Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Merginos kviečiam labai prisijungti smile.gif
Atsakyti
Vakar žaidimų kambaryje vėl virė darbas karsta.gif karsta.gif - lankstėm, pynėm, rišom, klijavom..
Smagu, kad kiekvieną kartą vis po keletą "naujų" vaikų išmoksta kažko naujo (dažniausiai renkasi pynimą smile.gif ), o ypač - kai berniukai vietoj kompiuterio imasi mokytis narplioti virveles wub.gif . Vakar tokių buvo 2 wub.gif .
Skyriaus personalas susižavėjo origami gulbėmis (vakar darėme mažytes, kad greitesnis rezultatas būtų smile.gif ) - panašu, kad ir "seselių" poste kitąkart jų jau rasime lotuliukas.gif . O mamos (ir vaikai) apsidžiaugė mūsų "nauju pasiūlymu" bigsmile.gif - bene pačiu greičiausiu origami rezultatu - spalvotu laumžirgiu, kuris moka šlaminti sparnais lyg tikras bigsmile.gif .
Taigi, gulbės ir laumžirgiai jau apsigyveno skyriuje mirksiukas.gif, kaip ir įvairūs pinti dalykėliai..
Bijom pritrūkti minčių ateičiai, nes vaikai vis laukia kažko naujo..

..O Kamilės gimtadienį vis dar planuojam mirksiukas.gif . Dovanėles jau turim thumbup.gif (ir mergytei, ir mamytei smile.gif ), dabar tik laukiam prisijungiančių gimtadienio dalyvių 4u.gif . (o kodėl taip nedrįstam prisijungti, a ??? Juk kviečiam švęsti, ne dirbti biggrin.gif )
Atsakyti
Balionai gimtadieniui irgi jau nupirkti smile.gif
Atsakyti
Paskutinį kartą kviečiame prisijungi rytojaus gimtadienio šventėje biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Kamilė gimtadienį švęs linksmiau, nei tikėjosi - šįryt išvyko namučių bigsmile.gif ..
Taigi, jei kas planavo ją šiandien lankyti, sveikinti - atidedame tai vėlesniam laikui.

(.. ax.gif bet pas vaikučius šiandien vis vien eisime - pabendrausime, parankdarbiausime mirksiukas.gif)
Atsakyti
Žinok vis dar sėdžiu išsišiepus smile.gif Labai gera naujiena, tikiuosi jos ten ilgam išvažiavo smile.gif
Atsakyti
Laba smalsu sužinoti, kaip Dahlios mergaaitėms sekasi mokytojauti smile.gif Gal kokių gerų žinių yra skyriuje?
Atsakyti
... Taigi, kažkodėl turi atsitikti taip, kad mūsų geri norai ir planai kuriam laikui iškeliauja į užribį ir patys turime iš naujo kabintis, kabintis į kiekvieną dieną..
Jau daugiau nei mėnesį nebuvome Onko- skyriuje, bet.. Pabuvojome ne savo noru ir renimacijoje, ir neurochirurginiame rolleyes.gif . Mūsų vyriausioji turėjo labai rimtą galvos traumą (kaukolės lūžis, kraujo išsiliejimas, sunki smegenų trauma..), bet, ačiū Dievui, viskas grįžta į savo vėžes ( jau netgi mokyklą lanko, ir Dailės nesutinka atsisakyti..).. Gal gi, gal gi gal gi viskas bus gerai, be pasekmių..

Kol gulėjom klinikose buvau nuėjusi į onko- skyrių, trumpai pabendravom su mamytėm, auklėtoja.. Bet vėl reguliariai lankytis planuojame nuo kitos savaitės, kai jau grafikai mokyklose bus aiškūs ir aš savo darbus "apsimėtysiu", nes po visų įvykių krūvas jų turiu..

Tad jei kas planuojate prisijungti - greičiausiai kitą antradienį eisim..
Atsakyti
Nu Marija Švenčiausioji ohmy.gif Net šiurpas perbėgo kūnu...
Stiprybės Jums. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 09 16, 16:01)
... Taigi, kažkodėl turi atsitikti taip, kad mūsų geri norai ir planai kuriam laikui iškeliauja į užribį ir patys turime iš naujo kabintis, kabintis į kiekvieną dieną..
Jau daugiau nei mėnesį nebuvome Onko- skyriuje, bet.. Pabuvojome ne savo noru ir renimacijoje, ir neurochirurginiame  rolleyes.gif . Mūsų vyriausioji turėjo labai rimtą galvos traumą (kaukolės lūžis, kraujo išsiliejimas, sunki smegenų trauma..), bet, ačiū Dievui, viskas grįžta į savo vėžes ( jau netgi mokyklą lanko, ir Dailės nesutinka atsisakyti..).. Gal gi, gal gi  gal gi viskas bus gerai, be pasekmių..

Kol gulėjom klinikose buvau nuėjusi į  onko- skyrių, trumpai pabendravom su mamytėm, auklėtoja.. Bet vėl reguliariai lankytis planuojame nuo kitos savaitės, kai jau grafikai mokyklose bus aiškūs ir aš savo darbus "apsimėtysiu", nes po visų įvykių krūvas jų turiu..

Tad jei kas planuojate prisijungti - greičiausiai kitą antradienį eisim..

Vagsiuke ,gerai tik kad viskas gerai baigesi pasveiko , laikysim kumstukus kad be pasekmiu viskas praeitu
Atsakyti
sveikos 4u.gif atrodo visai nesenai buvau uzsuksu, o pasirodo kad pokyciu labai daug... labai samgu saunuoles... kada planuojamas vel lankymas mazyliu, gal man pasisketu istrukti is namu unsure.gif
Atsakyti
Vargšė mergytė unsure.gif Laikom kumščiu, kad tik viskas gerai baigtūsi unsure.gif Stiprybės tiek mamai tiek dukrai 4u.gif
Atsakyti