Įkraunama...
Įkraunama...

Druskų kambarys

QUOTE(VIOLA @ 2005 06 30, 23:33)
mielos kolegės mamytės... mirksiukas.gif
noriu sužinot jūsų nuomonę apie druskų kambarius. gal kas lankėtės? ar padėjo?
mano vaikučiai visą šią žiemą laikėsi vyriškai, nesirgo, na tik sloga kartais trumpam užsukdavo. o pavasarį... trūksta žodžių. verysad.gif atsirgo už visus metus-viens paskui kitą ir vėl ratu. ir vis su kvėpavimo takais problemos. su mažium ligoninėj dėl plaučių uždegimo atsidūrėm. cry.gif
dabar visokiais būdais stengiuosi jų imunitetą stiprint. gal, sakau, pamėgint kursą druskų kambariuose? kokia jūsų nuomonė ir patarimai?
iš anksto dėkinga. 4u.gif

Mes vaikščiojom į druskų kambarį ligų sezono metu. Deja, jokių rezultatų sad.gif
Tik nuėjo į datrželį iš kart susirgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 07 01, 09:02)
Taip kelialapis yra nemokamas. Šeimos gydytoja mums jį pasiūlė, o rebilitologas jį išrašė. Mes buvom Palangoje, tai mums ten neskyrė tų druskų kambarių ir sakė, kad nuo 3 metų. Gavom Aromatinius kambarius. Mes taip pat turim astmą. Kelialapis yra nemokamas, o va su siuntimu tai reiks mokėt.

SVEIKA.MANO SUNUTIS TAIP PAT SERGA ASTMA IR,TIESA SAKANT,ESU NUSTEBINTA,KAD ESANT TOKIAI LIGAI SKYRE AROMATERAPIJA-GALEJO LABAI PRASTAI BAIGTIS TAIKANT TOKI GYDYMA.GAL PRISIMENI KOKIA GYDYTOJA PASKYRE JUMS TOKIA TERAPIJA VIETOJ DRUSKU(HALOTERAPIJOS),NES MES IRGI KASMET VAZIUOJAM I PALANGOS GINTARA,BET VIS PAS TA PACIA GYGYTOJA.TIESIOG NORIU ZINOTI PAS KA GERIAU NEPATEKTI,JEI MUSISKES NEBUTU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijosmotina: 10 gruodžio 2005 - 18:01
AS TAIPOGI MANAU,KAD I DRUSKAS TIKSLINGA EITI PO LIGOS ARBA MATANT,KAD LIGA DAR TIK TIK KABINASI(VARVANTI NOSYTE IR PAN.)
LANKOMES SUPLOJE-TAI TIKRAI ESAME PATENKINTI IR REZULTATAIS,IR APTARNAVIMU thumbup.gif .BEJE,JEIGU YRA GALIMYBE-TAI GERIAU (IR PIGIAU )EITI I RYTINIUS SEANSUS.TIESA TEKO LANKYTIS IR PALANGOS GINTARO DRUSKU KAMBARIUOSE-TAI SKIRIASI KAIP DIENA IR NAKTIS-VIENA-KONCENTRACIJA ZYMIAI MAZESNE,KITA(KAS LABIAUSIAI NEPATIKO)-BEDRA APRANGA-REIKIA RENGTIS CHALATAIS,AUTIS MEDZIAGINIAIS BATAIS,KURIUS DEVI IR VISI KITI DRUSKU KAMBARIO LANKYTOJAI,TAI PO KOKIO DEDULES(JIE TEN PATENKA UZSIMOKEJE UZ PROCEDURA)-BUNA TOKS KVAPELIS...O RINKTIS NERA schmoll.gif IS KO,SAVA APRANGA DRAUDZIAMA.
O DEL AMZIAUS TAI JAUNESNIUS NEI TREJU,REKOMENDUOJAMA VESTI TIK TUOMET,KAI VAIKAS PVZ. KA TIK SUNKIAI SIRGES,PO LIGOS.KAI MEDIKAI TEIGIA,KAD TIKRAI PROCEDURA YRA TIKSLINGA,BET NEILGIAU NEI PUSE VALANDOS.VA!
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2004 06 01, 08:07)
Mano pazistamos mergaite labai sirgdavo. Lanke tuos 10 seansu, bet ryskaus pagerejimo, pasak mamos, nepajuto. Cia koks susirgimas svarbu. Bet stai kuo ji skundesi: Ten Drusku kamb. atveria vaikui visus kanalus (nosis, gerklė), viskas valosi, o namo reikia grizti mikriukais. Buvo vasara, visi langai atidaryti, tai ta mergyte per tas 10 dienu spejo susirgt. Isvada, kad po seanso reikia neskubet vaziuot, palaukt.

mes veziojom rudeni, palaukdavom, su automobiliu vazinejom - susirgom vistiek. Beda ta, kad kambarius lanko ir sloguojantys vaikai - nemaza tikimybe bacila pagauti paciuose kambariuose.
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2004 06 01, 08:07)
Mano pazistamos mergaite labai sirgdavo. Lanke tuos 10 seansu, bet ryskaus pagerejimo, pasak mamos, nepajuto. Cia koks susirgimas svarbu. Bet stai kuo ji skundesi: Ten Drusku kamb. atveria vaikui visus kanalus (nosis, gerklė), viskas valosi, o namo reikia grizti mikriukais. Buvo vasara, visi langai atidaryti, tai ta mergyte per tas 10 dienu spejo susirgt. Isvada, kad po seanso reikia neskubet vaziuot, palaukt.

Bet 10 seansų, kiek aš supratau, mažoka g.gif Jeigu profilaktiškai, tai gal ir užtektų. O jei rimtesnės ligos, tai gali reikti ir kokių 15.
Aš pati kažkada lankiau "Suploje" Antakalnyje. Bet likimo ironija - palankius kokius 8 kartus, druskų aparatas sugedo, ir teko nutraukti viską. Nes kai padarai didesnę pertrauką, tai efekto nebėra, viskas vėl kaip iš naujo. Taip ir nebaigiau lankyti.
Beje aš važinėjau po darbo, tai visa ta procedūra labai atpalaiduodavo po dienos darbų. Žiūrėdavau pasirinktą filmą, praktiškai būdavau viena, tai tokia ramybė, žodžiu kaifas wub.gif
O dėl kitų ligoniukų, tai neseniai skaičiau, gydytoja aiškino, kad druska visą aplinką taip išdezinfekuoja, kad apsikrėsti būtų sunku. Nežinau aišku, kaip iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie dursku kambarius. Mus gydanti gydytoje grieztai rekomenduoja tik drusku kambari, esanti naturaliam medicinos centre, kur seansas kainuoja 25 litai, bet kambaryje yra tik tos seimos nariai, Gydytoja yra apsoliuciai pries drusku kambarius, kuriuose sedi po desimt ir daugiau snargletu, kostinciu vaiku. Ji sako, geriau neikite i joki negu i "Supla" ar "pusyno kelia".

Drusku proceduros is esmes imuniteta menkai tesustiprina, jos labai tinka kai yra uzsilikes bronchitas, pulinga sloga, nes druskos daleles, patenkancios i organizma, padeda isvalyti sekreta.

Naturalios medicinos centre mums po seanso niekada neleidzia gerti arbatos, bent jau valanda. Skysciai is organizmo pasalina druskos daleles, kurios ir turi atlikti "naudinga darba".

Sekmes.

Atsakyti
Puikiausiai nuo persalimu saugomes Dr.Nona firmos druskomis voniai ir kremukais.Siemet nesirgom.Jei idomu galeciau papasakoti.As tai labai patenkinta,kad radau tokia priemone,nes labai nemegstu vartot vaistuku nei pati,nei tuo labiau maitint jais savo vaikus.

Mano maziukas labai daznai neserga.Bet kai suserga,ar siaip kai aplink siaucia kokia epidemija,as darau drusku proceduras namuose.Visada turiu maisiuka Izraelio firmos Dr.Nona gydomosios druskos.Sauksteli i verdanti vandeni ir abu su vaiku po antklode.Mums padeda. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Mes kaune vaiksciojom kai vaikui buvo 3 metai, mokejau tik uz ji nes as kaip palyda tai man nemokamai buvo. Nepasakyciau kad labai jau efektas ir taip pat sutinku kad ten daug serganciu vaiksto ir galima uzsikresti.
Atsakyti
Norėjau nuvežti vaiką į Supla,bet negalėjau prisiskambinti jiems. Tai nuvažaivau ir sužinojau, kad šiuo metu ten vyksta remontas.
Užsirašėme į Pušyno kelią - šiandien nuvažiavau ir pasirodo, kad vakar ten kažkas sugedo ir šiomis dienomis irgi neveiks.

Gal žinote kur Vilniuje dar yra druskų kambariai?

Kažkas minėjo natūralios medicinos centra, bet jei kalba eina apie Žvėryno, tai jų tinklapyje apie tai jokio info neradau.
Atsakyti
4u.gif Praita rudeni vaiksciojom visai nieko bigsmile.gif Siais metais eisim vel 4u.gif
Atsakyti
O gal kas lanko, ar lankėsi anksčiau Kaune Šilainių sveikatos centre esančioje druskų gydykloje. Kaip ten ar verta eiti, ar geros sąlygos, nes pas mus sloga jau taip ilgai užsitęsė, tai galvoju gal padėtų ir profilaktiškai gal visai nieko būtų nuo peršalimo visų ligų g.gif g.gif
Lauksiu atsiliepimų, vaikui 2.5metų, tai skambinausi sakė priima 100lt. 10 kartų ir 11 kartas nemokamai, lydintis asmuo eina nemokamai.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
savo du vaikus irgi vežiojau 10d į druskų kamerą.Procedūras baigėm penktadienį o pirmadienį jau sėdėjom su vienu pas gydytojos ir buvo diagnozuotas bronchitas.taigi daugiau nesinaudojom druskų kamera.
Atsakyti