Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Kaip fainai, kad taip viskas sklandžiai ir linksmai praėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 04 17, 11:00)
Kaip fainai, kad taip viskas sklandžiai ir linksmai praėjo wub.gif

Žinok tikrai smagu. Ir vaikams patiko thumbup.gif Aišku balionai vis tiek liko pirmoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
O mano merginos vėl nori pas vaikučius ax.gif .. Prisimena, kad žadėjom vėl juos aplankyti..
Gal jau laikas būtų pasižiūrėti ką jie išmoko, ką įvaldė.. O gal dar kokių pageidavimų kitoms rankdarbių rūšims turi? Būtų gerai, kad kokia soc. darbuotoja (ar su kuo ten iš personalo kontaktuojat..) paklausinėtų vaikų kuo jie norėtų užsiimti, ko išmokti, o mes jau pasistengtume surasti priemonių ir gal "mokytojų" (jei pačios to dar neesam darę).
Žodžiu, turim didelį norą nueiti pas Kauno onko- skyriaus vaikučius. Kas galit - sukontaktuokit su skyrium (aš ten buvau pirmą kartą ir nesusiprotėjau bent tos vienos šalia buvusios personalo darbuotojos kontaktų paprašyti blush2.gif ).
Atsakyti
Dahliaa mes buvom, tiksliau jūs buvot, pirmosios ir vienintelės mokytojos. Manau domintų bet kas kas padėtų prastumti laiką mirksiukas.gif O jūs ką dar ir daugiau mokat?????
Atsakyti
Na, mokam mes dar daug ką ax.gif , visko neatskleisi per trumpą laiką.. Bet dabar norim sužinoti padėtį skyriuje - ar vaikai dirbo su vilna per tą laiką, ar pynė apyrankes? Ar jiems tai įdomu? Gal po to buvo kokių mamų ir vaikų atsiliepimų (pageidavimų)? O gal dažniau reikia pas juos nueiti, kad užtvirtint žinias, paklausti, kaip sekasi..
Kai kuriems laikas neblogai stumiasi ir prie kompo, kaip matėme (atrodė, kad mes jiems trukdome šaudytis ir gaudytis biggrin.gif ).. Bet mergaitėms ir mažiukams - reikia bendravimo, matosi..
Ar yra skyriuje koks socialinis darbuotojas su kuriuo būtų galima aptarti šiuos reikalus?
Atsakyti
NERA, aš truputį pasavivaliavau ax.gif blush2.gif ..
Kadangi vis dar nepraėjo noras nueiti pas vaikučius, pasiskambinau į skyrių pasiklausinėti kokia ten dabar situacija ir taip išėjo, kad pasižadėjau ketvirtadienį juos aplankyti ax.gif. Na, kaip ir anąkart - su savo merginomis, medžiagomis, darbeliais.. Pageidavo, kad ateitume tarp 16-17 val. Mums šitas laikas tinka. O kas dar norėtų prisijungti? Nera, mums ir tavęs reikėtų mirksiukas.gif ax.gif ..
Kokių lauktuvių dabar jiems nunešti? Galėčiau kokį pyragą iškepti.. O gal trapių (tų susuktų..) vaflių g.gif ..Namuose tai jie labai greit "ištirpsta", mėgiami vaikų..
..Patarkit, prašau. Ir prisijunkit 4u.gif (juk galima ne tik per šventes ten nueiti..).
Atsakyti
Dahlia šaunuolė. Čia ne savivalė, čia labai gera iniciatyva, juo labiau, kad man savo tempus tenka lėtinti.
Aš sakyčiau gal vafliai geriau, nereiks nieko pjaustyti, o ir vaikas į ranką laisvai pasiimti galės. Tik va kai kuriems iš jų dietos gali būti paskirtos unsure.gif
Aš kaip jau minėjau, jei pavyks, būtinai prisijungsiu, nors į pabaigą smile.gif Ar mokysit ko nors šį kartą?
Atsakyti
Na, mes planuojam tas pačias pamokėles, nes sužinojau, kad vaikučiai jau pasikeitę.. Ir mažiukų dabar ten daugiau, tai gal maniškės jiems ką papieš, pabendraus unsure.gif (o gal dar kas joms į galveles šaus nenumatyto smile.gif ).. Spalvinimo knygučių nupirksim..
O kas galėtų patarti - kokiom vaišėm pradžiuginti tuos vaikučius kuriems dieta g.gif

Beje, atsirado žmonių, norinčių prisijungti prie mūsų "vizitų" mirksiukas.gif , tik dar čia neišdrįsta parašyti.. Labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad pavyks susibendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 05 19, 20:30)

Beje, atsirado žmonių, norinčių prisijungti prie mūsų "vizitų"  mirksiukas.gif , tik dar čia neišdrįsta parašyti.. Labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad pavyks susibendrauti  4u.gif

O kaip smagu. Neboijokit, tikrai nėra baisu. Slogutis aišku lieka kuriam laikui, bet manau tai normalu smile.gif
Su vaišėm neperskstenkit, nes geriau nieko, negu gydymas paskui. Na nėra jie statitiniai ligoniukai unsure.gif + Labai dažnai į tą žaidimų kambarį užreina ir gastro ligoniukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 05 20, 08:47)
Su vaišėm neperskstenkit

..Vaišės.. vaišės.. unsure.gif Kaip gi jų nenunešti?? verysad.gif Kam negalima saldumynų - pabandysim "pagaminti" linksmų apelsinų, bananų ..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skaitinėjau šią temą, perskaičiau, kad kalbat apie vaišes ir sukat galvą, ką reikėtų nešti. Na, ne tik gastro ligoniukams svarbi mityba. Onkologiniams ligoniams ji taip pat labai svarbi. Mano teta sirgo vėžiu verysad.gif Kiek pamenu, tai buvo rekomenduojama nevalgyti miltinių patiekalų ir saldumynų. Tai gal tiems ligoniukams tokių vaišių neneškite ax.gif Vaisiai gerai, bet apelsinai turbūt irgi ne visiems tinka....
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 05 20, 08:54)
..Vaišės.. vaišės..  unsure.gif  Kaip gi jų nenunešti?? verysad.gif  Kam negalima saldumynų - pabandysim "pagaminti" linksmų apelsinų, bananų ..

UUUU, neskubėk. Nuo chemoterapijos jiems išopėja burnytės
Atsakyti