Įkraunama...
Įkraunama...

Druskų kambarys

QUOTE(laura1979 @ 2008 10 22, 15:34)
Mane taip pat labai domina drusu kambariai.Mano dukrytei 2.4m.puses metuku susirgom obstrukciniu bronchitu,pneumonija ir vel bronchitas(visos sios ligos per viena menesi)zodziu gime neisnesiotuke,todel ir turejom problemu su plauciukais.vasara viskas tvarkoje,tik ateina ruduo ir mums prastai,jeigu tik prasideda sloga, iskart pradeda koseti pora dienu pakosti ir bronchitas.Dabar mums vel bronchitas(pernai tokiu pat metu taip pat prasirgom bronchitu)
Galvoju gal isbandyti tuos drusku kambarius,gal pageretu nors truputeli.
Gal jus mamytes zinot,ar cia daktares prasyti siuntimo ar kazkaip kitaip?

Taip, reikia siuntimo, arba moketi reiks paciam. Taciau mes esam astminukai, ir mums visos gydytojos nepatare vien del baisiu infekciju, kuriu ten pilna. kadangi realiai vaikus turetu vesti ten jau pagydytus kaip "reabilitacijai", o veda, deja, vos ne ligos ikarstyje, todel kitiems gali buti daugiau zalos nei naudos
Atsakyti
QUOTE(Skorpio @ 2008 10 22, 11:07)
Sveikos,

Mes irgi nusprendėm išbandyti druskų kambarius sanatorijoje " Pušyno kelias", ten lankėm 10 seansų, vaikas pradėjo kosėti jau po 6 seanso, darželio nelankė, kai klausiau ar taip turi būti sakė, taip turi daugiau pakosėti, bet pasibaigus 10 seansams, nusprendziau kreiptis i gydytojus ir mums diagnozuota BRONCHOPNEUMONIJA, geriam antibiotikus, tai va tokia mūsų patirtis verysad.gif

Turbut jusu vaikas uzsikrete nuo kito vaiko, kuris matyt sirgo g.gif Nors skaiciau, kad drusku kambary beveik visos bakterijos zuna.

QUOTE(laura1979 @ 2008 10 22, 15:34)
Mane taip pat labai domina drusu kambariai.Mano dukrytei 2.4m.puses metuku susirgom obstrukciniu bronchitu,pneumonija ir vel bronchitas(visos sios ligos per viena menesi)zodziu gime neisnesiotuke,todel ir turejom problemu su plauciukais.vasara viskas tvarkoje,tik ateina ruduo ir mums prastai,jeigu tik prasideda sloga, iskart pradeda koseti pora dienu pakosti ir bronchitas.Dabar mums vel bronchitas(pernai tokiu pat metu taip pat prasirgom bronchitu)
Galvoju gal isbandyti tuos drusku kambarius,gal pageretu nors truputeli.
Gal jus mamytes zinot,ar cia daktares prasyti siuntimo ar kazkaip kitaip?

Jei gautumet kelialapi i sanatorija, moketi nereikia, bet jei savanoriskai, reikes sumoketi paciam. Gydytoju siuntimai galioja tik daugiau kaip 3 kartus per metus plauciu uzdegimu arba bronchitu serganciam vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 10 22, 19:16)

Jei gautumet kelialapi i sanatorija, moketi nereikia, bet jei savanoriskai, reikes sumoketi paciam. Gydytoju siuntimai galioja tik daugiau kaip 3 kartus per metus plauciu uzdegimu arba bronchitu serganciam vaikui.

nereikia klaidinti - galima gauti ir ambulatorine reabilitacija ( tik proceduros) ir tada vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 24, 08:20)
nereikia klaidinti - galima gauti ir ambulatorine reabilitacija ( tik proceduros) ir tada vaikscioti.

Na, turbut pasikeite taisykles, man gydytoja metu pradzioje kitaip sake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 10 24, 09:14)
Na, turbut pasikeite taisykles, man gydytoja metu pradzioje kitaip sake rolleyes.gif

taisykles itariu nepasikeite, bet gydytojai pakankamai mazai tiek sanatoriniu kelialapiu, tiek ambulatorines reabilitacijos gauna - o kai zmogus nezino, tai ir reikalauti negali.
Atsakyti
sveikos mamos kadangi esu naujoke jusu tarpe tai labai noriiu kuo daugiau suzinoti apie drusku kambarius.parasykit kur jie randasi kaune?kokia kaina?ar tik silainiuose yra? rolleyes.gif
Atsakyti
ir mane labai domintu Kaune 4u.gif rasykit mamytes jei zinot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 07 lapkričio 2008 - 14:53
QUOTE(tiopte @ 2008 10 28, 18:32)
sveikos mamos kadangi esu naujoke jusu tarpe tai labai noriiu kuo daugiau suzinoti apie drusku kambarius.parasykit kur jie randasi kaune?kokia kaina?ar tik silainiuose yra? rolleyes.gif

Kaune drusku kambarys yra tik silainiuose,Ten kur silainiu poliklinika apejus aplink ja kitoj pusej yra seimos centraskazkoks tai va ten ax.gif Nu nemoku cia aiskiau parasyt bet siaip nesunkiai rasitejei tik ieskosite, Mes lankemes pavasari tai seanso kaina buvo 10 lt, Reikia 10 kartu eit tai 11 nemokamai biggrin.gif Kokios dabar ten taisykles nezinau
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 11 07, 15:52)
ir mane labai domintu Kaune 4u.gif rasykit mamytes jei zinot ax.gif

Mes ne vieną kartą lankėmės Šilainiuose ir Palangoje, kai buvome sanatorijoje, bet nusivyliau, nes sirgome taip pat tiek pirmas vaikas, tiek antras, o kelis kartus buvo, kad eidami ten pradėdavome sirgti. Taip kad mano nuomonė labai skeptiška dėl druskų kambarių. Dauguma vaikų ten susirenka kosėjantys, sloguojantys, taip kad atrodo ten gal net didesnis infekcijų žydinys, nei kur kitur. ax.gif
Atsakyti
o apsilankymo laika ten paskirsto ar atvezi tada kada pati gali?ar drusku kambari reikia lankyti kasdien?is eiles 10dienu? tongue.gif
Papildyta:
beje aciu uz atsakyma mamytei kordelijai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiopte @ 2008 11 09, 19:45)
o apsilankymo laika ten paskirsto ar atvezi tada kada pati gali?ar drusku kambari reikia lankyti kasdien?is eiles 10dienu? tongue.gif
Papildyta:
beje aciu uz atsakyma mamytei kordelijai thumbup.gif

Mes lankem drusku kambari Vilniuj, tai del tvarkos kituose miestuose nezinau, bet lankyti patartina 10 dienu is eiles.
Atsakyti
labai aciu uz info 4u.gif bandysim eit mes 4u.gif kaip bus taip stebuklu niekas nedaro,bet juk sveika 4u.gif
Atsakyti