Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

QUOTE(NERA @ 2009 06 02, 10:29)
Nu fantastika. Labai ačiū geriems žmonėms.  Tai pagal planą birželio 11 d.?

ax.gif blush2.gif nu neaiškiai parašiau doh.gif ... Ateinantis ketvirtadienis - turėjau omenyje birželio 4d. Gal ir 11d. eisim, jei labai ten neatsibosim (nes mano merginos tai kasdien eitų unsure.gif , joms ten labai smagu su vaikais bendrauti).

..O geriems žmogučiams išties didelis ačiū už pagalbą, iniciatyvas, paramą. Štai anąkart pakalbėjom, kad vaikai neturi kur kabinti savo padarytų darbelių, piešinukų - ir va: artimiausiu metu žaidimų kambaryje turės kamštinę lentą..
Stebuklai daromi tyliai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 02, 14:42)
ax.gif  blush2.gif nu neaiškiai parašiau  doh.gif ... Ateinantis ketvirtadienis - turėjau omenyje birželio 4d.

Supratau, užfiksavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 06 02, 16:00)
Supratau, užfiksavau smile.gif

Laba diena.Ar jau buvot pas vaikucius?Labai noreciau prie jusu prisijungti...
Atsakyti
QUOTE(just.me @ 2009 06 07, 12:51)
Laba diena.Ar jau buvot pas vaikucius?Labai noreciau prie jusu prisijungti...

Buvom.. Ir vėl eisim mirksiukas.gif Čia mano mergaitės tapo pastoviomis lankytojomis..
Dabar lyg susitarė antradienį (06.09d.) eiti ax.gif .
Atsakyti
bigsmile.gif Merginos, noriu pasidžiaugti, kad šiandien vėl sutikau ligoniukams neabejingų žmonių. Pasiskambinau į 'Copy1' pasiteirauti gal gaučiau nuolaidą vaikučiams taip reikalingos pynimo knygelės kopijavimui, o jie iškart pasiūlė tą padaryti nemokamai ir... Jau turiu spalvotą, įrištą knygelęNr.2 biggrin.gif .
Didelis AČIŪ 'Copy1' kolektyvui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Na, ir vėl pati su savim pasišnekėsiu..
Va, ką vakar sukūrėme kartu su ligoniukais, jų mamytėmis, auklėtoja ir viena puikia "mokytoja" (čia 'gulbė' stovi ant grindų, skersmuo - apie 30cm):

user posted image
Plušom ilgokai, bet rezultatas nustebino ir sušildė ne vieną širdelę. O tą gražuolę gulbę dabar galima pamatyti skyriaus žaidimų kambaryje, kaip stimulą lankstyti ilgai ir daug daug trikampėlių, kad vėliau galėtume vėl kažką sudėlioti smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dahlia+++: 10 birželio 2009 - 14:52
nuostabu smile.gif . ką daugiau ir bepridursi
Atsakyti
Labai graži gulbė, tikrai šildo širdelę wub.gif
Atsakyti
Dahlia, ar Tadas buvo?
Gulbė nuostabi, o dar nuostabiau, kad tokios jaunos mokytojos netingi ir turi norą lankyti ligoniukus thumbup.gif
Ir dar, kaip to berniuko iš Vilniaus(kur mama siuvėja) reikalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 11 birželio 2009 - 15:55
Aha, Tadas buvo, bet.. vis tiek didžiąją laiko dalį liko ištikimas kompiuteriui cool.gif ..
O vilnietis Nikita tądien šventė savo 8-tą gimtadienį 4u.gif , ir mus pakvietė.. (gerai, kad mano darbštuolių rankinių turinys gali išgelbėti bet kokia proga mirksiukas.gif ) Taigi, origami užsiėmimas buvo integruotas į gimtadienio šventę (labai tiko bigsmile.gif ) ir perkeltas į salę-balkoną. Su vaikais ir mamytėmis ir lankstėm, ir pažaidėm, kai jau pabodo popieriukai. A, ir tortas buvo, ir netgi vieną balioną vaikai gainiojosi 4u.gif , kol susprogo.

O žinote mažylę Kamilę, mažiausią skyriaus "gyventoją" (taip, ji ten nuo 6mėn amžiaus praleidžia daug laiko..)? Šventės šurmuly jos mama prasitarė, kad birželio 30d. Kamilei sukaks 1-eri metukai, o gimtadienį teks sutikti skyriuje. Gal suorganizuokim šventę?? Daug kuo pasirūpintų mano merginos (pvz. pripūstų daug balionų 4u.gif 4u.gif ), gal dar ką sugalvotų salei pauošti.. Na, dar padarys tokį spalvingai-kruopštų origami darbelį, kuris labai patiko Kamilės mamai. O Kamilei vienam forume pas auksarakę suradau štai tokį žaislą-kubą .( Šiai progai jį atiduotų už 40Lt. ) Mamytei būtų patogu tokiu kubiuku Kamilę ant lovos paremti, į kišenėles ten galima visko pridėti (kad turėtų darbo betraukydama biggrin.gif ), ir daugiau visko galima ten pritvirtint čiupinėjimui..Susimetam?
Nera, linn - ką jūs galvojate??
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 12, 09:10)
Aha, Tadas buvo, bet.. vis tiek didžiąją laiko dalį liko ištikimas kompiuteriui  cool.gif ..
O vilnietis Nikita tądien šventė savo 8-tą gimtadienį  4u.gif , ir mus pakvietė.. (gerai, kad mano darbštuolių rankinių turinys gali išgelbėti bet kokia proga  mirksiukas.gif )
Nera, linn - ką jūs galvojate??

Kaip Nikita jautėsi? Nes bent kol kas jo popieriai prasti unsure.gif
Aš už. Aišku metamės. Gaila tik kad tokiai mažytei ir dar silpnutei nelabai ką nupirksi unsure.gif
Atsakyti
Nikitos savijauta buvo šiek tiek geresnė, nei prieš savaitę - visą savo šventę prabuvo salėje-balkone, bet vežimėlyje. Kalbėjausi su jo mama - jie laikosi optimistiškai..
Nera, o Kamilei gi tą kubiuką reikėtų nupirkti (aš jį dar tik suradau, dar nenupirktas blush2.gif ).
Atsakyti