Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2011 03 18, 19:05)
Taip, apie Velykas  smile.gif
Tik nereikia nieko sudėtingo ar ypatingo - kartais kažkas užmiršto paprasto būna kaip tik pats tas  4u.gif

supratau 4u.gif
o dar klausimukas,uzversiu as jus cia savo klausimais,bet nepykit,nes kol nezinau nieko,kaip ir kas ten vyksta,tai norisi viska issiaiskinti ir zinoti blush2.gif
tai dabar jai sugalvosiu koki darbeli velyku tema,tai tiems vaikuciams reikia,tik schemutes nuvesti,ar tiesiog galima jiems ten parodyti pamokinti,kaip tai daroma,ir tuo paciu pabendrauti su jais? mirksiukas.gif manau supratote ka as norejau paklausti 4u.gif
Atsakyti
Galima schemutes, pavyzdėlį (pageidautina, kad matytų ką darys) ir tai, ko reikia gamybai.. Tik tą "ko reikia" reiktų aptarti mums iš anksto, nes daug ko ten yra, tai gal ten rasim..
Įsivaizduokit, kad su savo vaiku kažką gamintumėt, tai taip ir ten. Vaikai paprasti, draugiški.. Ir mamos dažnai prisijungia (arba prijungiam biggrin.gif ) Dirbam ir plepam..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 03 18, 19:46)
Galima schemutes, pavyzdėlį (pageidautina, kad matytų ką darys) ir tai, ko reikia gamybai.. Tik tą "ko reikia" reiktų aptarti mums iš anksto, nes daug ko ten yra, tai gal ten rasim..
Įsivaizduokit, kad su savo vaiku kažką gamintumėt, tai taip ir ten. Vaikai paprasti, draugiški.. Ir mamos dažnai prisijungia (arba prijungiam  biggrin.gif ) Dirbam ir plepam..

na supratau viska 4u.gif kai tik jau turesiu kokiu minciu iskarto pranesiu,stengsiuosi kuo greiciau mirksiukas.gif o dabar jungiu savo galvele y darba mastymams,ka cia idomaus sugalvojus ax.gif
Atsakyti
Dagili, nagi - greit papasakok apie šiandieninį vizitą
listen.gif nugirdau, kad pas dvi šio skyriaus mergytes (mažutę ir didutę), sveikstančias po sunkių operacijų, kažkas atpūtė "palankaus vėjo malūnėlius"..

...ir pagalvojau - kaip būtų puiku kažkuo panašiu simbolišku pradžiuginti kiekvieną vaikutį tokiose sudėtingose situacijose, palaikymu suteikti dar daugiau drąsos..
Atsakyti
Tai kad nežinau ką pasakyt, trumpai ten viskas labai. Didesnės mažoji kaimynė biggrin.gif miegojo, bet reik tikėtis, kad ten visoj palatoj ar visam skyriuky tų palankių vėjelių "užsineš".
Superinė tų malūnėlių sumanytojų mintis. Visapusiškai. Aš ir pati vieną namuos po pernykščio Kaziuko turiu.
Atsakyti
Šiandien įvertinom kamuoliukų baseiną yahoo.gif
Iš pradžių Nojus sakė, kad jis "per vyriškas" tokiam užsiėminui, bet kol nulėkiau su gyd. pašnekėt, ateinu - nardo su pasisekimu į tuos kamuolius mano "vyras" lotuliukas.gif
Liuks daiktas!
Atsakyti
Vaikas matyt permąstė, gi vyrai ir suaugę paskui kamuoliukus laksto. biggrin.gif
Atsakyti
gailiuosi, kad kazkada sudalyvavau gerumo akcijoje. sau meskos paslauga padariau.
Atsakyti
O aš nesigailiu. Ir laukiu naujų. Neišeina gailėtis, kai kažkam veide bent viena papildoma nedrąsi šypsena atsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 25 rugpjūčio 2011 - 18:16
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 18:54)
gailiuosi, kad kazkada sudalyvavau gerumo akcijoje. sau meskos paslauga padariau.

O kodėl ?Kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 08 25, 18:11)
O aš nesigailiu. Ir laukiu naujų. Neišeina gailėtis, kai kažkam veide bent viena papildoma nedrąsi šypsena atsiranda.

drinks_cheers.gif Mano galvoje taip pat jau dėliojasi darbai ir planai, kada pradėti skelbti ir raginti visus vėl dėti gražiausias mintis, linkėjimus bei meilę į vilties angelus wub.gif
Atsakyti
Gal ne visai ta tema, bet kad jau užsiminei...šiemet turėtų būti paprasčiau su onkologijos ligonine. Ta prasme, pramatau, kad aš pati kontaktuose (ir kt.) su ja šiemet labiau galėčiau padėti. Kažkaip taip gyvenimas sudėlioja , kad imi matyt sistemą. :] Ir kad jos mastas šiemet jau turi realių galimybių paaugti. Bet plačiau kada nors...iš esmės apie tai jau kalbėta ir tie kurie galėtų prisijungti, palaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 25 rugpjūčio 2011 - 20:18