Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

o su tuo čiužinuku kas nors gaunas/gausis?
Atsakyti
smile.gif+2010 11 04, 20:46-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 04, 20:46)
o su tuo čiužinuku kas nors gaunas/gausis?

Čiužinį onko- skyriui jau nupirko "Rugutės" fondas iš savo lėšų.. Deja, pinigėliai, kurie, turėjo būti skirti čiužinukui, į nurodytą sąskaitą nekrito....
Atsakyti
na... gal bus proga įkrist kitąkart. Netikėta kiek, nes tarkim akvariumo filtrui ar kaip ten gana greit susirinko, paskui dar kažkam prie jo, bet matyt neišeina visada vienodai. Ypač jei tą info matantys vis tie patys žmonės...Pagalvojau, kad kai kažkas tokio paskelbiama čia, gal verta įsidėt nuorodą į parašus, vis daugiau nei tam tikra grupė pamatytų.
Atsakyti
smile.gif+2010 11 05, 16:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 05, 16:42)
Netikėta kiek, nes tarkim akvariumo filtrui ar kaip ten gana greit susirinko, paskui dar kažkam prie jo, bet matyt neišeina visada vienodai. Ypač jei tą info matantys vis tie patys žmonės...Pagalvojau, kad kai kažkas tokio paskelbiama čia, gal verta įsidėt nuorodą į parašus, vis daugiau nei tam tikra grupė pamatytų.

Ir man buvo netikėta unsure.gif bet situaciją (tendenciją) man paaiškino pati "Rugutės" fondo vadovė. Pastebėta, kas kai paskelbiama asmeninė sąskaita - pinigėliai krenta visai neblogai, o kai kokio nors fondo .. verysad.gif Žmonės mano, kad fondai ir taip turi rūpintis, o dar ir jų pervesti pinigėliai gali nepasiekti konkretaus asmens, kam tai skirta, tad.. Va taip ir gaunasi.

Žinoma, visi gali įsidėti į parašus nuorodą į šią temą - ne tik paskelbus kokią akciją.. Ten pastovi pagalba reikalinga - tai med. priemonėm, tai rankdarbių reikmenim ar pagaliau spalvinimo knygutėm.. Taip laukiu (-iam), kad kuo daugiau žmonių prisijungtų, kad mums, lankančioms, būtų su kuo pasitarti, galų gale - kad būtų ko paprašyti nueiti aplankyti vaikučius, pravesti užsiėmimą tada, kai aš negaliu.. hi:), gal turi minčių šai tema? Tu taip puikiai "pritapai", kad gal ir kitiems (-oms) galėtum patarti, padrąsinti...
Beje, reik ruoštis kalėdiniam skyriaus puošimui ax.gif .. savaitėlę mąstom, po to rūpinamės priemonėm, o prasidėjus Adventui - realizuojam, ką sumąstėm...
Atsakyti
kai kas negali, tai aš kartais aišku galiu, tik kad aš užsiėmimuos nekompetetinga, pati ten už apmokomąją būnu. biggrin.gif Daugiau žinoma reik pagalvot.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 07, 18:46)
Ir man buvo netikėta  unsure.gif  bet situaciją  (tendenciją) man paaiškino pati "Rugutės" fondo vadovė. Pastebėta, kas kai paskelbiama asmeninė sąskaita - pinigėliai krenta visai neblogai, o kai kokio nors fondo .. verysad.gif Žmonės mano, kad fondai ir taip turi rūpintis, o dar ir jų pervesti pinigėliai gali nepasiekti konkretaus asmens, kam tai skirta, tad.. Va taip ir gaunasi.

Beje, reik ruoštis kalėdiniam skyriaus puošimui  ax.gif .. savaitėlę mąstom, po to rūpinamės priemonėm, o prasidėjus Adventui - realizuojam, ką sumąstėm...

Sveikos. mes su vyru kiek galėsime tiek padėsime smile.gif . Apie kalėdinį skyriaus papuošimą ir aš jau tyliai sau viena galvoju blush2.gif. tai va... jeigu ką norėčiau kaip nors prisijungti kiek galėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2010 11 09, 17:41)
mes su vyru kiek galėsime tiek padėsime 

Ojeee, spurgele - jums patiems juk reikia pagalbos.. Mažulėliai jūs.. wub.gif
Kaip laikosi Adomėlis? Linkėjimai tam stipriam vyrukui 4u.gif 4u.gif Pasiilgau wub.gif

..o skyrių puošti - visada prašom. Ir galima ne tik tyliai, bet jau ir garsiai apie tai pagalvoti smile.gif Aš, pvz., galvoju apie baltus angelų, angeliukų karpinius...
Atsakyti
Aš kadangi moku mintis skaityt didis.gif , tai bisk žinau ką ji galvoja. Galvoju galvoju,kad spurgelė galvoja apie padekupažintas (tarkim paauksuotas, pasidabruotas) ir ant durų (skaičiukų) pakabintas angeliukų figūrėles. Beje, pagalvojau, tai jos tokios ir gan daugkartinio naudojimo būtų.

Jei gerai įsivaizduoju tai figūrėlės kažkas link šito. Mano gebėjimų paklaidas tikiuos spurgelė patikslins. bigsmile.gif
Atsakyti
Su labai dideliu malonumu ir aš prisidėčiau, jei tik esate numačiusios kaip žadate puošti, galiu padekupažinti, sakykite drąsiai ko reikėtų ir kaip galėčiau prisidėti ax.gif
Atsakyti
Jennifer, nuoširdžiausiais ačiū wub.gif kad nori prisidėti. Ir padekupažinti, ir pavadovauti (pamokyti) tikrai labai reiks.
Kalėdinių puošmenų gamybą skyriuje pradėsim iškart, kai tik ... neatrodys per anksti blush2.gif (dabar gal dar ankstoka g.gif )
Palaikykim ryšį čia, temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 11 10, 20:43)
Jennifer, nuoširdžiausiais ačiū  wub.gif kad nori prisidėti. Ir padekupažinti, ir pavadovauti (pamokyti) tikrai labai reiks.
Kalėdinių puošmenų gamybą skyriuje pradėsim iškart, kai tik ... neatrodys per anksti  blush2.gif  (dabar gal dar ankstoka  g.gif )
Palaikykim ryšį čia, temoje  mirksiukas.gif

Jei tik kuo galėsiu, būtinai padėsiu, jei neperskaitysiu temelėje, drąsiai rašykite į až, nes ne visada turiu laiko čia atbėgti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
dekupažu šeimynoje yra užsiimančių. Paprašysiu, tikrai padės. ax.gif Noriu prisidėti prie Jūsų, jei priimsite 4u.gif
Atsakyti