Sveikos. Vannila, būtinai. :]
Ech, panašu, kad vis tik priartėsim prie papuošimų. Dahlia sakė, kad papuošimus pradėsim tik po sudekupažintų visų padėkliukų ...
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 10, 16:08)
Ojeee, spurgele - jums patiems juk reikia pagalbos.. Mažulėliai jūs..
Kaip laikosi Adomėlis? Linkėjimai tam stipriam vyrukui Pasiilgau
..o skyrių puošti - visada prašom. Ir galima ne tik tyliai, bet jau ir garsiai apie tai pagalvoti Aš, pvz., galvoju apie baltus angelų, angeliukų karpinius...
Kaip laikosi Adomėlis? Linkėjimai tam stipriam vyrukui Pasiilgau
..o skyrių puošti - visada prašom. Ir galima ne tik tyliai, bet jau ir garsiai apie tai pagalvoti Aš, pvz., galvoju apie baltus angelų, angeliukų karpinius...
Sveikos . Dėkui, mes laikomės...galima sakyti gerai. Mušam visus rekordus ir namie buvimo ir svorio ir šeip stiprėjam. Mes su vyru labai susikrimtom dėl tų pinigėlių rinkimo čiužinukams. Galvojom, kad gal žmonės jau tikrai sumes, tai patys labai ir nesigilinom į kitų paskatinimą paaukoti. Jaučiamės ir kalti ir apsileidę šitoj vietoj...
+2010 11 10, 16:27-->
QUOTE(hi @ 2010 11 10, 16:27)
Aš kadangi moku mintis skaityt , tai bisk žinau ką ji galvoja. Galvoju galvoju,kad spurgelė galvoja apie padekupažintas (tarkim paauksuotas, pasidabruotas) ir ant durų (skaičiukų) pakabintas angeliukų figūrėles. Beje, pagalvojau, tai jos tokios ir gan daugkartinio naudojimo būtų.
Jei gerai įsivaizduoju tai figūrėlės kažkas link šito. Mano gebėjimų paklaidas tikiuos spurgelė patikslins.
Jei gerai įsivaizduoju tai figūrėlės kažkas link šito. Mano gebėjimų paklaidas tikiuos spurgelė patikslins.
gal būsi kokia aiškeregė? būtų gal ir daugiau minčių, bet šią akimirką adaptuojuosi savo senose pareigose t.y. būti 3 vaikų mama .
QUOTE(spurgele @ 2010 11 12, 22:27)
gal būsi kokia aiškeregė?
Mhm būsiu. Pagal aiškiaregystes tai pvz. baltė kokiom raštuotom servietėlėm pasiūlytų dekoruot. :]]]
QUOTE(spurgele @ 2010 11 12, 22:27)
Jaučiamės ir kalti ir apsileidę šitoj vietoj...
Jūs tik su tuo jausmu nepersistenkit, lyg ne jūsų iniciatyva tai tas tai kita ten atsiradę. O jūs apskritai spec. užduotį adaptuotis va turit. :] Aš ir pati tiesą sakant panašiai "pagalvojau" apie save ir va...nu bet kad tikrai dabar taip viskas susidėliojo, kad tik pabuvimu ar kokiais dažymais ir simbolinio kiekio paklijavimais prisidėt teišeina. Na nebuvo susidurta dar su tokia patirtim (kiek aš su tuo susiduriu), kad nesigautų paskelbus iniciatyvą...dabar žinosim, kad būna ir taip ir gal bus pamoka ateičiai, kad neužsiliūliuot ant "gausis ir taip".
Na na - nesikremtam tik, nesikremtam.. Vienas čiužinys skyriuje jau turėtų būti (tikriausiai yra) - "Rugutė" padovanojo
Spurgele, puikios žinios iš Adomėlio kasdienybės Šaunuolis rekordininkas Na, bet vis tiek pasiilgom - teks abiems atvykt į skyrių kalėdinių dekoracijų gaminti..
O jūs čia toliau diskutuokit, plepėkit apie malonius dalykus - ką ir kaip puošti, ką gaminti, ko norėtųsi... ir nežadu gi aš būti tokia nuožmi, kad neįveikus padėklų toliau - niekur..Čia gi tik maždaug taip norėtųsi..
Vannila džiaugiuosi, kad atradai šią temą. Iki pasimatymo greitu laiku o kol kas gali padėti planuojant. Dar reikia minčių..
Spurgele, puikios žinios iš Adomėlio kasdienybės Šaunuolis rekordininkas Na, bet vis tiek pasiilgom - teks abiems atvykt į skyrių kalėdinių dekoracijų gaminti..
O jūs čia toliau diskutuokit, plepėkit apie malonius dalykus - ką ir kaip puošti, ką gaminti, ko norėtųsi... ir nežadu gi aš būti tokia nuožmi, kad neįveikus padėklų toliau - niekur..Čia gi tik maždaug taip norėtųsi..
Vannila džiaugiuosi, kad atradai šią temą. Iki pasimatymo greitu laiku o kol kas gali padėti planuojant. Dar reikia minčių..
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 13, 01:50)
ir nežadu gi aš būti tokia nuožmi, kad neįveikus padėklų toliau - niekur..Čia gi tik maždaug taip norėtųsi..
Ačiū labai už priėmimą.
Reik apsigalvoti ir pamėginsiu kažką naudingo pasiūlyti ir aš
QUOTE(Vannila @ 2010 11 13, 12:15)
Ačiū labai už priėmimą.
Oi oi - tu tik neapsigalvok (nepersigalvok) O naujų minčių ir žmonių - labai laukiam
Noriu pakviesti visus čia užsukančius, o jūs - visus savo pažįstamus - prisijungti prie kasmetinės Gerumo akcijos. Jau turime tam skirtą temelę, tad užbėkime pabendrauti, gal būt - atsakyti į klausimus, padėkoti ten besilankančioms mamytėms. Kviečiu visas aktyviai man talkinti
Gerumo akcija KMUK Onkologinio poskyrio vaikučiams
hi:) - kaip visad - skelbk žinią plačiai
Gerumo akcija KMUK Onkologinio poskyrio vaikučiams
hi:) - kaip visad - skelbk žinią plačiai
Pasiiiiiilgau jau jūsų O ir proga susitikti atsirado - ryt skyriuje turime vienos paauglės gimtadienį. Nubėgam? Nustebinam?..
Mano dukra dovanėlę jau kaip ir pagamino, dar kai ką galvoja pridėti, tad - renkam sveikintojų būrį
----------
Praeitą savaitę buvau nuėjusi trumpam, nunešiau karpinių pavyzdžius. Vaikai išsirinko kuo norėtų papuošti skyrių Kalėdoms (na, dėl dekupažuotų angeliukų jau sutarta, šitas jau buvo aišku ), tad dabar belieka jiems padėti.. Darbo nusimato daug visas kviečiam į talką - ir senbuves, ir dar tik planuojančias prisijungti..
Mano dukra dovanėlę jau kaip ir pagamino, dar kai ką galvoja pridėti, tad - renkam sveikintojų būrį
----------
Praeitą savaitę buvau nuėjusi trumpam, nunešiau karpinių pavyzdžius. Vaikai išsirinko kuo norėtų papuošti skyrių Kalėdoms (na, dėl dekupažuotų angeliukų jau sutarta, šitas jau buvo aišku ), tad dabar belieka jiems padėti.. Darbo nusimato daug visas kviečiam į talką - ir senbuves, ir dar tik planuojančias prisijungti..
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 22, 12:26)
Pasiiiiiilgau jau jūsų O ir proga susitikti atsirado - ryt skyriuje turime vienos paauglės gimtadienį. Nubėgam? Nustebinam?..
Aha, o stebinimo laikas? Ir ar tas darbas jau ryt po stebinimo ar kitą dieną?
+2010 11 22, 23:14-->
Jei tau tinka - bandykim užgriūt apie 15.30 Šįkart anksčiau negali mano gimnazistės, o ir triukšmavimui toks laikas palankesnis.
Dėl darbo - matysim eigoj.. leis mums dirbt ar lieps švęst Aš tai vešiu jiems ką suplanavom karpiniams..
Žinokit, negaliu nepagirt - kokią jaunatviškai įdomią dovanėlę mergaitės sukaktuvininkei sugalvojo Bet detalių neišduosiu kad paslaptis iki galo išliktų. Ryt galėsiu atskleist..
QUOTE(hi @ 2010 11 22, 23:14)
Aha, o stebinimo laikas? Ir ar tas darbas jau ryt po stebinimo ar kitą dieną?
Jei tau tinka - bandykim užgriūt apie 15.30 Šįkart anksčiau negali mano gimnazistės, o ir triukšmavimui toks laikas palankesnis.
Dėl darbo - matysim eigoj.. leis mums dirbt ar lieps švęst Aš tai vešiu jiems ką suplanavom karpiniams..
Žinokit, negaliu nepagirt - kokią jaunatviškai įdomią dovanėlę mergaitės sukaktuvininkei sugalvojo Bet detalių neišduosiu kad paslaptis iki galo išliktų. Ryt galėsiu atskleist..