Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Gal kas gali patikslinti: kiek maksimaliai yra vietų Kauno onko- vaikų skyriuje (kiek ligoniukų galėtų būti daugiausiai) ?
Atsakyti
Ar galite ir man saskaitele i asmenine. Prisideciau. Gal dar nepavelavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2008 12 08, 11:38)
Gal kas gali patikslinti: kiek maksimaliai yra vietų Kauno onko- vaikų skyriuje (kiek ligoniukų galėtų būti daugiausiai) ?

Maksimaliai gal neskaičiuokim. Tiesa vienais metais jų ten buvo 22 unsure.gif Skaičius svyruojantis 12-18 maždaug. Tiesa, kuo arčiau švenčių eisim, tuo mažiau vaiukučių rasim, nes juos išleidžia namo ir pasilieka tik tuos, kuriems priežiūra būtina , laukia operacijos ir pan.
Papildyta:
QUOTE(ballando @ 2008 12 08, 17:22)
Ar galite ir man saskaitele i asmenine. Prisideciau. Gal dar nepavelavau blush2.gif

Sąskaita ta pati mirksiukas.gif Pasigedau tavęs ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos , kad jūs žinotumėt kokie gražūs dahlios angeliukai......Ačiū jai labai labai. Turim ir angeliukų ir spalvinimo knygelių ir flomasterių smile.gif
Atsakyti
NERA, nėra už ką blush2.gif , čia tik smulkmenos..

(ech, kad tai nors kiek palengvintų tų mažulėlių būtį...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 09 gruodžio 2008 - 15:22
NERA uzsikimso pastadeze pas tave tai i darba visada gali as tada i darba deze nusitempiu smile.gif Super kavos pagersim smile.gif as ten labaii netoli nuo namu smile.gif 865132220 .
Atsakyti
Liux. Vadinasi ryt atsilaisvinsiu ir duosiu žinoti.
Atsakyti
Dar norėčiau šiokią tokią inventorizaciją atlikti ir skaidrumo įnešti.
Dovanėlėms nupirkta: dėlionė 3D-10,99, DĖLIONĖ CLEMENTONI BAMBINI-17,98, KŪRYBINIS RINKINYS-24,99 ŽAIDIMAS RAUDONKEPURAITĖ-24,99, kūrybinis rinkinys rėmelio gaminimui-8,99, žaidimas dino-25,98, pliušiniai žaisliukai-14 vnt-139,85, dėlionė na palauk-5,94, dėlionė katinas leopoldas-5,94, stalo žaidimas pažink europą-11,34, stalo žaidimas moksliukas-10,79, kūrybinis rinkinys vitražams gaminti-19,98, stalo žaidimas disney-39,99, žaidimas neramusis vandenynas-24,99, stalo žaidimas disney-39,99, žaidimas laivų mūšis-29,99, dėlionė castroland-4,99.
Visi čekučiai pas mane, jei pavyks gražiai nufotografuoti, bandysiu įkelti, tik fotografas iš manęs ne koks blush2.gif
Dar turim spalvinimo knygelių ir flomasterių, bei angeliukų.
Ryt jei viskas gerai, dar vilnietės atiduos likučių.
Atsakyti
Renax, Nera, kaip suprantu pati Nera rytoj bus Vilniuje? Nu tai kam tau tampytis dėžes į darbą, Renax? Kviečiu judvi į svečius, pas mane irgi yra superkavos mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmm, merginos, aš Vilniaus nepažįstu blush2.gif blush2.gif Laiko irgi turėsiu labai ribotą kiekį, tikiuosi kažkur apie 12 val. Bet susitikti norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 12 11, 09:30)
Hmmm, merginos, aš Vilniaus nepažįstu blush2.gif  blush2.gif Laiko irgi turėsiu labai ribotą kiekį, tikiuosi kažkur apie 12 val. Bet susitikti norėčiau blush2.gif

Mes salia , susiskambinsime user posted image
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 12 11, 13:48)
Mes salia , susiskambinsime user posted image

Nu ir valio, nes jau stresuoti pradėjau blush2.gif
Atsakyti