Laiko daug tikrai neturėsim, kad neapkrauti vaikų per daug. Jie greit pavargsta. Su vieta irgi problema, bet manau kaip nors. O 17.30 tau tiktų?
A, taip - pamiršau paminėti - 17.30 tinka. Gal susitikime Vaikų klinikos rūbinėj, ten apačioj ?
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 16, 08:48)
A, taip - pamiršau paminėti - 17.30 tinka. Gal susitikime Vaikų klinikos rūbinėj, ten apačioj ?
Tinka
Tiesa, vaikų 10, šiandien. Iš jų vienas paralyžuotas Vienas, 18-etis, labai užsispyręs, bet žadėjo pakalbinti
Velnias, tiems dideliems kinderis gal ir nelabai
Velnias, tiems dideliems kinderis gal ir nelabai
Disesniems (paaugliams) geriau šokoladiniai kiaušiniai supakuoti maišeliuose, kaip saldainiai. Na, be jokių žaisliukų.. Tik reikia žiūrėti, kad nebūtų su alkoholiniais įdarais ..
Beje, jei žadi pirkti viską tik po darbo, tai aš pietų metu būsiu parduotuvėj (čia prie mūsų tokių buvo, saviškėms pirkau..). Jei ką - prigriebčiau. Kiek vyresnių ten yra?
Beje, jei žadi pirkti viską tik po darbo, tai aš pietų metu būsiu parduotuvėj (čia prie mūsų tokių buvo, saviškėms pirkau..). Jei ką - prigriebčiau. Kiek vyresnių ten yra?
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 16, 09:34)
Disesniems (paaugliams) geriau šokoladiniai kiaušiniai supakuoti maišeliuose, kaip saldainiai. Na, be jokių žaisliukų.. Tik reikia žiūrėti, kad nebūtų su alkoholiniais įdarais ..
Oi ne, bėgsiu per pietų pertrauką. Jei po darbo, tai niekaip "ant" 17.30 nespėčiau. Bet tokių maišiukų nemačiau. Tai jei gali nupirk, o aš tau pinigėlius atiduosiu. Manau 5 paimk, o aš tiek pat kinderių paimsiu. Dar mačiau rimi knygoms nuolaida, tai jei ką gero dar rasiu, būtinai nupirksiu.
Gerai, 5 perku ir.. dar vieną kitą atsargai . Jei neprireiks - rasim ką pavaišinti.
Raportuoju
Nupirkta 10 balionų-70 lt(kadangi šiemet su finansais sunku, tai pagalvojau, akd į reanimaciją belionų gal nenešim )
Knygos:
tryse valtimi neskaitant šuns-20,99
Šuo kuris nenorėjo būti šunimi-9,10
Košmarų akademija--23,09
Viso: 53,18
Kinderiai-6--12,54
Viso išleista: 70+53,18+12,54=135,72
Dar liko 64,28. Rezgu mintį dar nupirkti bent porą knygelių, o mežesniems po mažiuką pliušinuką.
Dahlia, kiek pinigėlių tau paruošti už kiaušinius?
Nupirkta 10 balionų-70 lt(kadangi šiemet su finansais sunku, tai pagalvojau, akd į reanimaciją belionų gal nenešim )
Knygos:
Košmarų akademija--23,09
Kinderiai-6--12,54
Dar liko 64,28. Rezgu mintį dar nupirkti bent porą knygelių, o mežesniems po mažiuką pliušinuką.
QUOTE(NERA @ 2009 04 16, 13:28)
Raportuoju
Knygos:
Košmarų akademija--23,09
Kinderiai-6--12,54
Knygos:
Košmarų akademija--23,09
Kinderiai-6--12,54
Nereikia man pinigėlių .. Pagalvojau - ne badas pas mane, galiu pasidalinti ir su tais, kam labiau reikia.
Taigi, aš jau namuose, pakuoju medžiagas darbeliams į maišiukus, kraunuosi šokoladinius kiaušinius (nupirkau 6 rinkinukus - ne tokius kaip norėjau, bet mano panos sako, kad ir šitie tokie patys)..
Kita ataskaitos dalis- pliušiniai ančiukai 6 vnt , po 4,99=29.94
Knyga "Šoklys"-17.99
Knyga "Rugiuose prie bedugnės"-20,99
Viso:68,92
Bendrai išleista:68,92+135,72= 204,64
Turėjom labai smagų vakarą Labai ačiū dahlia ir jos mergaitėms(bent aš likau sužavėta), kurios neišsigando ligoniukų, mielai mokino, aiškino, vaikščiojo po palatas, bendravo su vaikais Smagiausia, kad net berniukas, nors gal teisingiau būtų sakyti jau visas vyras irgi pabandė pinti apyrankę. Aišku daliai nedrąsu, dalis jau labai pavargę buvo, bet svarbiausia, kad dahlia su mergaitėmis paliko visas priemones mokslų tęsimui Manau kitą kartą tikrai rasim jau padarytų darbelių
Dar kartą ačiū Linai ir dahliai su mergaitėmis
Man dukra irgi liepė nupirkti vilnos ir adatą Ogi pačios matėt kokia iš manęs vėlikė- badytoja
Ir dar, dahlia, tas kūdikėlis reanimacijoj. Kiek maždaug jis dar išgyvens? Kažkaip labai užstrigo
Knyga "Šoklys"-17.99
Knyga "Rugiuose prie bedugnės"-20,99
Viso:68,92
Bendrai išleista:68,92+135,72= 204,64
Turėjom labai smagų vakarą Labai ačiū dahlia ir jos mergaitėms(bent aš likau sužavėta), kurios neišsigando ligoniukų, mielai mokino, aiškino, vaikščiojo po palatas, bendravo su vaikais Smagiausia, kad net berniukas, nors gal teisingiau būtų sakyti jau visas vyras irgi pabandė pinti apyrankę. Aišku daliai nedrąsu, dalis jau labai pavargę buvo, bet svarbiausia, kad dahlia su mergaitėmis paliko visas priemones mokslų tęsimui Manau kitą kartą tikrai rasim jau padarytų darbelių
Dar kartą ačiū Linai ir dahliai su mergaitėmis
Man dukra irgi liepė nupirkti vilnos ir adatą Ogi pačios matėt kokia iš manęs vėlikė- badytoja
Ir dar, dahlia, tas kūdikėlis reanimacijoj. Kiek maždaug jis dar išgyvens? Kažkaip labai užstrigo
Man tai einant buvo neramu, kad praskysiu . Bet kadangi pati savo dukroms aiškinau, jog kažkas turi ir TEN eiti, ir su JAIS bendrauti yra didesnė prasmė, nei dviračiu ar riedučiais pasivažinėti, tai ir savo emocijas valdžiau iš paskutiniųjų..
O mano merginoms visai patiko - visos norėtų pakartoti vizitą . Žinoma, šiek tiek pavargo, o dar pamokų neparuoštų turėjo, tai vakaras neprailgo .
Beje, o man iškilo toks klausimas - kada ten vaikučiams yra geriausiais (ir gal net tam skiriamas) laikas darbeliams, kažkokiai individualiai veiklai?? Nes vakare tikrai dalis vaikų jau būna pavargę.. O mokyklose dabar yra skirta dalis "programinių" valandų ir socialinei veiklai, kuria kaip tik dabar, kai prasidės abitūros egzaminai, žemesnių klasių vaikai ir užsiiminės. Tai galima būtų suorganizuoti bent kartą-du per savaitę darbelių pamokėles ligoniukams ir dienos metu .
Nera, jei dukra svajoja apie vėlimą, tai be vilnos ir adatų (geriausia 3 iš karto pirk, nes pora greit suluš, kol išmoks, ir vaikas liūdės negalėdama tęsti ) dar reikia poroloninės kempinės. Ir tegul pradeda velti nuo didesnio kažkokio darbelio, kad pirščiukai mažiau nukentėtų .
... Dėl kūdikėlio.. sunku pasakyti, kiek su tokia diagnoze vaikelis gali išgyventi. Viskas priklauso nuo genetinės ligos pobūdžio, jos eigos, komplikacijų. Kad ir kiek laiko bebūtų skirta - visą jį reikia gydytis. Daugiau gali pasiskaityti čia
O mano merginoms visai patiko - visos norėtų pakartoti vizitą . Žinoma, šiek tiek pavargo, o dar pamokų neparuoštų turėjo, tai vakaras neprailgo .
Beje, o man iškilo toks klausimas - kada ten vaikučiams yra geriausiais (ir gal net tam skiriamas) laikas darbeliams, kažkokiai individualiai veiklai?? Nes vakare tikrai dalis vaikų jau būna pavargę.. O mokyklose dabar yra skirta dalis "programinių" valandų ir socialinei veiklai, kuria kaip tik dabar, kai prasidės abitūros egzaminai, žemesnių klasių vaikai ir užsiiminės. Tai galima būtų suorganizuoti bent kartą-du per savaitę darbelių pamokėles ligoniukams ir dienos metu .
Nera, jei dukra svajoja apie vėlimą, tai be vilnos ir adatų (geriausia 3 iš karto pirk, nes pora greit suluš, kol išmoks, ir vaikas liūdės negalėdama tęsti ) dar reikia poroloninės kempinės. Ir tegul pradeda velti nuo didesnio kažkokio darbelio, kad pirščiukai mažiau nukentėtų .
... Dėl kūdikėlio.. sunku pasakyti, kiek su tokia diagnoze vaikelis gali išgyventi. Viskas priklauso nuo genetinės ligos pobūdžio, jos eigos, komplikacijų. Kad ir kiek laiko bebūtų skirta - visą jį reikia gydytis. Daugiau gali pasiskaityti čia
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 17, 09:30)
Jų dienotvarkė priklauso nuo jų būklės. Rytais paprastai būna intensyvus gydymas, po pietų pamokos. Matai šitiems ligoniukams kiekviena diena neprognozuojama ir gali būti labai permaininga. Savaitgaliai aišku laisvesni, bet "stiprieji" ligoniukai važiuoja paprastai namo, o gydymas..., na jis gi tęsiasi nuolat.