Tai ok tada. Prisijungsim aš su geltonuoju Rodžiu . Ir porą batų dėžučių paimsiu
O jūs lauksit, kada susirinksim, ar tiesiai ateiti?
Mes planuojam kaip visada, apie 16 val. Baltė gali tik nuo 17 val., tai ji prisijungs vėliau.
Eikim tiesiai į skyrių - juk jau kelias žinomas. Bet darbas vyks didžiajam balkone, tai jei ką - suk ten
Eikim tiesiai į skyrių - juk jau kelias žinomas. Bet darbas vyks didžiajam balkone, tai jei ką - suk ten
ok, aš apie 16:30 pasirodysiu tada. Tiesiai į balkoną.
Balte, linnn - ačiū už vakar vakarą.. Laikėt frontą atsakančiai..
Gaila nespėjau pamatyti galutinių darbelių rezultatų (nes išties reikėjo skubėt namo pamokų ruošti.. na, ne man - dukrai ). Bet ir tai ką mačiau išeidama (19.30) - Vaauuu
Smalsu man - tai iki kelintos valandos jūs ten užsibuvot? Gal ką sutarėt dėl kito karto?
Ir dar, ką užmiršau vakar su jumis aptarti: reikia poros didesnių dekoruotų dėžučių sudėti nertoms kepurytėms. Artėja ta diena, kai jas nešim į skyrių.. Gal turit kokių minčių??
Gaila nespėjau pamatyti galutinių darbelių rezultatų (nes išties reikėjo skubėt namo pamokų ruošti.. na, ne man - dukrai ). Bet ir tai ką mačiau išeidama (19.30) - Vaauuu
Smalsu man - tai iki kelintos valandos jūs ten užsibuvot? Gal ką sutarėt dėl kito karto?
Ir dar, ką užmiršau vakar su jumis aptarti: reikia poros didesnių dekoruotų dėžučių sudėti nertoms kepurytėms. Artėja ta diena, kai jas nešim į skyrių.. Gal turit kokių minčių??
oi, mes neužsilaikėm irgi, nes mažieji jau ir pavargę buvo, o mamytės pas vaikučius skubėjo. Darbeliai gavosi gražūs labai, baltė gera mokytoja.
O dėl dekoruotų dėžučių kepurytėm, tai net nežinau. Nelabai aš mokų dekoruoti. Tik, kaip ir sakiau, galiu paruošti tas dėžutes , kur buvau atsinešus, kažkiek, kad liktų tik apklijuoti. Na, pagalvosiu dar ką nors.
O dėl dekoruotų dėžučių kepurytėm, tai net nežinau. Nelabai aš mokų dekoruoti. Tik, kaip ir sakiau, galiu paruošti tas dėžutes , kur buvau atsinešus, kažkiek, kad liktų tik apklijuoti. Na, pagalvosiu dar ką nors.
Sveikos, čia rašo Adomėlio mama
Labai noriu padėkoti už jūsų dėmesį, gerumą. Nors mums ir nepavyko sudalyvauti pamokėlėje, bet gavom gražų skirtuką dovanų. Jis toks toks....gražus
Labai noriu padėkoti už jūsų dėmesį, gerumą. Nors mums ir nepavyko sudalyvauti pamokėlėje, bet gavom gražų skirtuką dovanų. Jis toks toks....gražus
QUOTE(spurgele @ 2010 05 23, 12:01)
Sveikos, čia rašo Adomėlio mama
Mintimis mes su jumis Laikykitės, mielieji... Sudalyvausit dar kitą kartą, dar daug kur sudalyvausit.. Tik stiprėkit..
Kepurytę Adomėliui šiandien pabaigsiu Kuo papuošti? Kokios norėtumėt aplikacijos ar pan...?
Linkėjimai jūsų kaimynui Ditui
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 05 24, 08:30)
Mintimis mes su jumis Laikykitės, mielieji... Sudalyvausit dar kitą kartą, dar daug kur sudalyvausit.. Tik stiprėkit..
Kepurytę Adomėliui šiandien pabaigsiu Kuo papuošti? Kokios norėtumėt aplikacijos ar pan...?
kaip smagu, nes aš niekaip negaliu prisėsti prie savo kūrinio. Adomėliui visą savaitgalį buvo blogai . Šiandien kitus vaistus dar paskyrė gal dabar pagerės. Mums bus gerai ir be aplikacijų svarbu, kad turėtume ką ant galvytės užsidėti.
Būtinai perduosiu Ditui linkėjimus
QUOTE(spurgele @ 2010 05 24, 13:50)
Adomėliui visą savaitgalį buvo blogai . Šiandien kitus vaistus dar paskyrė gal dabar pagerės.
O Dieve.. Mažulėliai jūs, laikykitės...
Kepurytę pasistengsim kuo greičiau atnešti. O papuošim - kaip mano merginos pasiūlys, ką sugalvos..
Adomėli - kovok !! Susikibkit su Ditu už rankyčių - ir pirmyn
Mielos šios temos bendražygės
Birželio 2 d., užbaigiant visą pavasarį vykusią "kepuryčių" akciją, kviečiam susibėgti paskutiniam akcentui- mažytei šventei - didžiąjame skyriaus balkone
Forumietė Cipciukas vaikučiams dovanoja tortą , taigi reiks pagalbos jį supjaustyti
Be to, žadam linksmą balioninių figūrėlių paradą - reiks padėti nulaikyti balionus
Kas galėsit sudalyvaut - atsiliepkit
(reikalinga bus pagalba maždaug nuo 15 -15.30 padėti pasiruošti minišventei; reikia vaikiškų vienkartinių indų, įvairių balionų (nepripūstų)..)
Birželio 2 d., užbaigiant visą pavasarį vykusią "kepuryčių" akciją, kviečiam susibėgti paskutiniam akcentui- mažytei šventei - didžiąjame skyriaus balkone
Forumietė Cipciukas vaikučiams dovanoja tortą , taigi reiks pagalbos jį supjaustyti
Be to, žadam linksmą balioninių figūrėlių paradą - reiks padėti nulaikyti balionus
Kas galėsit sudalyvaut - atsiliepkit
(reikalinga bus pagalba maždaug nuo 15 -15.30 padėti pasiruošti minišventei; reikia vaikiškų vienkartinių indų, įvairių balionų (nepripūstų)..)
QUOTE(spurgele @ 2010 05 24, 12:50)
Linkejimus gavom, aciukas
Kaip gaila, kad man i darba reikia, ateitume su balionais i birzelio 2d. svente. Visiems geros nuotaikos ir skanaus torto