Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

O "padėklinis meninis užėjimas" dar ne šiandien, taip? :] blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 spalio 2010 - 09:23
Šiandien "padėkliniam meniniam.." nebeliks laiko, nes gimnazistai su vaikais ir šiek tiek pažaisti, parankdarbiauti planuoja.
"Padėkliukų" užsiėmimas bus gal kokį rolleyes.gif trečiadienį-ketvirtadienį..
Atsakyti
Ryt skyriuje nusimato mažas gimtadieniukas su labai maža jubiliate bigsmile.gif ir (kaip gi mes be darbo lotuliukas.gif ) planuojam nors keletą padėklų-staliukų šventės eigoje jau galutinai padekoruoti..
hi:) eina su mumis, baltė vadovaus visam "tepliorių paradui" biggrin.gif Kas dar prisijungs? Nagi, drąsiau...

Beje, pirmadienį gimnazistams visai patiko žaisti, piešti, pūsti burbulus (ir t.t.) su vaikučiais. Džiugaus šurmulio buvo pilnas skyrius. Ryšys mezgasi - jau yra merginų, norinčių kartoti ir kartoti tokius vizitus. Tyliai tyliai džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
[quote=dahlia+++,2010 10 13, 20:12]
Ryt skyriuje nusimato mažas gimtadieniukas su labai maža jubiliate bigsmile.gif ir (kaip gi mes be darbo lotuliukas.gif ) planuojam nors keletą padėklų-staliukų šventės eigoje jau galutinai padekoruoti..
hi:) eina su mumis, baltė vadovaus visam "tepliorių paradui" biggrin.gif Kas dar prisijungs? Nagi, drąsiau...

o kuriuo laiku visa tai vyks?
Atsakyti
Ups, nebeįlindau į temą. Rinkomės daugmaž nuo 14.30. Berods toliau mąstoma apie kitą antradienį. Darbelio tikrai dar yra visiems pakankamai, šiandien pagrindinis darbas buvo padėkliukų dekoracijų karpymas ir vienas padėkliukas paklijuotas. Kiti dar laukia savo eilės.

Bisk "vizualizacija" :]

Padėkliukas pirmūnas (čia dar nepaklijuotas) :]
user posted image

Ir t.t. (tiesiog spalvos temai, kad matytusi su kokiais "objektais" susiduriama) :]

user posted image

user posted image

user posted image

Ach tai ten baltė. ax.gif
Atsakyti
einarta, labai laukiam prisijungiant antradienį (šiandien aš irgi jau nesuspėjau pamatyti čia žinutės blush2.gif )
Hi:), ačiū už fotoreportažą 4u.gif Tavo nuotraukose ir mūsų "šiukšlynėlis" visai nieko atrodo biggrin.gif
Atsakyti
o aš grįžus apie burbulus pasiknaisiojau...koks grožis. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 14, 21:53-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 14, 21:53)
o aš grįžus apie burbulus pasiknaisiojau...koks grožis.  rolleyes.gif

Ar.... g.gif čia užuomina, ką turėtume veikti pabaigę staliukus-padėkliukus? (jei aš apie tuos burbulus galvoju ax.gif ) Bus jau laikas jiems, šventės artėja..
Atsakyti
Apie tuos kur baltė minėjo, išsiaiškint nulindau į jos skyrelį ir radau daug gražių dalykų... rolleyes.gif

Nežinau ar užuomina, bet iš tikrųjų tai pagalvojau, tuo labiau, kad bent dalis medžiagų tos pačios. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, tai pasaugokim, puoselėkim tą mintį bigsmile.gif , tuo labiau, kad gaminti šventines dekoracijas (ar Kalėdoms, ar Velykoms, ar mamyčių dienai..) ten visi - ir vaikai, ir mamos - labai mėgsta..
Atsakyti
[quote=dahlia+++,2010 10 14, 21:35]
einarta, labai laukiam prisijungiant antradienį (šiandien aš irgi jau nesuspėjau pamatyti čia žinutės blush2.gif )

O iki keliu jus bunat. Nes darbo metu as negalesiu isbegti.
Atsakyti
Būnam rolleyes.gif priklausomai nuo darbo pobūdžio, kiekio ir mūsų galimybių.. Jei kuriai reikia išlėkti anksčiau - tai ir išeina. Taip pat ir su atėjimu - prisijungia, kada kas gali smile.gif
Pernai į skyrių eidavom nuo 16-17val. Bet ax.gif pastebėjom, kad vakarop vaikai jau būna pavargę, be to apie 17val jiems vakarienė, tai vos tik pardėję darbelį turi mesti, bėgti valgyt (po to kas sugrįžta, kas ir ne, o doh.gif kai kas ir niekaip nenori eit vakarieniaut, jei ką įdomaus pradėjo..). Tai va dėl to ir paankstinom savo vizitus, jų pageidavimu..
einarta, na bandykim derintis (nuo kelių maždaug galit?) - gal antradienį mes ilgai dirbsim, nes nedekoruotų padėkliukų dar daug turim smile.gif
Atsakyti