Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

oi, tie burbulai dideli tai buvo jega! Ditas iki siol man ramybes neduoda ir vis praso pusti bent maziukus, va jau ir gaunasi paciam. Reiketu kada ir i burbuliatoriu visiem nueiti, tik reik suzinoti kada vyks.
O dar man minti kilo susimesti po kelis litus ir nupirkti pastatoma dziovykle balkono kamputyje, kad mamos turetu kur dziauti vaiku drabuzelius. Kai mes kaunieciai tai ne beda - mociute pagelbeja isskalbti, o va kitu miestu mamytems nera kur dziauti. O gal kas turi nereikalinga ir nenaudojama toki daikta? Aisku jei skyriaus valdzia leistu...
Atsakyti
Ohooo burbulai thumbup.gif Jie vaikams visada jėga biggrin.gif Kaip čia tą drėgnesnį orą balkone suorganizuot g.gif , o tada, su hi:) pagalba, gal ir "burbuliavimą" susiorganizuotume ax.gif Gal reikia lietingesnių orų palaukt, o tada langus visus atverti ir...
Vat su džiovykle drabužėliams gali būti sunkiau.. Žinau, kad yra tam tikros higienos normos ir jos neleidžia tokių labai matomų džiovyklų turėti. Bet ax.gif pakalbėsiu su skyriaus "valdžia", paklausiu - gal leistų kokią nuimamą bent vakarais pasistatyt.
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2010 06 18, 14:02)
oi, tie burbulai dideli tai buvo jega! Ditas iki siol man ramybes neduoda ir vis praso pusti bent maziukus, va jau ir gaunasi paciam. Reiketu kada ir i burbuliatoriu visiem nueiti, tik reik suzinoti kada vyks.

Pirmadienį vyks:) - na jie kas antrą pirmadienį vyksta.

Ar šį kartą šamanams pavyks išburti gerus orus?
Laukiame patvirtinimo iš šių miestų gyventojų -
ir iki susimatymo pirmadienį! smile.gif

• Alytus: Rotušės aikštė, 18.3o
• Biržai: Nepriklausomybės aikštė, 18.30
• Gargždai: Savivaldybės aikštė, prie fontanų, 18.3o
• Jurbarkas: Dainų slėnis, 18.3o
• Kaunas: prie Soboro, Laisvės al., 18.3o
• Klaipėda: Atgimimo aikštė, 18.3o
• Kupiškis: paupyje priešais ligoninę (ten pat galima daryti piknikus), 18.3o
• Marijampolė: Jono Basanavičiaus aikštė, 18.3o
• Mažeikiai: Sodų parkelis, 18.3o
• Palanga: centrinė miesto aikštė, 18.3o
• Panevėžys: prieš Dramos teatrą, 18.3o
• Raseiniai: Žemaičio aikštė, 18.3o
• Rokiškis: Nepriklausomybės (centrinė) aikštė, 18.3o
• Rietavas: Rietavo miesto aikštė, 18.30
• Šiauliai: prie Savivaldybės fontanų 18.3o
• Telšiai: Turgaus aikštėje, prie Meškos, 18.30
• Ukmergė: aikštė prieš Ukmergės kultūros centrą, 18.3o [?]
• Vilnius: Lukiškių aikštė, 18.3o

Jeigu šiame sąraše yra jūsų miestas - padėkite platinti žinią apie artėjantį Burbuliatorių savo mieste. O jei savo miesto neradote - sugalvokite tikslią Burbuliatoriui tinkančią vietą ir parašykite čia smile.gif

http://www.facebook.com/#!/event.php?e...1012&ref=mf

Tik mes patys planuojam kitur išvažiuot tą vakarą. Jei leis oras - į Raseinius. Na bet su jais mes ir taip, ne tik per burbuliatorius pažaidžiam:)

QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 18, 20:10)
Ohooo burbulai  thumbup.gif  Jie vaikams visada jėga  biggrin.gif Kaip čia tą drėgnesnį orą balkone suorganizuot  g.gif , o tada, su hi:) pagalba, gal ir "burbuliavimą" susiorganizuotume  ax.gif Gal reikia lietingesnių orų palaukt, o tada langus visus atverti ir...

Mane tokiu atveju kiek neramina skersvėjai visai mažiukams. Na iš esmės jei mamų labai nenuvylė tokie kokie buvo (buvo jų nemažų, tik aišku dar trumpalaikiškesni ir trapesni), galima ir taip daryt. Nesu bandžius ten, bet kažkiek orą drėkint oro drėkintuvu galima. Tik tiesą sakant nė nepagalvojau pažiūrėt kaip ten su rozetėm ir kiek iš to realios naudos būtų. O mažiukai burbulai žinoma visame tame irgi labai smagu, taip pagalvoju kaži ar mažesniems vaikams jie ne daugiau džiaugsmo suteikia (dėl savo gausos ir pan.) nei tie didesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 birželio 2010 - 21:36
Vadinasi biggrin.gif reikia nueit į Burbuliatorių pirmadienį, pasitreniruuot, o tada jau skyriuje, didžiajame balkone, savo burbuliatorių pasidaryt.. Nes tų didžiųjų pūsti aš niekad nebandžiusi, nežinau ar be vėjo pagalbos kas ir pavyksta g.gif
Mažiukams vaikams labiausiai patinka mažų burbuliukų gausa, o vyresniems labai smagu būna pūsti skirtingo dydžio burbulus per šiaudelį smile.gif - lyg varžybos gaunasi kam kokį pavyks išpūsti.

Balkone viena rozetė tikrai yra - mes jungdavom į ją džiovintuvą (dažams džiovinti). Bet oro drėkintuvas greito efekto neduoda ax.gif . Greičiau galima orą sudrėkint įjungus virti atidengtą arbatinuką pusvalandį prieš renginį ir + dar gėlių purkštuvėliu vis papurškinėjant.
Birželio 30d. skyriuje bus vienos mažylės gimtadienis - gal padarom Burbuliatorių tą dieną 4u.gif
Atsakyti
Padarom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 19, 12:08)
Nes tų didžiųjų pūsti aš niekad nebandžiusi, nežinau ar be vėjo pagalbos kas ir pavyksta  g.gif
Birželio 30d. skyriuje bus vienos mažylės gimtadienis - gal padarom Burbuliatorių tą dieną  4u.gif

Pavyksta pavyksta, pats neši ir padarai tą vėjelįsmile.gif Per didelis vėjas jiems irgi sunkumų kelia.
O dėl burbulų ir gimtadienio - žinoma, kodėl gi ne. Iš savo pusės galiu pasirūpint didžiųjų burbulų skysčiu ir lazdom. Jei įdomu apie mažiukus, tai pigiausią (ir labai spalvingą) sprendimą sau(turint mažų tuščių indelių) radom senukuose. Ten būna tokie rožiniai, salotiniai indukai po 500ml (pie žaislų) ir nesiekia 4 Lt (mažo induko talpa apie 0,60ml). Dar neseniai nebrangių buvo Jyske (lyg apie 70 ar 80 ct, kvepiantys guma), bet šitas variantas kiek mes radom vis tiek pigesnis.
Va:]
Atsakyti
Burbulų skystis jau užsakytas ax.gif Vystom idėjas toliau..
Apie ką dar reikėtų pagalvoti g.gif Grindų sausinimą?
Atsakyti
Ten labai gerai kilimas. biggrin.gif Šiaip reikėtų, praeitą kartą spurgelė tiesiog atnešė skudurą iš wc, pakako.
Reikėtų kažko (kad ir vienkartinių rankšluoščių) rankom valytis. Žinoma po to vis tiek reikia nusiplaut, bet kartais labai prireikia nusivalyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 birželio 2010 - 08:55
O, vargšelis kilimas lotuliukas.gif Ir ko tik jis neatlaiko...
Minkštų, sugeriančių skuduriukų (kartu su valytojomis biggrin.gif ), popierinių rankšluosčių parūpinsim 4u.gif
Atsakyti
Patikslintais duomenimis - 4u.gif 4u.gif Burbuliatorius įvyks .
hi:), prašom patikslinti laiką, nuo kurio pradedam burbuliuoti 4u.gif

Šiandien kalbėjau su Kamilės mama - gimtadienio tortas atkeliauja maždaug nuo 15val. O kada prisijungiam mes??
Sutariau dėl patalpos drėkinimo su mamytėm - sakė, papurškalios vis nuo ryto. Auklėtoja atostogauja, bet trečiadienį bus, tai dar su ja perkalbėsiu..
Atsakyti
Oi jūs man tik pasakykit kada ir aš prisitaikysiu, nė nesitikėjau, kad manęs apie laiką kas klaus. biggrin.gif Atostogos man, tai be problemų bet kuriuo metu.
Atsakyti
aš tai kaip visad, tik į darbo pabaigą labiau galėčiau. Aš pažiūrėsiu, kada čia jūs nuspręsit eiti ir tada arba prisitaikysiu, arba nesuspėsiu.
Atsakyti