Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Jo, Nera, gera buvo matyti vaikus smalsiai tikrinančius maišelių turinį smile.gif Liūdna tik, kad metai iš metų sutinki tuos pačius veidus. Ir vis išeini su mintimis, kad na gal pagaliau viskas bus gerai ir tiem mažiulėliams daugiau nereikės grįžti į palatas verysad.gif
Gerų žinių iš reanimacijos nėra... Kol kas būklė negerėja...
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2008 12 19, 09:47)
Gerų žinių iš reanimacijos nėra... Kol kas būklė  negerėja...

Oi Dieve Dieve. Labai tikiuosi, kad tas angeliukas atneš stebuklą unsure.gif

Aš praeitą kartą kai buvau Gustą vėl sutikau, tikriausiai prisimeni mažą aklą berniuką. Kažkaip įstrigo jis man labai smile.gif

Dahlia, dukra labai pergyvena? Ryškiai dukrai nenunėrei angeliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos aš tik šiandien atsiminiau, kad turėjau pas lumčiką užvažiuoti elfukų paimti doh.gif Va ką reiškia vėluoti blush2.gif
Labai labai atsiprašau unsure.gif
Atsakyti
Gustas man irgi įstrigo. Angeliško veido vaikiukas. Gal kokių gerų naujienų jo fronte?
Beje, Nera, gal Vilmai skambinai? Ar man susižinoti dėl to skelbimo?
Atsakyti
Vilma sakė, kad gavo iš policijos pranešimą, kad vyras surastas. Ar reikia dar to skelbimo? Tu man sakyk, nes pas Vilmą taupymo rėžimas įjungtas.
Atsakyti
Nera, gal begsi pas juos kada vel ir perduosi, na ka darysi jai taip isejo, as vakar visas akis pro langa praziurejau ax.gif
vis sviesesnes sventes bus jiem nors lasely,o Gustas jau turbut gerokai paauges?
Atsakyti
Nera, taigi iš jos nė vieno lito niekas neprašo.
Aš viską susižinosiu ir tau duosiu žinoti.. Gi jau turiu numerį :-)
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 11 09, 18:54)
Mielos mamos,

Kaune yra vykdoma kalėdinė akcija onkologiniams ligoniukams, nes kažkodėl būtent Kaune jie užmirštami.
Kauno onkologinis nedidelis, gal 10-15 vietų, tačiau labai vargingas žaidimų kambarys, todėl dovanos bus ne tik kiekvienam vaikui, bet bus padovanota ir į žaidimų kambarį bendrai, kad ligoniukams būtų linksmiau leisti dieneles.
Gal dėl to, kad ten mažas skyrius, gal dėl to, kad nelabai kas žino, ar Vilnius tiesiog aktyvesnis, bet Kauno ligoniukai retai sulaukia svečių sad.gif
Pradėkime keisti šią situaciją jau šiemet  wub.gif

Todėl užvedu atskirą temelę  kauniečių forume, gal kas norėtų ir galėtų prisidėti smile.gif

Čia ištrauka apie Kauną iš bendro teksto.

-----------------

Sakoma, trečias kartas nemeluoja…Ir išties…iš trečio karto radome, kas galėtų koordinuoti akciją Kaune (Ačiū, Giedre!). Taigi Kaune dovanėles galite vežti į  medicinos centrą “Neuromeda”, Tvirtoves al. 90A. Taip pat galite skambinti telefonais +37061342780,+37037331511 ir +37037331555 bei susisiekti el paštu: neuromeda@neuromedicina.lt  Dovanėles galima palikti registratūroje pasakant, kad jos skirtos akcijai (mielos registratorės, kurios perimtų iš jūsų dovanėles, dirba darbo dienomis nuo 9:30 iki 19:00 val). Kada bus dovanėlės teikiamos Kaune, informuosime bloge - gal norės kas prisijungti ir įteikiant?!?! Ir dar kartą dėkojame Juliui iš Neuromedos, kuris sutiko koordinuoti akciją Kaune bei Giedrei, kuri Julių “surado”smile.gif Ačiū!

-----------------

tekstas čia

http://austulle.word...ikams/#comments

forume esančios mamos:  Frane (Siga), austulle (Austeja), +333+ (Jurga).

Kai dovanėlę nupirksite/perduosite, galite parašyti Frane, arba +333+, kad ją įtrauktumėme į sąrašą.

Labai laukiam kauniečių palaikymo. Tik kartu viskas įmanoma smile.gif

Labukas gal galite ideti kauno akcijos aprasyma , nes yra tik vilniaus
http://www.austejosb...2/#comment-1338 butu labai saunu wub.gif
Atsakyti
pabaiga cia.
http://www.austejosb...iukams-pabaiga/
Atsakyti

Ar neplanuojama vėlykinė akcija vaikučiams ?
Atsakyti
Kadangi tokia ekonominė situacija, aš jau bijau net prašyti pinigėlių unsure.gif

Beje dahliaa++(mamytė, kuri mezgė angeliukus), ar matei, kad per anonsą (naujos akcijos onkologiniams ligoniukams) taviškį rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 03 18, 10:01)
Kadangi tokia ekonominė situacija, aš jau bijau net prašyti pinigėlių unsure.gif

Beje dahliaa++(mamytė, kuri mezgė angeliukus), ar matei, kad per anonsą (naujos akcijos onkologiniams ligoniukams) taviškį rodo smile.gif

ax.gif Ne, nemačiau.. O čia kur rodo? blush2.gif

Manau, kad ir tokioje situacijoje velykinėms spalvinimo knygelėms, flomasteriams, dar kokiems "kinder" kiaušiniams pinigėlių atrastume..
Na, ir jei reikia, tų pačių angeliukų vėl bus (gal jau kiti vaikučiai skyriuje guli verysad.gif ..).
Atsakyti