Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome KMUK onkologinio skyriaus vaikučius

Dar paskutinį kartą pakeliu temelę, kad gal atsirastų norinčių šią savaitę aplankyti vaikus.
Atsakyti
mirksiukas.gif NERA, žinoma - kaip ir minėjau .. Tik pas mane pagalbininkių sumažėjo verysad.gif - viena dešinė rankelė atsidūrė tvirtam sutvarstyme (kaip tik praeitą savaitę matėm besirenkančias ligoniukų lankyti žvaigždes-žvaigždeles, nes ketvirtadienį ilgokai prabuvom prie traumatologinio durų ax.gif ).
Taigi, turiu 7 sveikas rankeles, vilnos, adatų ir orogami popieriaus 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 14, 13:18)
mirksiukas.gif NERA, žinoma - kaip ir minėjau .. Tik pas mane pagalbininkių sumažėjo  verysad.gif  - viena dešinė rankelė atsidūrė tvirtam sutvarstyme (kaip tik praeitą savaitę matėm besirenkančias ligoniukų lankyti žvaigždes-žvaigždeles, nes ketvirtadienį ilgokai prabuvom prie traumatologinio durų  ax.gif ).
Taigi, turiu 7 sveikas rankeles, vilnos, adatų ir orogami popieriaus  4u.gif ..

Vadinasi tu sakyk kada gali, o aš prisiderinsiu. Tiesa, aš galiu tik po darbo blush2.gif
O ranką gydykit unsure.gif Tikiuosi nieko labai rimto unsure.gif
Atsakyti
Aš galiu ne anksčiau ketvirtadienio ir - po darbo man taip pat tinka.
(ir nieko labai rimto mūsų rankelėms (tik rimtas išnirimas su audinių pažeidimais..) - gipso išvengėm, nuo langetės irgi išsiderėjom iki tvirto pribintuoto pagaliuko. Na, tik man darbo daugiau - kasdien perbintuot.)
Atsakyti
Tai gal ir bandom tartis-ketvirtadieniui?
O aš žinok esu geriau už gipsą su vaikais. Mat jie vis tiek ramiai nesugeba pabūti doh.gif Čia aš pagal save sprendžiu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o kas dar ketvirtadienį norėtų velti vilną, sekti popierinę pasaką??
Atsakyti
Dahlia, ar galėsi ryt?
Atsakyti
Galėsiu 4u.gif .. Ir panas savo pasiimu mirksiukas.gif , visos pasiruošę kažką gero nuveikti 4u.gif

O kelintą ir kur susitinkam?
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 15, 22:11)
O kelintą ir kur susitinkam?

Aš dirbu iki 17 val. Tai man dar maždaug 30 minučių atvažiavimui reiktų. O per pietų pertrauką nupirksiu balionų ir kinderių. O gal man kokio spalvoto popieriaus dar nupirkti?
Būsim tik mes verysad.gif Temidė dar norėjo prisijungti, bet sukarščiavo unsure.gif
Žodžiu tu diktuok sąlygas, o aš prisitaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Nera, tu mane žinai, aš ir su temperatūra galiu, bet nesinori vaikiukams virusą užnešti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 04 16, 07:29)
Nera, tu mane žinai, aš ir su temperatūra galiu, bet nesinori vaikiukams virusą užnešti schmoll.gif

Ne, ne, tu geriau gulėk. Aš ir pati nelabai noriu, bet reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2009 04 16, 08:03)
Būsim tik mes verysad.gif 

Ką reiškia "tik mes" ? Vien "manęs" lotuliukas.gif bus 4-ios, o dar dvi iš mūsų po draugę pasiima - tai jau 6-iose atbildam mirksiukas.gif .
Mano merginos prisiruošė vilnos darbelių pavyzdėliams, siūlų "draugystės" apyrankėms rišti, dar užbėgs po pamokų į "Žaislų planetą" spalvotų juostelių pynimui, mažoji pasikartojo lankstinukų pasakėlę biggrin.gif - dabar pagrindinis klausimas joms kyla: kiek laiko bus skirta, ar suspės viską?

O spalvoto origami popieriaus pakuotę nupirkau, vilnų taip pat, dar vėlimo adatų reiks pakeliui užlėkti, nes tik kelias turiu.. Žodžiu, mes visą savo "komplektą" atsivešim, ko galėtų prireikti.
Atsakyti