Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Tai ok tada. Prisijungsim aš su geltonuoju Rodžiu biggrin.gif . Ir porą batų dėžučių paimsiu biggrin.gif
Atsakyti
O jūs lauksit, kada susirinksim, ar tiesiai ateiti?
Atsakyti
Mes planuojam kaip visada, apie 16 val. Baltė gali tik nuo 17 val., tai ji prisijungs vėliau.
Eikim tiesiai į skyrių - juk jau kelias žinomas. Bet darbas vyks didžiajam balkone, tai jei ką - suk ten smile.gif
Atsakyti
ok, aš apie 16:30 pasirodysiu tada. Tiesiai į balkoną.
Atsakyti
oro_buckis.gif aciuks.gif Balte, linnn - ačiū už vakar vakarą.. Laikėt frontą atsakančiai..
Gaila nespėjau pamatyti galutinių darbelių rezultatų (nes išties reikėjo skubėt namo pamokų ruošti.. na, ne man - dukrai biggrin.gif ). Bet ir tai ką mačiau išeidama (19.30) - Vaauuu wub.gif
Smalsu man blush2.gif - tai iki kelintos valandos jūs ten užsibuvot? Gal ką sutarėt dėl kito karto?

Ir dar, ką užmiršau vakar su jumis aptarti: reikia poros didesnių dekoruotų dėžučių sudėti nertoms kepurytėms. Artėja ta diena, kai jas nešim į skyrių.. Gal turit kokių minčių??
Atsakyti
oi, mes neužsilaikėm irgi, nes mažieji jau ir pavargę buvo, o mamytės pas vaikučius skubėjo. Darbeliai gavosi gražūs labai, baltė gera mokytoja.

O dėl dekoruotų dėžučių kepurytėm, tai net nežinau. Nelabai aš mokų dekoruoti. Tik, kaip ir sakiau, galiu paruošti tas dėžutes , kur buvau atsinešus, kažkiek, kad liktų tik apklijuoti. Na, pagalvosiu dar ką nors.
Atsakyti
Sveikos, čia rašo Adomėlio mama smile.gif
Labai noriu padėkoti už jūsų dėmesį, gerumą. Nors mums ir nepavyko sudalyvauti pamokėlėje, bet gavom gražų skirtuką dovanų. Jis toks toks....gražus
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2010 05 23, 12:01)
Sveikos, čia rašo Adomėlio mama smile.gif
Labai noriu padėkoti už jūsų dėmesį, gerumą. Nors mums ir nepavyko sudalyvauti pamokėlėje, bet gavom gražų skirtuką dovanų. Jis toks toks....gražus

Mintimis mes su jumis wub.gif wub.gif Laikykitės, mielieji... Sudalyvausit dar kitą kartą, dar daug kur sudalyvausit.. Tik stiprėkit..
Kepurytę Adomėliui šiandien pabaigsiu ax.gif Kuo papuošti? Kokios norėtumėt aplikacijos ar pan...?

Linkėjimai jūsų kaimynui Ditui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 05 24, 08:30)
Mintimis mes su jumis  wub.gif  wub.gif  Laikykitės, mielieji... Sudalyvausit dar kitą kartą, dar daug kur sudalyvausit.. Tik stiprėkit..
  Kepurytę Adomėliui šiandien pabaigsiu  ax.gif Kuo papuošti? Kokios norėtumėt aplikacijos ar pan...?

Linkėjimai jūsų kaimynui Ditui  4u.gif

bigsmile.gif kaip smagu, nes aš niekaip negaliu prisėsti prie savo kūrinio. Adomėliui visą savaitgalį buvo blogai verysad.gif . Šiandien kitus vaistus dar paskyrė gal dabar pagerės. Mums bus gerai ir be aplikacijų svarbu, kad turėtume ką ant galvytės užsidėti.

Būtinai perduosiu Ditui linkėjimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2010 05 24, 13:50)
Adomėliui visą savaitgalį buvo blogai  verysad.gif . Šiandien kitus vaistus dar paskyrė gal dabar pagerės.

O Dieve.. verysad.gif Mažulėliai jūs, laikykitės...
Kepurytę pasistengsim kuo greičiau atnešti. O papuošim - kaip mano merginos pasiūlys, ką sugalvos..
Adomėli 4u.gif - kovok !! Susikibkit su Ditu už rankyčių - ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Mielos šios temos bendražygės 4u.gif
Birželio 2 d., užbaigiant visą pavasarį vykusią "kepuryčių" akciją, kviečiam susibėgti paskutiniam akcentui- mažytei šventei - didžiąjame skyriaus balkone smile.gif
Forumietė Cipciukas vaikučiams dovanoja tortą wub.gif , taigi reiks pagalbos jį supjaustyti biggrin.gif
Be to, žadam linksmą balioninių figūrėlių paradą bigsmile.gif - reiks padėti nulaikyti balionus bigsmile.gif
Kas galėsit sudalyvaut - atsiliepkit 4u.gif

(reikalinga bus pagalba maždaug nuo 15 -15.30 padėti pasiruošti minišventei; reikia vaikiškų vienkartinių indų, įvairių balionų (nepripūstų)..)
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2010 05 24, 12:50)

Būtinai perduosiu Ditui linkėjimus  smile.gif

Linkejimus gavom, aciukas smile.gif
Kaip gaila, kad man i darba reikia, ateitume su balionais i birzelio 2d. svente. Visiems geros nuotaikos ir skanaus torto essen.gif
Atsakyti