Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Sveikutės, merginos 4u.gif

Gal pasiplanuokim kitai savaitėlei aplankyti vaikučius? Kaip jūs į tai? Susirašysiu su balte, gal ką gražaus artėjančiom šventėm sugalvosim wub.gif ..

Ir atleiskit jūs man, kad taip nutempiau šįkart su tuo aplankymu - vyrą į komandiruotę užsienin išleidusi, tai ir darbai, ir namai - laiko niekaip neištaikiau..
Atsakyti
man tai tikriausia tiktų, čia juk visvien į vakarą, ania g.gif

tik dabar man tokia kaip sloga. Tai jūs tarkitės, o aš, jei nors truputį kažkokią bacilą turėsiu, tai tik arkliukus su kitom dovanėlėm atnešiu ir perduosiu, o jau pas vaikučius neisiu.
4u.gif
Atsakyti
Taip jau taip - ir mus slogytės, virusiukai kurį laiką puldinėjo, bet su tikruoju pavasariu visa šeima jų atsikratėm..
Žiūrėk linnn kaip savijauta bus - jei ką, geriau sekančio vizito palaukti, vaikučius nuo slogyčių pasaugoti ax.gif . Susisieksim pirmadienį, gal pasveiksi iki to laiko..
Atsakyti
Vakar skyrius prisipildė Velykų laukimo 4u.gif Mergaitės su mamytėm margino margučius (popierinius šį kartą smile.gif ), klijavo karoliukus, rišo kaspinėlius... Darbas taip virė, kad ... kaip niekad ilgai užsibuvom, jau buvo neramu, kad mūsų paltus rūbinėj užrakins biggrin.gif . Bet taip smagu matyti vaikučius su puokšte velykinių dekoracijų ir vis "dar, dar šito noriu, dar tą padarysiu.."
Ir už visa tai - dideliausias AČIŪ baltei 4u.gif 4u.gif , jos kūrybingumas ir išradingumas + šiltas bendravimas praskaidrina ligoniukų dieneles.
-------------------
Na, o bedirbant - išsikalbi, kai kurie ūkiniai reikalai iškyla.. Šįkart supratom, kad žaidimų kambariui labai reiktų kroviklio su keliais įkraunamų elementų komplektais. Tie grojantys, judantys, mirksintys žaisliukai yra populiariausi tarp mažylių, o baterijos, kurias auklėtojos nuperka pačios, greit išsenka.. Kroviklis su ekologiškais elementais jiems būtų išeitis mirksiukas.gif .
Yra likę dar pinigėlių nuo kalėdinės akcijos, jei reiks - pati pridėsiu ir gal nuperku jiems kroviklio komplektą? Kaip manot?
Atsakyti
Šiais laikais žaislų pasauly įkroviklis yra būtinas. Galėsiu ir aš pinigėliais prisidėti.
Atsakyti
xvikutex, drinks_cheers.gif . Ypač kai tų elektroninių žaislų populiarumas tarp mažųjų ligoniukų - neišpasakytas..
Pinigėlių nuo Kalėdų yra likę 67 Lt. Gal tilpsim, o gal pritruks ( reikėtų kroviklio ir nors po 4 AA ir AAA tipo elementus). Nežiūrėjau dar kainų, nežinau kiek viskas kainuos..
Atsakyti
Merginos, gal nubėgam apie kitos savaitės vidurį pas vaikučius? Simboliškai, be didelių dovanų..
lijalik per savo dukrą (kuri labai nori prisijungti prie mūsų thumbup.gif ) perduos visiems vaikučiams po Kinderį, spalvinimo knygučių, dėlionių, spalvotų pieštukų.. Dar gerai būtų kylančių (su heliu) balionų nunešti - jie būna didžiausia atrakcija vaikams. Ogi ir arkliukai-kamuoliukai dar nenunešti smile.gif
Na, ką manot? Kas prisijungia?
Atsakyti
Aš norėčiau. O tu pati nebūsi?
Pas mane yra ne tik arkliukai, bet ir spalvoto popieriaus, pieštukų, dažų, plastelino, piešimo sąsiuvinukai.

ai, jau supratau, kad būsi, ne taip perskaičiau smile.gif.

Tai planuojam, pakolkas aš, kaip ir galiu (nu, jei nenumatytų aplinkybių neatsitiks)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 01 balandžio 2010 - 20:38
Kol kas daugiau norinčių prisijungti neatsiranda ax.gif
Nežinau g.gif, ką čia daryt.. Man "dribtelėjo" svečių iš netolimojo užsienio, tai ryt-poryt labai laikas suspaustas g.gif
linnn, kaip tu?
Atsakyti
Mielai palauksiu kitos savaitės 4u.gif ar dar kitos, kada patogu. Jei dėl arkliukų, tai tam balkonėly, manau, dar per šalta su jais žaisti, tai tikrai dėl to nieko tokio.
Atsakyti
Jei nesulauksim kitų pasiūlymų - eisim pas vaikučius kitos sav. pradžioje.
Kinderiai nepasens smile.gif , o vaikai jų bet kada laukia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 04 07, 09:54)

Kinderiai nepasens  smile.gif , o vaikai jų bet kada laukia  mirksiukas.gif .

tikrai taip smile.gif
Atsakyti