Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

tiesa, dahlia+++, matei, kad viena mergina iš dekupažo temutės siūlėsi ateiti?

Ne tik mačiau bigsmile.gif - šiandien su nuostabia mamyte balte turėjom puikią, šiltą ir laaaabai darbingą popietę skyriuje wub.gif wub.gif . Buvo dekupažo pamokėlė mamytėms ir auklėtojai, o aš su mergaitėmis ant kito stalo "trafaretinom" skelbimų lentos rėmą. Žodžiu, išbandėm naują rankdarbių rūšį smile.gif .Buvo daug emocijų, daug geros nuotaikos ir... mes, išsipaišę iki ausų bigsmile.gif .
Ir čia norėčiau viešai parašyti - dideliausias AČIŪ baltei už tokį atsakingą, kruopštų, detalų pasiruošimą ir nusiteikimą darbui . Už nuoširdų bendravimą ir už tai, kad "ne už skverno tempti" reikėjo, o pati labai noriai pas vaikučius kartu su mumis ėjo.
Manau, kad tokį užsiėmimą dar pakartosim mirksiukas.gif (o gal ir ne kartą)..

4u.gif 4u.gif Ačiū už geras žinias dėl kamuolių. Gal kitą savaitę ir nugabensim ax.gif .
Atsakyti
Labas visoms mamytėms, kurios čia taip gražiai bendraujat. Noriu pasakyti, jog žaviuosi Jumis, jūsų tyliais gražiais darbais, dažnai paskaitau šias temas, ir pagal galimybes prisidedu prie organizuojamų akcijų. Smagu, kad turėjau progą susipažinti su Dahlia+++ ir jos dukromis. Tai gražūs žmonės ir savo išore, ir vidumi wub.gif
Ir norėčiau pasakyti, kad tikrai nereikėjo, drąsos, kad ten nuvažiuočiau, tiesiog seniai jau norėjau, bet vis lašo ir pritrūkdavo, kad tai įvyktų. Taikrai man patiko tas užsiėmimas, mamyčių ir vaikų aktyvumas, gera nuotaika. Manau, tikrai dar tai pasikartos ne kartą, kaip ir ne kartą jau teko lankyti vaikų namų auklėtinius, ruošti jiems pramogėles. Taigi, iki bigsmile.gif
Atsakyti
Baltei patikoooo bigsmile.gif Nuostabu wub.gif O ką jau kalbėti apie vaikučių mamytes, kurios pasigamino po tikrai žavingą padėkliuką puodeliui... O mergaitės, kurios taip skubėjo papuošti lentos rėmą, kad nespėjau gaudyti jų rankyčių lotuliukas.gif (jokių "palauk", jokių "tegul išdžiūsta")...
Juk tapo aišku, kad dekupažas ten visada bus laukiamas 4u.gif Dabar tik nuo mūsų (ir ypač - nuo tavęs, balte mirksiukas.gif ) priklauso, kada vėl ten šurmuliuosime.
Atsakyti
kaip apmaudu, kad praleidau, kažkaip neužfiksavau, kada einat smile.gif
Atsakyti
Ką gi, linnn - dabar tavo eilė smile.gif - kviesk, siūlyk laiką, o mes prisijungsim mirksiukas.gif (kamuolius nunešti tai reikės gi..kažkada).

Matai, o kad praleidai, tai gali sužinoti tik "po visko". Prieš eidamos mes niekada nežinom kas ir kaip pavyks ir ar išvis pavyks ax.gif . Nežinom kokios būklės vaikučius rasim ir kokia bus mamyčių nuotaika.. Einam į palatas, kalbamės, kviečiam, įkalbinėjam ir, jeigu sutinka ateiti į žaidimų kambarį, išbandyti tai ką siūlom - tai jau būna didelis pasiekimas. Kartais ateina tik pasižiūrėt, kartais ir mamytės savo vaikučiams rankdarbiauti padeda. O kartais... rolleyes.gif žaidimų kambaryje pabendraujam tik su auklėtoja, išsidėlioję savo darbo priemones, nors skyrius niekada nebūna tuščias.
Atsakyti
Sveikos,

Dahlia+++, jei kada planuojat keliauti (man prie jūsų didelės kompanijos lengviau prisitaikyti), tai parašyk čia prieš kiek laiko. Va ką turim:

user posted image
Atsakyti
O čia tai naujienos thumbup.gif

linnn, tau transporto nugabenimui tikriausiai reikės?
O kada tu gali? Mano merginoms ši savaitė įtempta (trimestro pabaiga gi book.gif), bet galim su balte pasiderint, dar vieną prisijungti norinčią merginą žinau.. Va, jau ir kompanija smile.gif
Atsakyti
Ne, nebūtina, nėra čia sunku, tik pompos taip ir neturiu blush2.gif .

O aš galiu bet kada, aš savo darbo grafiką galiu koreguoti (darbų labai mažai, projektavime dirbu smile.gif ) , tai galiu anksčiau išeiti iš darbo. Tai va smile.gif
Atsakyti
Na, tada pradedu derinti visų kitų galimybes smile.gif .
(Pompą paimsiu.)
Atsakyti
Tai va, pas mane namuose yra šiek tiek virusiukų blush2.gif - vyriausia ir mažiausia labai sloguoja, šiek tiek kosi..(bet į mokyklą vis tiek eina - sako, kad visi aplink tokie, tai nieko jau nebeužkrėsim doh.gif ).. Tad į Klinikas šią savaitę gal ir aš neisiu, kad ko negero nenuneščiau..
Planuojam kitai savaitei??
Atsakyti
Merginos, aš šią savaitę murkdausi įvairiuose reikaluose doh.gif .. Ketvirtadienį ir penktadienį turėsiu rimtus renginius, tai dabar esu panardinta į organizacinius darbus.
O gal jūs norėtumėte be manęs(mūsų) nueiti? Susikambinčiau su skyriumi, suderinčiau.. Nes tikrai turiu darbo net po darbo, negaliu ištrūkti verysad.gif
Atsakyti
Oi, man tai su didele kompanija drąsiau, aš pasiruošus palaukti, kada atsilaisvinsit visos smile.gif
Atsakyti