Ačiū, ačiū už perspėjimus .. Betgi ten yra ir besveikstančių vaikų ..
O dabar parašykite (kas skaitote ir sekate diskusiją, ir turite daugiau patirties..) - kokias vaišes galima nešti?
(aš net 'Rugutės' puslapy tokios informacijos ieškojau, bet niekur neradau parašyta, ko griežtai negalima..)
Dalis vaikų gali valgyti tik maistą vakume. Ta prasme išlupo ir iš karto valgo.
Ne vaišės yra pagrindinis vizito tikslas.
Ne vaišės yra pagrindinis vizito tikslas.
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 05 20, 09:54)
Ačiū, ačiū už perspėjimus .. Betgi ten yra ir besveikstančių vaikų ..
O dabar parašykite (kas skaitote ir sekate diskusiją, ir turite daugiau patirties..) - kokias vaišes galima nešti?
(aš net 'Rugutės' puslapy tokios informacijos ieškojau, bet niekur neradau parašyta, ko griežtai negalima..)
O tai gal galima tiesiog paskambinti ir paklausti? Su kuo jūs ten tarėtės dėl aplankymo? Manau, kad pasakytų...
Tai kas, kad yra sveikstančių, manau, kad jiems dar ilgai reikėtų stengtis nevalgyti tam tikro maisto...O gal net ir visą likusį gyvenimą
Gerai Nera sako, kad ne vaišėse esmė.
Matau, kad vairuojate diskusiją į pradžią "vaišės ne esmė.." Tiek to - skambinsiu, klausiu.. (taip ir įkyrėt žmonėms galima )..
Jau buvau apsiprekint.. Nusivyliau, kad pynimo juostelių turi tik "Žaislų planeta" ir tai - tik ryškių spalvų .
Na ir - geros naujienos . Rytoj prie mūsų prisijungia dar 3 suaugę lankytojai, kurie žada šią tradiciją tęsti ir toliau.. Džiaugiuosi ir laukiu susitikimo .
Kas norėtų prisijungti - susitinkam 16.30 prie Vaikų klinikos.
Jau buvau apsiprekint.. Nusivyliau, kad pynimo juostelių turi tik "Žaislų planeta" ir tai - tik ryškių spalvų .
Na ir - geros naujienos . Rytoj prie mūsų prisijungia dar 3 suaugę lankytojai, kurie žada šią tradiciją tęsti ir toliau.. Džiaugiuosi ir laukiu susitikimo .
Kas norėtų prisijungti - susitinkam 16.30 prie Vaikų klinikos.
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 05 20, 10:54)
Žinokit niekas niekada nesakė, gulint ligonineje, kad negalima duoti miltiniu patiekalu musu vaikams.
O priešingai vaisiu ir daržovių esant mažam leukocitų kiekiuj DRAUDŽIAMA!
Bet tada jie būna izoliuoti.
Mano manymų tie vafliukai puikiai tiktu... Tik gal kiekviena atskirai įvyniot į kokia vienkartine servetėlę?
O jus mamos šaunuoles!!!
QUOTE(julijajus @ 2009 05 20, 21:18)
Žinokit niekas niekada nesakė, gulint ligonineje, kad negalima duoti miltiniu patiekalu musu vaikams.
Aš ir pati kažkada skaičiau vieną straipsnį, kad miltiniai patiekalai ir saldumynai- geras maistas tai bjaurybei vėžiui ir tuomet vėžinės ląstelės turi geras sąlygas daugintis. O kopūstus tai ypač patartina valgyti. Jaučiu, kiek gydytojų, tiek ir nuomonių.....
QUOTE(julijajus @ 2009 05 20, 22:18)
Mano manymų tie vafliukai puikiai tiktu... Tik gal kiekviena atskirai įvyniot į kokia vienkartine servetėlę?
O jus mamos šaunuoles!!!
O jus mamos šaunuoles!!!
Julijajus, ačiū jums labai, kad nepatingėjot išsakyti savo nuomonę . Labai būtų gerai, kad ir daugiau žmonių, kas turi patirties, kam teko leisti laiką šalia mažylių onkologiniam skyriuje, parašytų - ko vaikučiai pasigenda, ko norėtų, ką turėtų žinoti retkarčiais užsukantys tokie lankytojai, kaip mes.. ( Ar pvz. - kaip prakalbinti, kuo sudominti paauglius berniukus ).
Ir žinokite, Julijajus, čia ne tik mamos - ir mūsų vaikai stengiasi, kad mažieji ligoniukai kuo mažiau liūdėtų ..
Gal reikėtų pasipasakoti kaipgi mums vakar sekėsi (ataskaitos duoti kaip ir niekam nereikia, nes visos lėšos buvo asmeninės )
Be mūsų ketveriukės ligoniukų lankyme dar dalyvavo 3 žmonės. Vaikučių radome nedaug ir beveik visi - ikimokyklinukai. Bet prasidėjus "darbų pamokai " atėjo daug merginų iš kitų skyrių, o didžiajame balkone vyko pamoka mažylių mamytėms (na, ten susirinko silpnesnieji, izoliuotieji , mažyliai su mamytėmis). Bet labiausiai visus linksmino (o mane - ir stebino..) trylikametis Karolis: tik mums atėjus iškart išjungė žaidimų kompiuterį ir labai noriai, greit įvaldė pynimo"technikas", o pindamas dar stebėjo, kaip merginos dirba su vilna.. Šiandien žadėjo mamai auskarus nuvelt ..
A, vaišės irgi tiko. Vaflių užteko ir mažiems, ir dideliems, o "kinder" šokoladai, vaisines pastilės irgi leidžiama tiems vaikams (atsiklausiau prieš duodama, bet niekas nepasakė, kad negalima).
Ačiū avia ir jo kompanijai už palaikymą, aktyvų dalyvavimą pamokoje (kas mokė, kas mokėsi, bet viskas vyko labai sklandžiai ) ir - už didelius planus ateičiai
Be mūsų ketveriukės ligoniukų lankyme dar dalyvavo 3 žmonės. Vaikučių radome nedaug ir beveik visi - ikimokyklinukai. Bet prasidėjus "darbų pamokai " atėjo daug merginų iš kitų skyrių, o didžiajame balkone vyko pamoka mažylių mamytėms (na, ten susirinko silpnesnieji, izoliuotieji , mažyliai su mamytėmis). Bet labiausiai visus linksmino (o mane - ir stebino..) trylikametis Karolis: tik mums atėjus iškart išjungė žaidimų kompiuterį ir labai noriai, greit įvaldė pynimo"technikas", o pindamas dar stebėjo, kaip merginos dirba su vilna.. Šiandien žadėjo mamai auskarus nuvelt ..
A, vaišės irgi tiko. Vaflių užteko ir mažiems, ir dideliems, o "kinder" šokoladai, vaisines pastilės irgi leidžiama tiems vaikams (atsiklausiau prieš duodama, bet niekas nepasakė, kad negalima).
Ačiū avia ir jo kompanijai už palaikymą, aktyvų dalyvavimą pamokoje (kas mokė, kas mokėsi, bet viskas vyko labai sklandžiai ) ir - už didelius planus ateičiai
Ateinantį ketvirtadienį, 17.00, vėl einame pas ligoniukus. Šį kartą, šalia tradicinių pamokėlių, mūsų naujieji draugai mokys vaikučius daryti popierines gėles, kitų lankstinukų.. O vaikučiams, vieno gero ir šaunaus forumiečio iniciatyva ir rūpesčiu, nunešime iš balionų išlankstytų (padarytų, pagamintų ar kaip ten.. ) "gėlyčių", o gal kitokių figūrėlių (?? ).. Ir, kaip jau įprasta, maniškės lauktuvėms ruošia auskariukus, apyrankes, raktų pakabukus ..
Kviečiam prisijungti ir kitas mamytes..
Kviečiam prisijungti ir kitas mamytes..
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 01, 18:47)
O vaikučiams, vieno gero ir šaunaus forumiečio iniciatyva ir rūpesčiu, nunešime iš balionų išlankstytų (padarytų, pagamintų ar kaip ten.. ) "gėlyčių", o gal kitokių figūrėlių (?? )..
Gal būtų galimybė tas gėlytes lankstyti tiesiog skyriuje su vaikais? Manau šita veikla sulauktų didelio susuižavėjimo.
QUOTE(NERA @ 2009 06 01, 20:21)
Gal būtų galimybė tas gėlytes lankstyti tiesiog skyriuje su vaikais? Manau šita veikla sulauktų didelio susuižavėjimo.
Bus, bus ir šita veikla - jau kalbėta, pasižadėta. Tačiau, dėl techninių problemų, ne šįkart .. ar su technika, ar su tą darančiais žmonėmis kažkas užkliuvo, tai dabar duoda jau pagamintų.
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 06 01, 21:30)
Bus, bus ir šita veikla - jau kalbėta, pasižadėta. Tačiau, dėl techninių problemų, ne šįkart .. ar su technika, ar su tą darančiais žmonėmis kažkas užkliuvo, tai dabar duoda jau pagamintų.
Nu fantastika. Labai ačiū geriems žmonėms. Tai pagal planą birželio 11 d.?