Dahlia+++, labai dekui už tokią gražią kepurytę . Visi labai gyrė. Susimatysime trečiadienį, nes namo dar nežada paleisti.
Aš tai visaip derinau, bet ryt tikriausiai nelabai gaunasi dalyvauti. Gaila.
QUOTE(spurgele @ 2010 05 31, 23:29)
Dahlia+++, labai dekui už tokią gražią kepurytę . Visi labai gyrė. Susimatysime trečiadienį, nes namo dar nežada paleisti.
Oooo, laukiam susitikimo Labai noriu pamatyt pasipuošusį Adomėlį
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2010 06 01, 08:58)
Aš tai visaip derinau, bet ryt tikriausiai nelabai gaunasi dalyvauti. Gaila.
Labai gaila.. Bet jei kas nors išeitų - prisijunk vėliau
Kai jau būsim pritrūkę plaučiuose oro balionams pūsti...
Mergaitės, kas norit prisijungti, bet dar svarstot - labai laukiam jūsų
Viskas jau nupirkta, paruošta šventei, tik šiek tiek pagalbos reiktų, tad jei galit - nedvejokit
O skyriuje šiandien mūsų lauks 15.30
Viskas jau nupirkta, paruošta šventei, tik šiek tiek pagalbos reiktų, tad jei galit - nedvejokit
O skyriuje šiandien mūsų lauks 15.30
Tikiuosi, jūsų šventė buvo pilna šiltų ir neišdildomų įspūdžių? Kaip viskas praėjo?
Manau, kad taip (aš ką tik iš ten..) Kaip pasakė viena mamytė:"Rytoj visų vaikų kraujas bus geras.." Vaikai gavo didelį emocijų užtaisą - bent jau aš tokio šurmulio ten nepamenu. Labai skanus buvo Cipciuko tortas (AČIŪ ), mamytės mokėsi balionų modeliavimo (palatose šįvakar pražydo balionų gėlės ), o vaikai .. pūtė balionų kiek norėjo, šėlo, sprogdino, kariavo ir t.t.
Oi - taigi visų pirma - kepurytes rinkosi ir matavosi.. Čia irgi atrakcija buvo, berniukams mamos padėjo..
Žodžiu, jeigu aš pati dar pilna emocijų, tai vaikams
AČIŪ palaikymo komandai - lijalik dukrai su drauge - už pagalbą, nuoširdų bendravimą , o jums visoms - už tokias puikias kepurytes
Oi - taigi visų pirma - kepurytes rinkosi ir matavosi.. Čia irgi atrakcija buvo, berniukams mamos padėjo..
Žodžiu, jeigu aš pati dar pilna emocijų, tai vaikams
AČIŪ palaikymo komandai - lijalik dukrai su drauge - už pagalbą, nuoširdų bendravimą , o jums visoms - už tokias puikias kepurytes
Ir as ten buvau-sultis, torta valgiau, kepuryte gavau, maziukui parnesiau Na man aisku balionai kelia panika, tai sprukau greitai Bet buvo tikrai linksma. Aciu visoms.
Vat tą tai pastebėjom, kad mamytėms balionai , o vaikams - . Nė vieno nors kiek nustebusio ar išgandusio veidelio..
O kiek džiaugsmo, kai sprogsta Pašėlę vaikai...
O kiek džiaugsmo, kai sprogsta Pašėlę vaikai...
Šiandien mane pasiekė gandas, kad pirmadienį (06.14) skyriuje vienas berniukas sutiks savo 14-ąjį gimtadienį Reikia skubiai susiorganizuoti Ryt gal turėsiu tikslesnių žinių ką planuojam, o dabar klausimas: kas iš jūsų galėtų prisijungti??
QUOTE(hi:) @ 2010 06 17, 02:10)
Labos:)
Labas
hi:), žinau, kad jūs ten, kažkur skyriuje, tik nežinau kas.. Gal galit pasidalint su mumis, ko vaikučiai ten labiausiai laukia, ką mes galėtume jiems pasiūlyti..
Atrodo, kad žinau jūsų asmeninį slaptą norą išmokti nerti - va čia tai galėčiau padėti, sakykit, kada norėtumėt pradėti "pamokėles".
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 06 17, 10:52)
Dahlia, nesu aš skyriuj. Ta prasme būnu jame, bet kaip lankytoja Adomėlio (šiuo metu jis neurochirurginiame), na su laiku ir kiti vaikučiai kiek pažįstamais tampa. (Tarkim Andrėja labiau nei "kiek" kaip kambariokytė).
Mano noras nerti matyt jau tapęs anekdotu...po kažkurio apsilankymo galų gale perlūžau ir nusipirkau vąšelį tuo prajuokindama pora mamų. Dar po savaitės siūlų. O savaitgalį sesuo truputį "suvadovavo", tai bandau su ardymais nuo kepurėlės sau..
Bet turbūt apie nėrimą ten yra labiau "vietinių" mamyčių su tokiu poreikiu. Žodžiu mano beviltišką atvejį jai galit pateikti kaip padrąsinimą, nes kažkas gaunas. Aš taip čia vis užeinu, išeinu "neprisidavus", nes nelabai sugalvoju kuo galėčiau būt naudinga. Bet jei sugalvosiu būtinai pasidalinsiu...ar šiaip kokių minčių jei kils.
Burbulus didelius va moku daryt, tik balkone tam kiek per sausas oras (per spurgelę išbandyta :]) ir iš virvių skalbiniams kokią smulkmeną sumazgiot, parodysiu kada prie progos, gal kada pravers kaip idėja.