Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 03, 11:37)
O tau reikia ketvirtadienio?

Nežinau kaip atsakyti, tegu būna tada kada geriausiai viskas gaunas, tiesiog pramatau, kad tą ketvirtadienį ko gero galėčiau pati būti. Bet dėl manęs vienos tikrai nieko derint nereikia. Truputuku "bobutinių" lauktuvių prisidėsiu.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 02, 22:34)
Gal atsirastų kelios Velykų  Bobutės, galinčios nors po nedaug tų kiaušinių nupirkti? Geriau būtų kaunietės  smile.gif , bet ir paštu per daugiau nei savaitę saldžios dovanos atkeliautų..
Aišku, labiausiai lauktume skyriuje jūsų pačių -  su saldžiais linkėjimais, kartu sudalyvaujančių šokoladinių margučių lenktynėse  4u.gif  4u.gif

Čia tie sveriami?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 04 04, 10:28)
Čia tie sveriami?

Sveriami 4u.gif Tinka bet kokie, dydis nesvarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 04, 10:37)
Sveriami  4u.gif Tinka bet kokie, dydis nesvarbu  smile.gif

o kaip ir kam būtų galima perduot? Nupirkčiau truputį blush2.gif
Atsakyti
Aš vis paskaitau, vis norėčiau prisijungti, ir vis nedrįstu. Skysta baisiai esu, bliovikė šitomis situacijomis. Su vaiku gulėjau KMUK, o langai ten buvo tokiu lanku ir prieš mūsų langus tie vėžiukai. Aš visas dienas nusibliovus sėdėjau už tuos vaikučius. Plikučiai tokie, mamos liūdnais veidais...
Žinau, kad ašarų ten mažiausiai reikia.
Gal galėčiau saldainių kokių nunešti, ar rūbelių...

o man dar klausimas- apie koki Tituka kalbat? Kur mama Ilma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 04 balandžio 2012 - 14:58
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 04, 10:43)
o kaip ir kam būtų galima perduot? Nupirkčiau truputį blush2.gif

Perdavimą bandytume suderinti ax.gif Man pakeliui būtų Centras, Kalniečiai ir aišku - prie klinikų. O kaip jums?

QUOTE(Elzė @ 2012 04 04, 15:56)
Aš vis paskaitau, vis norėčiau prisijungti, ir vis nedrįstu. Skysta baisiai esu, bliovikė šitomis situacijomis. Su vaiku gulėjau KMUK, o langai ten buvo tokiu lanku ir prieš mūsų langus tie vėžiukai. Aš visas dienas nusibliovus sėdėjau už tuos vaikučius. Plikučiai tokie, mamos liūdnais veidais...
Žinau, kad ašarų ten mažiausiai reikia.
Gal galėčiau saldainių kokių nunešti, ar rūbelių...

o man dar klausimas- apie koki Tituka kalbat? Kur mama Ilma?

Na , ten realybė tokia.. Bet kiek būna džiaugsmingų akimirkų, kai tyrimų rezultatai eina geryn, kai galutinai išgirsta, jog pasiekė remisiją wub.gif Juk reikia kažkam palaikyti liūdinčius ir pasidžiaugti su besidžiaugiančiais.. Stengiamės būti visad šalia.
Elze, jei tik buvo ir tebėra noras aplankyti tuos vaikučius - pirmyn. Nepabandžius nesužinosi smile.gif Aš irgi kažkada sakiau, kad negalėčiau, o va, galiu (dažniausiai apsibliaunu ten besidžiaugdama biggrin.gif ). Ir ne iš vienų lūpų jau girdėjau, kai po apsilankymo sakė, jog"nėra ten taip, kaip įsivaizdavau.." Vienai gal nedrąsu pirmą kartą, bet gi galim kartu 4u.gif Va, kitą savaitę - švęskim vaikučių Velykėles kartu?

Taip, Tituko mama Ilma 4u.gif Namučiuose jie šiuo metu, pirmadienį trumpam buvo atvažiavę, pasimatėm..
Atsakyti
o kaip jus ten einat? gi ten kazkaip turbut kitaip su lankytojais? reikai tik kad butu visiskai sveiki, ir siaip turbut ribojama?

o kaip svesit velykeles? ka organizuojat? ir kada?
Atsakyti
Eina su kojom. :]] Kai būna šilčiau renkasi tokiam balkone (šalčiau - žaidimų kambarys, bet jis mažesnis), ten saulytė išlindus prišildo ir tai vienokius, tai kitokius darbelius dirba: dekupažina, veria karoliukus, būna gimtadienius švenčia, kaip kada. Kartais tiesiog pabūna, pasikalba. Paprastai ten viskas. Ai, dahlia+++ išsamiau ir aiškiau gal pasakys. Kai sveikas, jei nėra kokių karantinų ar dar ko ir eini. O virusuotas, kriokiantis gi ir taip protingas žmogus net ir pas nesergančius pernelyg į svečius nesiprašo.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 04, 17:23)
Perdavimą bandytume suderinti  ax.gif  Man pakeliui būtų Centras, Kalniečiai ir aišku - prie klinikų. O kaip jums?

Gyvenu prie hyper maximos, savanorių pr., nevairuoju, nedirbu biggrin.gif Tai maždaug ten pat ir būnu blush2.gif Jeigu čia nebūnat - tai gal tada atneščiau ir iki klinikų rolleyes.gif Jeigu nebus pūgų kitą savaitę - tik reikia susitart - kada 4u.gif
Atsakyti
Ech, velokai pamaciau apie tuos kiausinius sveriamus, jau nespes pareiti pastu. Dahlia, o gal galiu simboliskai tada saskaitele jusu papildyt, kad nupirktumet ju uz mane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 05, 08:27)
Gyvenu prie hyper maximos, savanorių pr., nevairuoju, nedirbu biggrin.gif Tai maždaug ten pat ir būnu blush2.gif Jeigu čia nebūnat - tai gal tada atneščiau ir iki klinikų rolleyes.gif Jeigu nebus pūgų kitą savaitę - tik reikia susitart - kada 4u.gif

Pro 'hyperį' mano dukros važiuoja iš gimnazijos namo 4u.gif Galėtų susitikti pvz. antradienį apie 14-15 val. Ar tinka?

QUOTE(Murčikas @ 2012 04 05, 09:13)
Ech, velokai pamaciau apie tuos kiausinius sveriamus, jau nespes pareiti pastu. Dahlia, o gal galiu simboliskai tada saskaitele jusu papildyt, kad nupirktumet ju uz mane?  4u.gif

Nupirkčiau, žinoma 4u.gif Parašysiu sąskaitėlę ryt blush2.gif (šitam kompe tų skaičiukų neturiu ir neturiu laiko jungtis)
Ačiū visoms, kurios planuoja prisidėti ir pradžiuginti ligoniukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 04 04, 20:31)
o kaip jus ten einat? gi ten kazkaip turbut kitaip su lankytojais? reikai tik kad butu visiskai sveiki, ir siaip turbut ribojama?

o kaip svesit velykeles? ka organizuojat? ir kada?

hi:) jau šiek tiek linksmai atsakė smile.gif , aš galiu rimčiau.
Jeigu tie lankytojai artimieji, tai ateina taip, kaip ir į bet kurį kitą skyrių. Žinoma - tik visiškai sveiki, kad vaikučiams nepakenktų.
O mes ax.gif ten jau irgi savos, mus žino (jau ne pirmus metus gi, kas savaitę..), tai ir priima kaip lankytojas. Vis stengiamės naujų veidų atsivesti, bet.. nelabai užsilieka jie. Va, dar skautai, 'Rasos' gimnazistai karts nuo karto prisijungia. Labai norėčiau, kad susiklostytų tradicija, atsirastų daugiau pastovių lankytojų, galinčių užsiimti su vaikais. Na, būna koks laikinas projektas, bet baigiasi jam skirti pinigai ir .. baigiasi ir geranoriškumas.. Daugiau tie žmonės nebeateina.
Velykėles, ko gero, švęsim ketvirtadienį (antradienį dar nedaug vaikų bus sugrįžę, o trečiadienį jie turi užsiėmimą su psichologėm). Pirmiausia planuojam ridenti balkone šokoladinius kiaušinius, bus žaidimų (gimnazistai juos galvoja smile.gif ) ir - saldžių dovanėlių..
Taip pat esam atviri pasiūlymams 4u.gif - gal dar ką galima būtų nuveikti?
Atsakyti