Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Sveikos. Vannila, būtinai. :]

Ech, panašu, kad vis tik priartėsim prie papuošimų. rolleyes.gif Dahlia sakė, kad papuošimus pradėsim tik po sudekupažintų visų padėkliukų ... topsecret.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 10, 16:08)
Ojeee, spurgele - jums patiems juk reikia pagalbos.. Mažulėliai jūs.. wub.gif
Kaip laikosi Adomėlis? Linkėjimai tam stipriam vyrukui  4u.gif  4u.gif  Pasiilgau  wub.gif

..o skyrių puošti - visada prašom. Ir galima ne tik tyliai, bet jau ir garsiai apie tai pagalvoti  smile.gif  Aš, pvz., galvoju apie baltus angelų, angeliukų karpinius...

Sveikos smile.gif. Dėkui, mes laikomės...galima sakyti gerai. Mušam visus rekordus ir namie buvimo ir svorio ir šeip stiprėjam. Mes su vyru labai susikrimtom dėl tų pinigėlių rinkimo čiužinukams. Galvojom, kad gal žmonės jau tikrai sumes, tai patys labai ir nesigilinom į kitų paskatinimą paaukoti. Jaučiamės ir kalti ir apsileidę šitoj vietoj... verysad.gif

smile.gif+2010 11 10, 16:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 10, 16:27)
Aš kadangi moku mintis skaityt  didis.gif , tai bisk žinau ką ji galvoja. Galvoju galvoju,kad spurgelė galvoja apie padekupažintas (tarkim paauksuotas, pasidabruotas) ir ant durų (skaičiukų) pakabintas angeliukų figūrėles. Beje, pagalvojau, tai jos tokios ir gan daugkartinio naudojimo būtų.

Jei gerai įsivaizduoju tai figūrėlės kažkas link šito. Mano gebėjimų paklaidas tikiuos spurgelė patikslins.  bigsmile.gif

gal būsi kokia aiškeregė? bigsmile.gif būtų gal ir daugiau minčių, bet šią akimirką adaptuojuosi savo senose pareigose t.y. būti 3 vaikų mama biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2010 11 12, 22:27)
gal būsi kokia aiškeregė?  bigsmile.gif 

Mhm būsiu. biggrin.gif Pagal aiškiaregystes tai pvz. baltė kokiom raštuotom servietėlėm pasiūlytų dekoruot. :]]]

QUOTE(spurgele @ 2010 11 12, 22:27)
Jaučiamės ir kalti ir apsileidę šitoj vietoj... verysad.gif

Jūs tik su tuo jausmu nepersistenkit, lyg ne jūsų iniciatyva tai tas tai kita ten atsiradę. O jūs apskritai spec. užduotį adaptuotis va turit. :] Aš ir pati tiesą sakant panašiai "pagalvojau" apie save ir va...nu bet kad tikrai dabar taip viskas susidėliojo, kad tik pabuvimu ar kokiais dažymais ir simbolinio kiekio paklijavimais prisidėt teišeina. Na nebuvo susidurta dar su tokia patirtim (kiek aš su tuo susiduriu), kad nesigautų paskelbus iniciatyvą...dabar žinosim, kad būna ir taip ir gal bus pamoka ateičiai, kad neužsiliūliuot ant "gausis ir taip".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 lapkričio 2010 - 21:50
Na na - nesikremtam tik, nesikremtam.. Vienas čiužinys skyriuje jau turėtų būti (tikriausiai yra) - "Rugutė" padovanojo smile.gif
Spurgele, puikios žinios iš Adomėlio kasdienybės thumbup.gif Šaunuolis rekordininkas 4u.gif Na, bet vis tiek pasiilgom - teks abiems atvykt į skyrių kalėdinių dekoracijų gaminti..

O jūs čia toliau diskutuokit, plepėkit apie malonius dalykus - ką ir kaip puošti, ką gaminti, ko norėtųsi... ir nežadu gi aš būti tokia nuožmi, kad neįveikus padėklų toliau - niekur..Čia gi tik maždaug taip norėtųsi..

Vannila wub.gif džiaugiuosi, kad atradai šią temą. Iki pasimatymo greitu laiku 4u.gif o kol kas gali padėti planuojant. Dar reikia minčių..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 13, 01:50)
ir nežadu gi aš būti tokia nuožmi, kad neįveikus padėklų toliau - niekur..Čia gi tik maždaug taip norėtųsi..

biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai už priėmimą. wub.gif

Reik apsigalvoti ir pamėginsiu kažką naudingo pasiūlyti ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2010 11 13, 12:15)
Ačiū labai už priėmimą.  wub.gif

Reik apsigalvoti ir pamėginsiu kažką naudingo pasiūlyti ir aš  smile.gif

Oi oi - tu tik neapsigalvok (nepersigalvok) biggrin.gif O naujų minčių ir žmonių - labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
Noriu pakviesti visus čia užsukančius, o jūs - visus savo pažįstamus - prisijungti prie kasmetinės Gerumo akcijos. Jau turime tam skirtą temelę, tad užbėkime pabendrauti, gal būt - atsakyti į klausimus, padėkoti ten besilankančioms mamytėms. Kviečiu visas aktyviai man talkinti 4u.gif 4u.gif
Gerumo akcija KMUK Onkologinio poskyrio vaikučiams

hi:) - kaip visad - skelbk žinią plačiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 13 lapkričio 2010 - 13:10
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 13, 14:09)
hi:) - kaip visad - skelbk žinią plačiai  mirksiukas.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Pasiiiiiilgau jau jūsų wub.gif O ir proga susitikti atsirado - ryt skyriuje turime vienos paauglės gimtadienį. Nubėgam? Nustebinam?..
Mano dukra dovanėlę jau kaip ir pagamino, dar kai ką galvoja pridėti, tad - renkam sveikintojų būrį mirksiukas.gif
----------
Praeitą savaitę buvau nuėjusi trumpam, nunešiau karpinių pavyzdžius. Vaikai išsirinko kuo norėtų papuošti skyrių Kalėdoms (na, dėl dekupažuotų angeliukų jau sutarta, šitas jau buvo aišku smile.gif ), tad dabar belieka jiems padėti.. Darbo nusimato daug ax.gif visas kviečiam į talką - ir senbuves, ir dar tik planuojančias prisijungti..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 22, 12:26)
Pasiiiiiilgau jau jūsų  wub.gif  O ir proga susitikti atsirado - ryt skyriuje turime vienos paauglės gimtadienį. Nubėgam? Nustebinam?..

Aha, o stebinimo laikas? biggrin.gif Ir ar tas darbas jau ryt po stebinimo biggrin.gif ar kitą dieną?
Atsakyti
smile.gif+2010 11 22, 23:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 22, 23:14)
Aha, o stebinimo laikas?  biggrin.gif Ir ar tas darbas jau ryt po stebinimo biggrin.gif ar kitą dieną?

Jei tau tinka - bandykim užgriūt apie 15.30 ax.gif Šįkart anksčiau negali mano gimnazistės, o ir triukšmavimui unsure.gif toks laikas palankesnis.
Dėl darbo - matysim eigoj.. leis mums dirbt ar lieps švęst biggrin.gif Aš tai vešiu jiems ką suplanavom karpiniams..

ax.gif Žinokit, negaliu nepagirt - kokią jaunatviškai įdomią dovanėlę mergaitės sukaktuvininkei sugalvojo wub.gif Bet detalių neišduosiu biggrin.gif kad paslaptis iki galo išliktų. Ryt galėsiu atskleist..
Atsakyti