Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(NERA @ 2011 11 15, 11:39)
turbūt niekas manęs neprisimins

Taip, norėtum - "neprisimins".. biggrin.gif Viską viskąąą prisimenam 4u.gif 4u.gif
Ir 'fiziškai pajėgių' žmonių mums labai reikia biggrin.gif Dabar jau ir tave turėsiu omeny, kai galvosiu 'o kas galėtų..?'
Sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif

Vakar skyriuje jau aptarėm kalėdinį puošimą.. Reiks vėl daug karpinių, savanoriai talkininkai būtų ne pro šalį ax.gif
Skyrius pilnas, beveik visi vaikučiai - nauji... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 11 15, 11:38)
Skyrius pilnas, beveik visi vaikučiai - nauji...  verysad.gif

Šuds verysad.gif
Karpyti nemoku blush2.gif Jei prisimeni aš jokių rankdarbių nemoku blush2.gif Matyt pas mane abi rankos kairios blush2.gif Bet kabinti galiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nemoku, tai nereiškia negaliu smile.gif Žinok, ir kairiosios rankos įvaldomos bigsmile.gif
..na, o laipioti palubėm pati prisiprašei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2011 11 15, 10:39)
Labas visiems,
turbūt niekas manęs neprisimins

Aš va tai aiškiai apskritai neprisimenu, ti prašom labai išsamiai prisistatyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 16 lapkričio 2011 - 08:44
Numegzčiau kokią skarą ar vaikiškas riešinytes su karoliukais 4u.gif - gal net kelias poras - ar tiktų vaikams dovanot? 4u.gif Norėčiau kažkokiu būdu prisidėt 4u.gif
Atsakyti
Žinoma, kad tiktų.
Atsakyti
Laba diena,

Dėkoju, kad yra žmonių, kurie galvoja apie kitus wub.gif
Norėčiau padovanoti savo vaikų lavinamųjų žaisliukų. Jie nėra nauji, supakuoti, tačiau veikiantys, tvarkingi smile.gif tiesiog turime jų jau per daug doh.gif
Jei galite, parašykite, kur man juos pristatyti , taip pat jei yra poreikis - norėčiau padovanoti kažkokių vitaminų ar kitų priemonių, kas padėtų vaikiukams...
Pati važiuoti ten nežinau ar galiu, per "skysta" nervų sistema pas mane doh.gif doh.gif
Tik klaikiai neturiu laiko, retai atsidarau PC, tad labai prašau parašyti man į až , susisieksime telefonu smile.gif
Atsakyti
Laukiu darbinių nurodymų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2011 12 09, 10:57)
Laukiu darbinių nurodymų rolleyes.gif  biggrin.gif

ax.gif Žinok, dar teks truputį palaukti ax.gif Užlėkė aną savaitę būrys gimnazisčių blink.gif ir su vėjeliu visus karpinius sukabino bigsmile.gif Ir savo atsineštus, ir kur skyrius pasiruošęs turėjo... Kitą savaitę laukia medinių angeliukų dekupažinimas ir sukabinimas. Prisijungsi? Bus darbelio ir kairių rankų turėtojams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 12 09, 21:49)
ax.gif  Žinok, dar teks truputį palaukti  ax.gif  Užlėkė aną savaitę būrys gimnazisčių blink.gif  ir su vėjeliu visus karpinius sukabino bigsmile.gif  Ir savo atsineštus, ir kur skyrius pasiruošęs turėjo... Kitą savaitę laukia medinių angeliukų dekupažinimas ir sukabinimas. Prisijungsi? Bus darbelio ir kairių rankų turėtojams  biggrin.gif

Tik pasakyk kada, bandysiu prisiderinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2011 12 10, 19:03)
Tik pasakyk kada, bandysiu prisiderinti ax.gif

NERA ( ir kitos, kurios kartais paskaitot.. smile.gif ) - kaip jums rytdienos popietė? Angeliukus su vaikais dekupažinsim ax.gif , kokios vienos kitos rankos būtų ne pro šalį vaikams padėt.. Darbas nesudėtingas, ir pradedančios sugebėtų.

Nera, dar AŽ tau rašau, dėl visa ko...
Atsakyti
Sveikutės, galėčiau tik finansiškai prisidėti blush2.gif . Jei tinka laukiu sąskaitos numerio
Atsakyti