Dar paskutinį kartą pakeliu temelę, kad gal atsirastų norinčių šią savaitę aplankyti vaikus.
NERA, žinoma - kaip ir minėjau .. Tik pas mane pagalbininkių sumažėjo - viena dešinė rankelė atsidūrė tvirtam sutvarstyme (kaip tik praeitą savaitę matėm besirenkančias ligoniukų lankyti žvaigždes-žvaigždeles, nes ketvirtadienį ilgokai prabuvom prie traumatologinio durų ).
Taigi, turiu 7 sveikas rankeles, vilnos, adatų ir orogami popieriaus ..
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 14, 13:18)
NERA, žinoma - kaip ir minėjau .. Tik pas mane pagalbininkių sumažėjo - viena dešinė rankelė atsidūrė tvirtam sutvarstyme (kaip tik praeitą savaitę matėm besirenkančias ligoniukų lankyti žvaigždes-žvaigždeles, nes ketvirtadienį ilgokai prabuvom prie traumatologinio durų ).
Vadinasi tu sakyk kada gali, o aš prisiderinsiu. Tiesa, aš galiu tik po darbo
O ranką gydykit Tikiuosi nieko labai rimto
Aš galiu ne anksčiau ketvirtadienio ir - po darbo man taip pat tinka.
(ir nieko labai rimto mūsų rankelėms (tik rimtas išnirimas su audinių pažeidimais..) - gipso išvengėm, nuo langetės irgi išsiderėjom iki tvirto pribintuoto pagaliuko. Na, tik man darbo daugiau - kasdien perbintuot.)
(ir nieko labai rimto mūsų rankelėms (tik rimtas išnirimas su audinių pažeidimais..) - gipso išvengėm, nuo langetės irgi išsiderėjom iki tvirto pribintuoto pagaliuko. Na, tik man darbo daugiau - kasdien perbintuot.)
Tai gal ir bandom tartis-ketvirtadieniui?
O aš žinok esu geriau už gipsą su vaikais. Mat jie vis tiek ramiai nesugeba pabūti Čia aš pagal save sprendžiu
O aš žinok esu geriau už gipsą su vaikais. Mat jie vis tiek ramiai nesugeba pabūti Čia aš pagal save sprendžiu
Merginos, o kas dar ketvirtadienį norėtų velti vilną, sekti popierinę pasaką??
Dahlia, ar galėsi ryt?
Galėsiu .. Ir panas savo pasiimu , visos pasiruošę kažką gero nuveikti
O kelintą ir kur susitinkam?
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 15, 22:11)
Aš dirbu iki 17 val. Tai man dar maždaug 30 minučių atvažiavimui reiktų. O per pietų pertrauką nupirksiu balionų ir kinderių. O gal man kokio spalvoto popieriaus dar nupirkti?
Būsim tik mes Temidė dar norėjo prisijungti, bet sukarščiavo
Žodžiu tu diktuok sąlygas, o aš prisitaikysiu
Nera, tu mane žinai, aš ir su temperatūra galiu, bet nesinori vaikiukams virusą užnešti
QUOTE(Temidė @ 2009 04 16, 07:29)
Nera, tu mane žinai, aš ir su temperatūra galiu, bet nesinori vaikiukams virusą užnešti
Ne, ne, tu geriau gulėk. Aš ir pati nelabai noriu, bet reikia
QUOTE(NERA @ 2009 04 16, 08:03)
Būsim tik mes
Ką reiškia "tik mes" ? Vien "manęs" bus 4-ios, o dar dvi iš mūsų po draugę pasiima - tai jau 6-iose atbildam .
Mano merginos prisiruošė vilnos darbelių pavyzdėliams, siūlų "draugystės" apyrankėms rišti, dar užbėgs po pamokų į "Žaislų planetą" spalvotų juostelių pynimui, mažoji pasikartojo lankstinukų pasakėlę - dabar pagrindinis klausimas joms kyla: kiek laiko bus skirta, ar suspės viską?
O spalvoto origami popieriaus pakuotę nupirkau, vilnų taip pat, dar vėlimo adatų reiks pakeliui užlėkti, nes tik kelias turiu.. Žodžiu, mes visą savo "komplektą" atsivešim, ko galėtų prireikti.