QUOTE(Briliantas @ 2008 11 10, 12:54)
Is vakaro pamarinavau kiauliena supjaustyta jusotelemis su prieksoniais, cesnakais ir grantu sirupu....
Su granatu sirupu, ar sultimis? Reiks kada ismeginti, turetu neblogas skonis buti
mamkaa-nieko sau savaitgalio pietus
Inocka, kaip briuselio kopustai? Ne aitrus, ne kartus pasitaike?
O as vis nebaigiu su visokiais suktinukais Bet jau sykart, tai skanus tikrai.Pirkau jautienos kumpio 600 gr, tai isejo 9 nemenki suktinukai.Ir dar sonines zalios 300 gr.idarui.Kumpi supjausciau, plonai ismusau ir istepiau garstyciu ir aliejaus misiniu viena puse, kur bus idaras, pabarsciau pipirais ir magi prieskoniais mesai.Idarui supjausciau kubeliais sonine ir su blenderio pjaustykle susmulkinau du svogunus, idejau tokiu pat magi prieskoniu ir sumaisiau viska.Dejau toki cepelinuka idaro ant jautienos ir salia dar marinuota agurko pusele ir susukau suktinukus ir truputi suvyniojau su siulais.Dejau i gilesne keptuve ant sviesto gerokai pakepiau, paskui nuvyniojau siulus, ipyliau vandens, kad apsemtu ir troskinau, kol vos neisvire vanduo, paskui ipyliau puse puoduko raudono vyno, truputi grietineles, sojos padazo tirsto, vorcesterio truputi, pomodoru padazo sauksta ir dvi skilteles cesnako ir dar troskinau, kol viskas sutirstejo.Nu labai patiko.
Dar buvo like bulviu, tai sumaliau padariau krakmolinukus su varske.Bulviu kose, kiausinis, pieno slakelis, krakmolas.Varske tai uzplikinau su verdanciu pienu ir palaikiau, kol issiskyre isrugos, jas nupyliau, i varske kiausini, druskos ir i cepus.Labai skani saldi varske ir nebyra kaip paprasta.