Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvėlės

Siggy, labai graži tavo daryta pagalvėlė. thumbup.gif Kaip tik dovana vyrui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 25, 19:13)
Siggy, labai graži tavo daryta pagalvėlė. thumbup.gif Kaip tik dovana vyrui. mirksiukas.gif

liuks thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
syki pasigavau minti apie pagalveles-gyvunelius, maciau vienoj vitrinoj, tik kaina nesuzavejo.. g.gif pamaniau kuo as prastesne blush2.gif cia vienas man darbelis ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Miela pagalvėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
O cia mano ranku darbo pagalveles ax.gif

http://public.fotki....alm/pagalveles/
Atsakyti
tiek daug grožybių, tik gaila, kad tema apmirusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 11 20, 15:57)
tiek daug grožybių, tik gaila, kad tema apmirusi  blush2.gif

labai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2007 01 24, 00:51)
Na, tokios lyg ir nemaciau dar:

user posted image

Labai miela wub.gif

Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
as leliukui noreciau padaryti kokia grazia pagalvele tik nesugalvoju kokia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 30 birželio 2008 - 21:44
Pasigirsiu ir savo daryta pagalvėle:

user posted image

Nuotrauka atspausdinta ant specialios drobės. Jei kurią sudomins detaliau, rašykite į AZ.
Atsakyti
Laba diena, esu nauja cia tarp senbuviu smile.gif
taciau pagalveles mano silpnybe.... smile.gif
darau jas is silko - nupiesiu ir susiuviu smile.gif
patarimas: nieko nedarykit pagal iskarpas - vis tiek gerai neisgaus smile.gif leiskit savo fantazija i ora, o rankos ka reikia padarys pacios mirksiukas.gif
Atsakyti