linnn, nubėgam ryt?
Jeigu tu gali, tada dar vienai merginai paskambinsiu, norėjo prisijungt
laba.
Nebent žiūrint kada. Man 17:30 reikia būti centre. Bet iki to laiko, tai galiu
QUOTE(linnn @ 2010 04 14, 12:41)
laba.
O nuo kurios val. gali? Jei be užsiėmimų, tai klinikose užtruktume ne ilgiau valandos. Be to, juk gali išeiti kada tau reikės, tik aplankius vaikučius.
tai taip taip, išeisiu anksčiau. O man tiktų nuo bet kada, jūsų daugiau, tai man lengviau prisiderinti. Ar 4, ar 5, kaip patogiau
Geras, pasikeitė planai. Man tinka bet kada
Geras, pasikeitė planai. Man tinka bet kada
Vadinasi, einam ryt
O laiką, jei galima, paderinsim ryt apie12 val. bevieliu ryšiu , mat labai norėtų prisijungti 2 nauji žmogiukai, bet jie turėtų suspėti grįžti iš Vilniaus.
linnn, jei tik kas pasikeičia - rašyk, temą seku .
O laiką, jei galima, paderinsim ryt apie12 val. bevieliu ryšiu , mat labai norėtų prisijungti 2 nauji žmogiukai, bet jie turėtų suspėti grįžti iš Vilniaus.
linnn, jei tik kas pasikeičia - rašyk, temą seku .
ok.
Mes darom bendradarbio išleistuvęs . Planavom pusę šešių susitikti, bet jis pasirodo į teatrą eina , tai perkėlėm apie 7val. Tikiuosi nieks nepasikeis
Mes darom bendradarbio išleistuvęs . Planavom pusę šešių susitikti, bet jis pasirodo į teatrą eina , tai perkėlėm apie 7val. Tikiuosi nieks nepasikeis
laba,
man nuo 11:15 iki 13:00val. yra užsiėmimai, tai jei skambinsi, tai galiu ir neatsiliepti. Bet perskambinsiu, o jei ką, tai galima ir čia parašyti, kada sutarta eiti
man nuo 11:15 iki 13:00val. yra užsiėmimai, tai jei skambinsi, tai galiu ir neatsiliepti. Bet perskambinsiu, o jei ką, tai galima ir čia parašyti, kada sutarta eiti
Linnn, o kaip tau 16.30 ?
Šitas laikas tiktų daugumai iš einančių šiandien (nors eina mažuma )..
Nupirkau kroviklį ir po 2 AA ir AAA tipo kraunamus elementus į žaidimų kambarį (kažkurių gali reikėt dar 2 -jų, bet nežinau kol kas kurių ten daugiau naudoja). Paruošiau vaikučiams Zuikio (gal jau ne velykinio ) lauktuvių maišiukus su kinderiais ir kt. vaikiškais skanėstais..
Išleidau visus likusius nuo Kalėdų pinigėlius ir dar šiek tiek ..
Šitas laikas tiktų daugumai iš einančių šiandien (nors eina mažuma )..
Nupirkau kroviklį ir po 2 AA ir AAA tipo kraunamus elementus į žaidimų kambarį (kažkurių gali reikėt dar 2 -jų, bet nežinau kol kas kurių ten daugiau naudoja). Paruošiau vaikučiams Zuikio (gal jau ne velykinio ) lauktuvių maišiukus su kinderiais ir kt. vaikiškais skanėstais..
Išleidau visus likusius nuo Kalėdų pinigėlius ir dar šiek tiek ..
man 16:30 tinka, būsiu ten prie įėjimo
Ačiū, mielosios, už šaunią kompaniją
Vaikučiai aplankyti, pabendrauta.. Auklėtoja iškamantinėta - planai ir reikalingi daikčiukai artimai ateičiai žinomi .
Pasirodo, ten elementais (baterijom) mintančių žaisliukų nemažai .. Reiks kažką su linnn galvoti.
Baigiasi mezgimo ir nėrimo siūlai; vėlimo adatų kelios tik belikę; visi ortopediniai kamuoliai nuleidę orą - reikia pripūsti.. Labai laukia dekupažo pamokėlių tęsinio - nori pasidaryti dėžučių kanceliariniams daikteliams ir rankdarbių priemonėms susidėti...
Daug yra naujų vaikučių , ypač mažiukų (kūdikių)..
Vaikučiai aplankyti, pabendrauta.. Auklėtoja iškamantinėta - planai ir reikalingi daikčiukai artimai ateičiai žinomi .
Pasirodo, ten elementais (baterijom) mintančių žaisliukų nemažai .. Reiks kažką su linnn galvoti.
Baigiasi mezgimo ir nėrimo siūlai; vėlimo adatų kelios tik belikę; visi ortopediniai kamuoliai nuleidę orą - reikia pripūsti.. Labai laukia dekupažo pamokėlių tęsinio - nori pasidaryti dėžučių kanceliariniams daikteliams ir rankdarbių priemonėms susidėti...
Daug yra naujų vaikučių , ypač mažiukų (kūdikių)..
Sveikos merginos, dukra dėkoja už šaunią kompanją. Ką jūs sau manot, ji jau ir simpatiją nusižiūrėjo. Vis pasakojo apie šaunų mažylį, kuris jau taip patiko taip patiko Siūlų aš kažkiek duosiu, servetėlių schemų atšviesiu, dukra atveš. Tikiuosi, dukra elgėsi tvarkingai ir priimsit į kompaniją. Okiek kainuoja tas pakrovėjas elementams?
Sveikos šauniosios mamytės
Aš kartu su Jumis sudalyvaut susitikimuose negaliu, bet širdyje aš visada su Jumis.
dahlia+++, dėl baterijų, tai gal reikia pirkti pasikraunančias ir tada pakrovėja Jei ką nuspręsit brūkštelk man į až.
Aš kartu su Jumis sudalyvaut susitikimuose negaliu, bet širdyje aš visada su Jumis.
dahlia+++, dėl baterijų, tai gal reikia pirkti pasikraunančias ir tada pakrovėja Jei ką nuspręsit brūkštelk man į až.