Merginos, Velykos jau kitą savaitę. Turim truputį pinigėlių(Labai ačiūūūūū), išeitų balionai, kinderiukai ir gal po kokią mažą spalvinimo knygutę.
Nera, tai gal visgi sudėčiau dėžutę žaisliukų (kur likę pas mus nuo akcijos)? Jeigu kažkas galėtų mums pagelbėti su nuvežimu iš Vilniaus tau į Kauną, tai būtų labai šaunu
Ir dar vieną pasiūlymą parašiau tau į až
Aš tau irgi parašiau atsakymą Tikiuosi suprasi
Pakeliu temą aukščiau, su viltim kad atsiras lankančių
Lankom lankom..
Aš tikrai prisidėsiu, tik sustojau "pamąstymuose":
..Čia kažkur skaičiau, kad dabar skyriuje daugiausia paauglių.. Tai spalvinimo knygutės ir "kinderiukai" kaip ir nelabai būtų . Ir kaip geriau - ar man kažką nupirkti (tik štai nekyla minčių ką..), ar tau, NERA, pinigėlių pervesti + kaip jau minėjau - angeliukų visada galiu parūpinti
..Čia kažkur skaičiau, kad dabar skyriuje daugiausia paauglių.. Tai spalvinimo knygutės ir "kinderiukai" kaip ir nelabai būtų . Ir kaip geriau - ar man kažką nupirkti (tik štai nekyla minčių ką..), ar tau, NERA, pinigėlių pervesti + kaip jau minėjau - angeliukų visada galiu parūpinti
QUOTE(dahlia+++ @ 2009 04 03, 05:02)
Lankom lankom..
Vat as galvojau apie paauglius , kuom juos uzimt bet jie gi tokie skirtingi .
Pagrinde jau visi kompiuterizuoti , nors galima koki pakabuti jei mergaites telefonui o berniukai nzn
QUOTE(NERA @ 2009 04 01, 09:24)
Merginos, Velykos jau kitą savaitę. Turim truputį pinigėlių(Labai ačiūūūūū), išeitų balionai, kinderiukai ir gal po kokią mažą spalvinimo knygutę.
Ar galėtumėt sąskaitą parašyt, kad galėčiau prisidėti prie velykinės akcijos, nes iš Klp. dovanėlės nespėsiu perduoti, o Jūsų gal neapsunkinsiu pršydama ką nors nupirkti?
Nera, galėčiau suverti keletą apyrankių, telefono pakabukų merginoms ir staigiai kokį antradienį-trečiadienį tau išsiųsti, tik duok signalą ir jau šiandien pat pradėsiu dirbti. Tik tuo ir tegalėčiau prisidėti...
O gal merginoms - vilnos ir vėlimo adatų ??
Bandžiau iš savo paauglės išklausinėti ką dabar mėgsta veikti vaikinai.. Išgirdau štai ką: 1.Susirašinėti SMS arba žaisti telefonais. 2. Valgyti kebabus . 3. "Auto-.." ir "O lia lia .. " žurnalus. 4. Galima vėl viską išvardinti iš pradžių ir po to jau gali būti retos išimtys - kai kam gali patikti "rubiko kubas" ar koks kitas proto žaidimas.. Tai gal ir reiktų apsistoti ties paskutine dalimi - "proto žaidimų"
Bandžiau iš savo paauglės išklausinėti ką dabar mėgsta veikti vaikinai.. Išgirdau štai ką: 1.Susirašinėti SMS arba žaisti telefonais. 2. Valgyti kebabus . 3. "Auto-.." ir "O lia lia .. " žurnalus. 4. Galima vėl viską išvardinti iš pradžių ir po to jau gali būti retos išimtys - kai kam gali patikti "rubiko kubas" ar koks kitas proto žaidimas.. Tai gal ir reiktų apsistoti ties paskutine dalimi - "proto žaidimų"
Merginos pas mane tokia situacija darbe, kad dirbu nuo tamsos iki tamsos (ačiū valdžios vyrams) už ačiū praktiškai. Sąskaitoje turim 200 lt, deja, bet šį kartą niekuo prisidėti negaliu
Merginos būkit geros, pavaduokit mane, nueikit pas vaikus. Labai prašau.
Merginos būkit geros, pavaduokit mane, nueikit pas vaikus. Labai prašau.
Kaune vaikai nebus palikti ir pamirsti. renginys vyks, kaip Vilniuje, ketvirtadieni. Ateis dramos teatro aktorius, praves rengini. Bus tortas, dovaneles. Biblioteka Kaune atidarysime kiek veliau, nes dar nepagaminta knygu spinta. Manome, kad turesime ir grazesniu velykiniu sokoladiniu kiausiniu. Didesniu nei kinderiai. Turime daug knygeliu, tad dovaneliu pakaks. Ateikite i svecius pavakaroti ir pasidziaugti. rupintis niekuom nereikes