Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 10 31, 20:13)
Jau galiu pasidžiaugti  bigsmile.gif 
Peperoni  (su drauge) dėka turime 50 Lt dovanėlėms  wub.gif
    Ir žinoma, neužmirštame, kad prisidėti žadėjo *Rita*  wub.gif

Laukiame prisijungiant ir kitų  smile.gif

Laba diena,
Per visokius rupescius niekaip nepavyksta prisijungti prie Jusu su lankymais,bet Jusu neuzmirsom Kaledoms mano koleges jau mezga "angelus" zadejo apie 10-20vnt.
Avia
Atsakyti
Lauksim angelų 4u.gif

.. ax.gif Savo "tradicinių" angelėlių aš per savaitgalį taip pat nunėriau. Manau, kad jums prisijungus pas visus vaikučius ir mamytes nutūps vilties angeliukai..
Atsakyti
Mergaitės, prisegiau jūsų temą, kol organizuojamas lankymas, nes tai aktualu ir vyksta projektas, teko gerokai pasikuist skyrelyje, kol susiradau jus biggrin.gif

Mūsų gerumo akcija numatyta gruodžio 22 d., iškart po jos, dalį likusių žaislų/žaidimų/rankdarbių, galiu perduoti jums. Tik apsitarkit, ar kuri Vilnius-Kaunas maršrutu važinėjanti narė negalėtų pabūti mums tarpininku bigsmile.gif
Atsakyti
AČIŪ moderatorei už temos "pakėlimą" 4u.gif

Ir labai ačiū, kad (labai tikimės smile.gif ) paremsite mūsų akciją žaisliukais 4u.gif Bandysiu ieškoti "kurjerio" dovanėlių atgabenimui iš Vilniaus, bet jeigu kas nors iš važinėjančių maršrutu Vilnius-Kaunas perskaitys žinutę - būkit geri, atsiliepkit 4u.gif
Atsižvelgiant į jūsų akcijos datą, mes savo lankymą su dovanėlėmis organizuotume tarpušvenčiu. O gal net geriau po Naujų, prieš pat Tris Karalius g.gif - tada jau daugiau vaikučių būtų susirinkę (na, norėtųsi mažiau, bet.. deja, tokia realybė..). Pasitarsiu su auklėtojom, su vyr. slaugytoja - skyrius gi ten mažytis, jos žino kada kuris vaikas turi atvažiuoti.
Labai kviečiu visus, gerumo ir šilumos nestokojančius, pasidalinti ja su ligoniukais. Aplankykime juos.. O gal ir dovanėlę galite jiems nupirkti? Gal atviruką su linksmais linkėjimais pagaminti?? Na, prisijunkite prie mūsų mirksiukas.gif
Šiuo metu yra surinkta 110 Lt ( dovanėles pirksime prieš pat lankymą), turiu nunėrusi daug angeliukų, mergaitės piešia-gamina atvirukus..

.. O kad Kalėdų laukimas neprailgtų, kitą savaitę (gal ketvirtadienį..) planuojam aplankyti vaikučius su kalėdiniais meduoliais smile.gif . Savaigalį su mergaitėm prikepsim, pripuošim.. Na, kas nori meduoliukų?? mirksiukas.gif Susitinkam prie klinikų 4u.gif
Atsakyti
Pabandysiu pasiklausinėt merginų, ar kuri negalėtų pagelbėti su transportavimu. O jūs nepamenat, kas prieš porą metų mums šią paslaugą padarė? Kažkas iš jūsų merginų ar tai jos giminaitė g.gif Nebeatsimenu smulkmenų g.gif Blogiausiu atveju, sudėsiu į dėžę smulkesnius žaislus/žaidimus ir išsiųsiu Jums, Dahlia, o išlaidas padengsiu iš savo akcijos lėšų (visgi ta pati šventa misija, nesvarbu, Vilniuj ar Kaunui), nemanau, kad kas iš prisidėjusių prieštarautų mano šiam sprendimui. Palaikysim kontaktą toliau 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Prieš kelis metus manęs čia dar nebuvo, o tos, kurios buvo tada - dabar jau nebeprisijungia.. Nežinau, kas transportavo.. Bet turiu pažįstamų vilniečių, kurie (kurios) per Kalėdas (mano, kad..)lankys artimuosius Kaune. Manau, per keletą dienų išsiaiškint visas detales ir tada susisieksiu su Jumis..
Ačiū, Rita, už rūpestėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 12 15, 01:45)
ax.gif Prieš kelis metus manęs čia dar nebuvo, o tos, kurios buvo tada - dabar jau nebeprisijungia.. Nežinau, kas transportavo.. Bet turiu pažįstamų vilniečių, kurie (kurios) per Kalėdas (mano, kad..)lankys artimuosius Kaune. Manau, per keletą dienų išsiaiškint visas detales ir tada susisieksiu su Jumis..
Ačiū, Rita,  už rūpestėlį 4u.gif

aš kaip tik dabar skype susirašinėju su šaunia mergina Ruta1992, ji dalyvauja mano akcijoj, tai ji pasisiūlė mums pagelbėt. Prašiau, kad susisiektų su jumis dėl suderinimo, tai matyt taip ir padarys bigsmile.gif Kaip tik apie šventes ji turės kažkokių reikalų Kaune, būtų šaunu, jeigu pagelbėtų bigsmile.gif
Tuo pačiu, noriu paklausti - ar atrinkti žaisliukus/rankdarbius pagal kažkokį amžiaus kriterijų ar savo nuožiūra įvairių? Nežinau kaip ten pas jus, bet greičiausiai panašiai kaip ir pas mus - priperkam įvairių, įvairaus amžiaus vaikams skirtų žaislų, net paaugliams knygų, stalo žaidimų ir pan., o tada jau žiūrim, kai gaunam sąrašą. Gal pas jus kitaip?
Atsakyti
Su Ruta1992 ką tik susirašėm smile.gif , kol kas turim didelių vilčių, kad pergabenimas pavyks. Na, bent jau aš tomis dienomis būsiu Kaune, lauksiu ir sutiksiu..
Kauno skyriuje vaikučiai taip pat būna įvairaus amžiaus. Kartais daugiau mažesnių, kartais vyresnių.. Bet tas "daugiau" irgi labai sąlyginis - ten viso labo 10 vietų. Negalime numatyti kaip bus tą dieną, tad žaisliukus parinkite savo nuožiūra. Žinoma, jeigu kartais dovanėlių atkeliautų daugiau, negu tą dieną bus vaikučių - kitiems galėtume perduoti sekantį kartą (mes gi ten ir dažniau apsilankom, ne tik per šventes ).

ax.gif ...Linksmų atvirukų mano mergaitės jau pripiešė, angeliukų turim, vakar prikepėm devynias galybes meduolių - bandysim prašytis šią savaitę trumpam pas ligoniukus (gal jau karantinas atšauktas)....
Atsakyti
sveiki,

aš nelabai prisidedu prie visko, bet kelinti metai pervedu pinigėlių į sąskaitą. Anksčiau vis pervesdavau merginai NĖRA. Kam šiemet galiu tą padaryti. ačiū.
Atsakyti
linnn, o gal norėtumėt kartu nueiti pas vaikučius kurį vakarą?? Nes dabar, kai NERA sūpuoja leliuką, likau tik aš su savo mergaitėmis..
Atskiros akcijos sąskaitos irgi nėra atidaryta - galėčiau tik savo sąsk.nr. parašyti (ten didelis judėjimas nevyksta, tad atrinkčiau kas ir kam smile.gif ; tik parašykit savo nic'ą ir nurodykit, kad akcijai)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 15 gruodžio 2009 - 13:53
aš dėl nuėjimo nežinau. Aš kažkaip gal dar ne, negaliu, o sąskaitėlę prašom į až parašyti smile.gif
Atsakyti
linnn, parašiau až...

..Ir lauksim apsisprendimo smile.gif (oi, kaip puikiai aš suprantu tą "dar ne..." ax.gif ).
Atsakyti