Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvėlės

QUOTE(Dajan @ 2010 10 02, 20:20)
Mergaites noriu pasidalinti su jumis savo praktika, gal kam pravers:) Pries kelis metus dariau draugei pagalves, dabar vat sedziu dekrete turiu galimybe papasakoti smile.gifuser posted image

Netycia uzklydau i sia temuke blush2.gif ir radau si Jusu grozi wub.gif wub.gif wub.gif
Si siuvimu visiskai nedraugauju blush2.gif Reiks ieskot kas pasius. bigsmile.gif
Saunuole,Dajan thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, netyčia suradau jūsų temelę... pasigirsiu ir aš nertomis pagalvėlėmis. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Tokias nerti man vienas malonumas.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalyte: 16 rugpjūčio 2011 - 14:54
pagalvytes wub.gif thumbup.gif tik kaciukai geriau matytusi jei pvz balta medziagyte butu 4u.gif
Atsakyti
vabalyte, labai mieli kačiukai 4u.gif ir pritariu Mazulytee,kad reiktu kontrastingos spalvos,nes dabar susilieja ir dingsta katukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 10 02, 20:20)
Mergaites noriu pasidalinti su jumis savo praktika, gal kam pravers:) Pries kelis metus dariau draugei pagalves, dabar vat sedziu dekrete turiu galimybe papasakoti smile.gif

Puiki interjero puošmena thumbup.gif Labai patiko spalvų derinys thumbup.gif
Atsakyti
va šitos labai gražu
Atsakyti
QUOTE(murrrka @ 2005 07 03, 21:02)
Ką jūs padarėt!!!!!!! Atidarėt naują temą apie pagalvėles... Aš esu pakvaišus dėl jų
... Jūs norit, kad aš užsidaryčiau namuose ir jas siūčiau?.. Gal ir būtų nebloga idėja, bet ir taip aš jų nespėčiau visų pasidaryt... Galima apsibliaut...

thumbup.gif Pinigeliu gali uzsidirbti papildomai 4u.gif Idomu ir grazu smile.gif
Atsakyti
Ir as pagalveliu prigaminau ! biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 03 gruodžio 2012 - 22:13
nuostabios, ypac su zuvytem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 04, 15:38)
nuostabios, ypac su zuvytem wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti