ir be jo
Pačios gydytojos pagauti niekaip nepavyksta
Per pietus lekiu pati pas gydytoją, pinigų galėčiau užvešti tik po darbo
Papildyta:
Kateterio kol kas nėra, bent jau taip sako med. personalas. Tiesa, reiktų paminėti, kad personalas nežino ar jo tikrai reikia, mat psak jų kol kas neblogai verčiasi ir be jo
Pačios gydytojos pagauti niekaip nepavyksta
Nėra, kai ką sužinosi, duok žinoti. Gali paimti tuos pinigėlius, kur pervedžiau (tikiuosi gavai, ten pusę sumos šitos). Aš tada vėliau vėl pervesčiau kažkiek vėlykom.
Nu vienžo, kai galėsi, informuok
QUOTE(linnn @ 2009 03 23, 12:41)
Nėra, kai ką sužinosi, duok žinoti. Gali paimti tuos pinigėlius, kur pervedžiau (tikiuosi gavai, ten pusę sumos šitos). Aš tada vėliau vėl pervesčiau kažkiek vėlykom.
Tai va, kad nebežinau ką daryti, nes prašymą paskelbusi nei čia parašo, nei į až atsako, gal ne prie kompo Toliau bandau gaudyti gydytoją
Dar nenupirkom. Susisiekem su firma, kuri veza kateterius. Pasirodo kaina yra 578lt su visomis galimomis nuolaidomis. Kadangi kazkas parase apie gauta info is gydytojos, kad ligonine issivercia ir be kateterio, tai ryt ryte i ligonine vyksta dvi mamos, kurios nuves fondo labdara ir tuo paciu issiaiskins situacija iki galo, nors laiskas-prasymas buvo gautas is skyriaus vedejos. Lukterkime iki rytojaus.
QUOTE(epponna @ 2009 03 23, 18:04)
Dar nenupirkom. Susisiekem su firma, kuri veza kateterius. Pasirodo kaina yra 578lt su visomis galimomis nuolaidomis.
Atsiprašau už netaktišką klausimą, bet nejaugi fondui tokia suma yra problema? Tiesiog nesuvokiu to delsimo Aš vakar buvau pasiruošus nuvežti pinigėlius, bet gydytojos taip ir nepavyko pagauti.
Lauksim žinių iš jūsų, tiesa vaikas guli ne onkologiniam, o gastro skyriuje
Prasyt yra visada sunkiau nei duoti. Tad patikekite, jei pinigeliu butu tiek kiek yra problemu, niekas i Jus nesikreiptu. Jie neatsiranda taip greitai, kaip noretusi. Be to yra administravimo islaidos ir saskaita negali likti tuscia iki 0. Dabar remimas vyksta daugiausiai naturiniais mainais, tad su pinigais be galo sunku. Si problema nera vienintele, gauname ne viena pagalbos sauksma ir jei tik galime reaguojame pacios ir perkame pacios. Patikekit tikrai cia vieninteles dvi pastarosios problemos, kurias sprendziame. Kai trukstam pinigeliu, kreipiames i visuomene su konkreciu prasymu, kai galime daryti be kitu pagalbos, darome pacios. Jus sakote, kad darote tai tyliai , niekam nezinant. Ir mes darome ir neleksi gi uz kiekviena darba atsiskaitineti visuomenei, tuomet neliks laiko dirbti. Puikiai zinau ka daro supermamos ir jei nezinociau, niekada cia nerasyciau. Taciau labai skaudu, kai kiekviena laiska lydi nuo temos nukrypstantys komentarai. Kiekviena karta pasakau sau, kad daugiau cia nelysiu, bet kai reikia padeti vaikui... zinau, kad tik mamoms gali labiausiai tai rupeti...
QUOTE(epponna @ 2009 03 24, 11:52)
Jus sakote, kad darote tai tyliai , niekam nezinant. Ir mes darome
netiesa. Kodėl taip sakote? Patikėkit, aš esu labai mažai teliko žiūrintis žmogus, ir tai keletą kartų netyčia užtaikiau ant reportažų, laidų, kuriuose buvo rodomi jūsų projektai. O jeigu naršyti per kanalus ištisai?
Vieno tik nesuprantu, kodėl taip stipriai ginatės šito fakto? Ar tai yra blogai?
Manau atsivrkščiai, jūs turite galingą priemonę - galimybę darytis savo projektams PR'ą. Juk galite savo pagalbos prašymus platinti tokiais mastais, kad ši menka suma kūdikio kateteriui susimestų vos per kelias minutes...
Dovanokit
Tai kaip supratau žinių kol kas nėra
QUOTE(NERA @ 2009 03 24, 14:03)
Tai kaip supratau žinių kol kas nėra
Tikekimes kad ryt butu .
infuzoriu mes nupirksime. Ji pristatys interfarma tiesiai i skyriu ir operacijos budu jis bus istatytas kudikeliui po odele. Aciu uz rupesti.