Sveikutės, merginos
Gal pasiplanuokim kitai savaitėlei aplankyti vaikučius? Kaip jūs į tai? Susirašysiu su balte, gal ką gražaus artėjančiom šventėm sugalvosim ..
Ir atleiskit jūs man, kad taip nutempiau šįkart su tuo aplankymu - vyrą į komandiruotę užsienin išleidusi, tai ir darbai, ir namai - laiko niekaip neištaikiau..
man tai tikriausia tiktų, čia juk visvien į vakarą, ania
tik dabar man tokia kaip sloga. Tai jūs tarkitės, o aš, jei nors truputį kažkokią bacilą turėsiu, tai tik arkliukus su kitom dovanėlėm atnešiu ir perduosiu, o jau pas vaikučius neisiu.
tik dabar man tokia kaip sloga. Tai jūs tarkitės, o aš, jei nors truputį kažkokią bacilą turėsiu, tai tik arkliukus su kitom dovanėlėm atnešiu ir perduosiu, o jau pas vaikučius neisiu.
Taip jau taip - ir mus slogytės, virusiukai kurį laiką puldinėjo, bet su tikruoju pavasariu visa šeima jų atsikratėm..
Žiūrėk linnn kaip savijauta bus - jei ką, geriau sekančio vizito palaukti, vaikučius nuo slogyčių pasaugoti . Susisieksim pirmadienį, gal pasveiksi iki to laiko..
Žiūrėk linnn kaip savijauta bus - jei ką, geriau sekančio vizito palaukti, vaikučius nuo slogyčių pasaugoti . Susisieksim pirmadienį, gal pasveiksi iki to laiko..
Vakar skyrius prisipildė Velykų laukimo Mergaitės su mamytėm margino margučius (popierinius šį kartą ), klijavo karoliukus, rišo kaspinėlius... Darbas taip virė, kad ... kaip niekad ilgai užsibuvom, jau buvo neramu, kad mūsų paltus rūbinėj užrakins . Bet taip smagu matyti vaikučius su puokšte velykinių dekoracijų ir vis "dar, dar šito noriu, dar tą padarysiu.."
Ir už visa tai - dideliausias AČIŪ baltei , jos kūrybingumas ir išradingumas + šiltas bendravimas praskaidrina ligoniukų dieneles.
-------------------
Na, o bedirbant - išsikalbi, kai kurie ūkiniai reikalai iškyla.. Šįkart supratom, kad žaidimų kambariui labai reiktų kroviklio su keliais įkraunamų elementų komplektais. Tie grojantys, judantys, mirksintys žaisliukai yra populiariausi tarp mažylių, o baterijos, kurias auklėtojos nuperka pačios, greit išsenka.. Kroviklis su ekologiškais elementais jiems būtų išeitis .
Yra likę dar pinigėlių nuo kalėdinės akcijos, jei reiks - pati pridėsiu ir gal nuperku jiems kroviklio komplektą? Kaip manot?
Ir už visa tai - dideliausias AČIŪ baltei , jos kūrybingumas ir išradingumas + šiltas bendravimas praskaidrina ligoniukų dieneles.
-------------------
Na, o bedirbant - išsikalbi, kai kurie ūkiniai reikalai iškyla.. Šįkart supratom, kad žaidimų kambariui labai reiktų kroviklio su keliais įkraunamų elementų komplektais. Tie grojantys, judantys, mirksintys žaisliukai yra populiariausi tarp mažylių, o baterijos, kurias auklėtojos nuperka pačios, greit išsenka.. Kroviklis su ekologiškais elementais jiems būtų išeitis .
Yra likę dar pinigėlių nuo kalėdinės akcijos, jei reiks - pati pridėsiu ir gal nuperku jiems kroviklio komplektą? Kaip manot?
Šiais laikais žaislų pasauly įkroviklis yra būtinas. Galėsiu ir aš pinigėliais prisidėti.
xvikutex, . Ypač kai tų elektroninių žaislų populiarumas tarp mažųjų ligoniukų - neišpasakytas..
Pinigėlių nuo Kalėdų yra likę 67 Lt. Gal tilpsim, o gal pritruks ( reikėtų kroviklio ir nors po 4 AA ir AAA tipo elementus). Nežiūrėjau dar kainų, nežinau kiek viskas kainuos..
Pinigėlių nuo Kalėdų yra likę 67 Lt. Gal tilpsim, o gal pritruks ( reikėtų kroviklio ir nors po 4 AA ir AAA tipo elementus). Nežiūrėjau dar kainų, nežinau kiek viskas kainuos..
Merginos, gal nubėgam apie kitos savaitės vidurį pas vaikučius? Simboliškai, be didelių dovanų..
lijalik per savo dukrą (kuri labai nori prisijungti prie mūsų ) perduos visiems vaikučiams po Kinderį, spalvinimo knygučių, dėlionių, spalvotų pieštukų.. Dar gerai būtų kylančių (su heliu) balionų nunešti - jie būna didžiausia atrakcija vaikams. Ogi ir arkliukai-kamuoliukai dar nenunešti
Na, ką manot? Kas prisijungia?
lijalik per savo dukrą (kuri labai nori prisijungti prie mūsų ) perduos visiems vaikučiams po Kinderį, spalvinimo knygučių, dėlionių, spalvotų pieštukų.. Dar gerai būtų kylančių (su heliu) balionų nunešti - jie būna didžiausia atrakcija vaikams. Ogi ir arkliukai-kamuoliukai dar nenunešti
Na, ką manot? Kas prisijungia?
Aš norėčiau. O tu pati nebūsi?
Pas mane yra ne tik arkliukai, bet ir spalvoto popieriaus, pieštukų, dažų, plastelino, piešimo sąsiuvinukai.
ai, jau supratau, kad būsi, ne taip perskaičiau .
Tai planuojam, pakolkas aš, kaip ir galiu (nu, jei nenumatytų aplinkybių neatsitiks)
Pas mane yra ne tik arkliukai, bet ir spalvoto popieriaus, pieštukų, dažų, plastelino, piešimo sąsiuvinukai.
ai, jau supratau, kad būsi, ne taip perskaičiau .
Tai planuojam, pakolkas aš, kaip ir galiu (nu, jei nenumatytų aplinkybių neatsitiks)
Kol kas daugiau norinčių prisijungti neatsiranda
Nežinau , ką čia daryt.. Man "dribtelėjo" svečių iš netolimojo užsienio, tai ryt-poryt labai laikas suspaustas
linnn, kaip tu?
Nežinau , ką čia daryt.. Man "dribtelėjo" svečių iš netolimojo užsienio, tai ryt-poryt labai laikas suspaustas
linnn, kaip tu?
Mielai palauksiu kitos savaitės ar dar kitos, kada patogu. Jei dėl arkliukų, tai tam balkonėly, manau, dar per šalta su jais žaisti, tai tikrai dėl to nieko tokio.
Jei nesulauksim kitų pasiūlymų - eisim pas vaikučius kitos sav. pradžioje.
Kinderiai nepasens , o vaikai jų bet kada laukia .
Kinderiai nepasens , o vaikai jų bet kada laukia .
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 04 07, 09:54)
tikrai taip