Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(NERA @ 2008 12 17, 13:48)
O tu pernai dalyvavai? ***** senatvė, visai nieko neatsimenu blush2.gif

Nea, man bus pirmas kartas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 12 17, 14:09)
Nea, man bus pirmas kartas  blush2.gif

Man įdomu buvo tik dėl telefono numerio blush2.gif
Atsakyti
Na va, ir aš radau Jus. Dar pagalvojau, kaip tylu mūsų temutėje doh.gif
Nera, nepanikuok lotuliukas.gif Viena neliksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, žinokit aš jau ir išsigandau ir supykau ir nusivyliau.... biggrin.gif
Bet šiandien ateinu su gerom naujienom, nes skyriuje guli tik 9 onkologiniai ligoniukai ir 2 labai sunkūs, bet neonkologiniai, tai gal sakau ir tų 2 su dovanėlėlm neaplenkim. Juo labiau, kad tikrai turim daug dovanų.
Angeliukų irgi turim daugiau. Tikiuosi dahlia neužpyks, jei mes juos į reanimaciją nunešim.
Atsakyti
Nu tai tu nepyk ax.gif Aš, aišku, gera kiaulė. Kažkaip nepastebimai man tas gruodis pralėkė. Vis atrodė, kad dar daug laiko liko doh.gif Gerai, kad paskambinai 4u.gif
Šiandien mano draugę su mažiuliuku į intensyviosios terapijos sk.paguldė. Ech...
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2008 12 18, 10:27)
Šiandien mano draugę su mažiuliuku į  intensyviosios terapijos sk.paguldė. Ech...

Gal ne viskas taip blogai. Gal vakare net nerasim jų, jau bus normalioj palatoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi taip manau. Tiesiog gydytojai apsidraudžia, nes kūdikėlis visai dar jis. Negali pasakyti, nei ką skauda, ar skauda ir pan.
Gal jau ne taip slidu šiandien g.gif Vakar galvojau, kaip mes nuo tos aikštelės iki skyriaus nusigausim, jei tokia čiuožykla bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2008 12 18, 10:54)
Gal jau ne taip slidu šiandien g.gif Vakar galvojau, kaip mes nuo tos aikštelės iki skyriaus nusigausim, jei tokia čiuožykla bus doh.gif

Ten pabarstyta mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos apsižiūrėjau, akd mums 3 kinderių trūksta, tai po darbo dar užlėksiu nupirkti. Labai tikiuosi, kad greitai susisuksiu ir nevėluosiu.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 12 18, 11:17)
Angeliukų irgi turim daugiau. Tikiuosi dahlia neužpyks, jei mes juos į reanimaciją nunešim.

Nesvarbu, prie kieno lovelės nutūps angeliukas - visi jie palydėti didžiausių linkėjimų pasveikti. O to reikia kiekvienam, ne savo noru atsidūrusiam palatoj..

..Sėkmės jums šiandien, merginos 4u.gif (nedaug trūko, kad būčiau jus sutikusi to klinikų korpuso koridoriuose kaip "gyventoja" - dukra nuo sekmadienio geram gipse , bet, ačiū Dievui, namuose..)
Atsakyti
Dovanos išdalintos. Vaikai patenkinti. Aišku gaila tų mažulyčių ligoniukų, bet labai norisi tikėti, kad daugiau jų ligoninėj nesutiksim. Dovanas išdalinom iki pat paskutinės. Mūsų "arruodas" liko tuščias smile.gif Smagiausia aišku buvo matyti, kaip vaikai smalsiai lenda į maišiukus biggrin.gif
Temide, kaip ta mergytė reanimacijoj?
Dahlia tikiuosi nieko rimto unsure.gif

Dar kartėlį ačiū visiems padėjusiems ir prisidėjusiems 4u.gif Be jūsų nieko panašaus nevyktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 19 gruodžio 2008 - 08:24
QUOTE(NERA @ 2008 12 19, 09:22)
Dar kartėlį ačiū visiems padėjusiems ir prisidėjusiems 4u.gif  Be jūsų nieko panašaus nevyktų.

Dahlia tikiuosi nieko rimto  unsure.gif

Džiaugiuosi, kad jūsų vizitas nors šiek tiek nuspalvino ligoniukų kasdienybę 4u.gif .

ax.gif O pas mus viskas įeina į savo vėžes, priprasim.. Nieko labai rimto (tik koja) , bet va - ir Kalėdos, ir Naujieji, ir netgi jos gimtadienis (sausio pradžioj..) - "sugipsuoti" ir.. daugiausiai gulimoj padėty.
Atsakyti