Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(Dagilis @ 2011 08 25, 20:11)
Gal ne visai ta tema, bet kad jau užsiminei...šiemet turėtų būti paprasčiau su onkologijos ligonine. Ta prasme, pramatau, kad aš pati kontaktuose (ir kt.) su ja šiemet labiau galėčiau padėti. Kažkaip taip gyvenimas sudėlioja , kad imi matyt sistemą. :] Ir kad jos mastas šiemet jau turi realių galimybių paaugti. Bet plačiau kada nors...iš esmės apie tai jau kalbėta ir tie kurie galėtų prisijungti, palaiko.

Kalbi apie Kauno ligoninę? Jei nesunku, parašyk plačiau man į až. O aš galvojau, kad šiemet bus sudėtingiau, nes parduotuvė, kuri mums pernai padėjo, kur siuvome angelus ir kur buvo galima nunešti savo kurtus angelus užsidarė, liko tik internetinė parduotuvė, teks kažką galvoti. O ir pradėti vėl akciją, manau reikėtų anksčiau, nes šiemet tikrai norėčiau nuvažiuoti ir į Panemunės ligoninę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2011 08 25, 20:25)
Kalbi apie Kauno ligoninę? Jei nesunku, parašyk plačiau man į až. O aš galvojau, kad šiemet bus sudėtingiau, nes parduotuvė, kuri mums pernai padėjo, kur siuvome angelus ir kur buvo galima nunešti savo kurtus angelus užsidarė, liko tik internetinė parduotuvė, teks kažką galvoti. O ir pradėti vėl akciją, manau reikėtų anksčiau, nes šiemet tikrai norėčiau nuvažiuoti ir į Panemunės ligoninę  ax.gif

Parašiau. Dar galima būtų nuėjimo datą kiek paderint, nes man ten kažkas pernai su laiku susimalė, na bet čia gal man tik, kažkas netiko, kad tada išvažiavom. O dėl parduotuvių, tai gal galima pakalbinti tas pačias, kur su kepuriukais draugiškai prisidėjo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 25 rugpjūčio 2011 - 20:41
QUOTE(Dagilis @ 2011 08 25, 20:39)
Parašiau. Dar galima būtų nuėjimo datą kiek paderint, nes man ten kažkas pernai su laiku susimalė, na bet čia gal man tik, kažkas netiko, kad tada išvažiavom.  O dėl parduotuvių, tai gal galima pakalbinti tas pačias, kur su kepuriukais draugiškai prisidėjo.  g.gif

Laikas buvo seniai paskelbtas, jis nesikeitė. Tik kad prisijungiančių nebuvo, mes su dahlia ir jos dukrele apėjome, apdalinome, pakabinome likusius ant eglutės ir tiek ax.gif
O rinkomės jei tiksliai pamenu, gruodžio 31d. 11h ax.gif gal ir ne informatyviai buvo, bet tai mano pirmas kartas, tikiuosi, kad šiemet bus viskas dar geriau. Jei reikės, galėsiu padėti ax.gif Turiu mintį įjungti ir neįgalius žmogučius, nes su jais dirbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2011 08 25, 22:04)
Laikas buvo seniai paskelbtas, jis nesikeitė.

ne ne, kad laiku paskelbtas buvo tai žinau, tiesiog aš pati tą dieną jau ne Kaune buvau, ko gero net nuo Kalėdų. g.gif
Na buvo gerai, o dabar jau kažkiek patirties yra, tai vis proga "paaugt", jau ne nuo nulio. O kiekvienas įsijungiantis gražu. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 25 rugpjūčio 2011 - 22:20
Sveikos,atsiprašau jei kažką praleidau,bet noriu sužinoti ar šiemet bus kas nors organizuojama ligoniukams Kalėdų proga?Norėčiau prisidėti.Truputį per vėlai sužinojau apie kepurytes,todėl tik 3 spėjau nunerti,todėl dabar jau iš anksto domiuosi.Bandyčiau paorganizuoti drauges ir pažįstamas.Daugelis iš mūsų moka ir mėgsta megsti kojines,pirštines.Gal tai būtų reikalinga?
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2011 10 10, 22:14)
Sveikos,atsiprašau jei kažką praleidau,bet noriu sužinoti ar šiemet bus kas nors organizuojama ligoniukams Kalėdų proga?Norėčiau prisidėti.Truputį per vėlai sužinojau apie kepurytes,todėl tik 3 spėjau nunerti,todėl dabar jau iš anksto domiuosi.Bandyčiau paorganizuoti drauges ir pažįstamas.Daugelis iš mūsų moka ir mėgsta megsti kojines,pirštines.Gal tai būtų reikalinga?

Ačiū, mieloji, už rūpestėlį ir klausimėlį.. ko gero - jau ne ankstyvą ax.gif Jau laikas kurti akcijos temelę mūsų mažiesiems draugams drinks_cheers.gif
Taip, be abejo - bus kalėdinė akcija onkologinio skyriaus vaikučiams. Jau pastebėjau, kad to reikia mums visiems. Vaikučiai laukia mūsų siurprizų, gerų emocijų, o mes - vienijamės gerumui, bendram tikslui, dideliam darbui 4u.gif Jau negaliu jūsų darbų vadinti mažais.. Trys Karaliai buvo dosnūs ne tik dovanėlėmis vaikams. Po praeitų metų akcijos vaikučiai (ir mamytės biggrin.gif ) labai džiaugiasi čiuožykla ir kamuoliukų baseinu wub.gif Čiužinys nuo pragulų taip pat palengvino slaugą jau ne kartą.. lenny noriu paminėti atskirai, nes jos dovanoti sėdmaišiai ir pufai įnešė kažką naujo į skyriaus gyvenimą smile.gif dabar jau sunku įsivaizduoti, jeigu jų nebūtų ..Masažo, mankštos priemonės keliavo net iš tautiečių užsienyje.. Bet smagiausia, kad geriems darbams apsijungė kolektyvai, komandos, bendruomenės, šeimos wub.gif wub.gif Ačiū visiems, kas dalyvavo pernai 4u.gif Jau greit pakviesim vėl burtis - jei kas turite idėjų, minčių ar tiesiog norite būti palaikymo komandos dalimi - rašykit, siūlykit 4u.gif 4u.gif lauksim..
Beje, barboryte1971 - pasiūlymas priimtas mirksiukas.gif Jau gali organizuoti visas mezgėjas ir kt. rankdarbiautojas smile.gif
Atsakyti
Smagu kad patiko, juos jau ko gero reiketu paildyti, kreipkites drasiai i AZ 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,vėl lendu su klausimu:maždaug kokio amžiaus vaikučiai-ligoniukai,nes kažką jiems norint numegsti būtų gerai žinoti maždaug koks mergaičių amžius ir koks berniukų.Ačiū.
Atsakyti
Barboryte, amžius ten būna nuo kelių mėn. iki 17 metų... nebent klausiat kokio konkretaus dabar guli. Bet kad ir dabar įvairaus guli - nuo visai nediduko berniuko iki paauglės mergaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 lapkričio 2011 - 18:19
Ačiū, kad užsukat ir klausiat 4u.gif
barboryte1971, šiuo metu yra kelios mergytės 2,5 metukų, kelios - 7-8m, yra berniukų 3m, 6m, 7m, 9m...
Jūs tik numegzkit, o padovanoti tikrai bus kam, įvairaus amžiaus vaikučiai skyriuje gydosi (kol numegsit - gal jau ir kitokio amžiaus vaikų bus, naujų verysad.gif , kuriems dėmesys pirmomis dienomis ypač reikalingas..)
Tema kalėdinei akcijai jau ruošiama, kitą savaitę tikrai paskelbsim smile.gif

P.S. Kol parašiau, hi smile.gif plačiau atsakė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 12 lapkričio 2011 - 18:28
Ačiū,kad taip greit atsakėt.Supratau-mezgu įpindama pačias geriausias mintis[o mintys tikrai turi didelę galią].
Atsakyti
Labas visiems,
turbūt niekas manęs neprisimins, bet vis tiek noriu pasiūlyti savo pagalbą-kol kas tik fizinį darbą, bet labai tikiuosi, kad sugebėsiu sugrįžti į vežes.
Atsakyti