Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(liutuks @ 2008 11 10, 12:21)
GAL KAS ZINO KUR BUTU GALIMA TOKI APARACIUKA NUSIPIRKTI? g.gif

Tėvai turi tokį tarybinį.. nu geriau nei kad keptuvėj/orkaitėj.. o kad dabar kur pardavime būtų, nematyt... g.gif
Atsakyti
[quote=mamkaa,2008 11 10, 15:24]
Savaitgalio meniu smile.gif
penktadieni valgeme keptus sonkauliukus. Juos marinavau kelias valandas, itruniau druskyte, pipirais, svogunu ir cesnakais, tada sudejau viska i skarda ipyliau vandens ir kepiau apie valanda. Gavosi labai skanus ir sultingi.
user posted image
as valgau su keptomis bulvemis, o MB su virtomis
user posted image
Sestadini buvome sode, nes buvo labai grazus oras, ir kepeme saslykus, tai issisukau nuo maistio gaminimo, nes saslykams visda vadovauja vyras.
user posted image
Saslykas: sprandine supjaustome norimo dydzio gabaliukais, ispaudziame citrina, dedame santa marijos saslyko prieskoni, daug svoguno, majonezo ir viska gerai ismaisome. ir paliekame maziausiai 2 valandu.

NEGALIU ZIURET, wacko.gif SIAUBEKAS KAIP SKANIAI ATRODO essen.gif VSIO VARAU BENT JAU SONKAULIU PIRKTIS yahoo.gif MANAU BUS NEBLOGIAU UZ SASLYKIUKA victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuks: 10 lapkričio 2008 - 15:39
liutuks, as manau daryciau taip kaip rugegele siule, tik gal dar po suriu, deciau pomidoro riekele, ir tada i orkaite ax.gif
Atsakyti
mano patiekalas siand paprastutis:
kaiulienos sirdis su bulviu kose ir majonezu bigsmile.gif
paprastai isverdu sirdi greitpuodyje su pipiriukais, druska ir lauro lapais rolleyes.gif ir viskas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 10 lapkričio 2008 - 17:50
mamkaa swoon.gif thumbup.gif

JulieTa tikrai skaniai atrodo,gaila,jokiu sirdziu,kepeneliu negaliu valgyt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 11 10, 18:55)
JulieTa tikrai skaniai atrodo,gaila,jokiu sirdziu,kepeneliu negaliu valgyt  doh.gif  verysad.gif

ai, paprastai visai, as anksciau negalejau valgyt, mane nuo kvapo tuse, ir pats faktas, kaip galima valgyt kazkieno liezuvi, sirdi, plaucius. bet kai mano hemaglobinas nukrenta labai zemai (kaip dabar), tai tenka issivirt ir pasiruost, kazkaip is kart padeda man. bet esme ta, kad ir nesmirda per labiausiai, o visai maloniai kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 11 10, 19:01)
ai, paprastai visai, as anksciau negalejau valgyt, mane nuo kvapo tuse, ir pats faktas, kaip galima valgyt kazkieno liezuvi, sirdi, plaucius. bet kai mano hemaglobinas nukrenta labai zemai (kaip dabar), tai tenka issivirt ir pasiruost, kazkaip is kart padeda man. bet esme ta, kad ir nesmirda per labiausiai, o visai maloniai kvepia  bigsmile.gif

O man kaip tik labai kvepia,bet isidedu i burna ir begu i wc doh.gif g.gif .Negaliu paaiskint tokio reiskinio lotuliukas.gif .
Atsakyti
Čili sriuba - troškinys:
Sudėtis: faršas, svogūnai, česnakai, konservuoti pomidorai, konservuotos pupelės, paprika, įvairūs prieskoniai, aitrioji paprika, pomidorų padažas

user posted image

Valgėm su orkaitėje skrudintu prancūzišku batonu įtrintu sviestu ir česnakais.

Ir balandėliai:

user posted image

Kadangi nedidelė kopūsto galvutė buvo, tai balandėliai gavosi nedidukai, tokie trijų kasnių, bet už tai trumpiau troškint reikėjo smile.gif
Atsakyti
Zalia vakariene
Ryziu makaronai, troskinti svogunai, cukinijos, briuselio kopustai, uzpilta svieziom apelsinu sultimis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 10, 21:43)
Zalia vakariene
Ryziu makaronai, troskinti svogunai, cukinijos, briuselio kopustai, uzpilta svieziom apelsinu sultimis

o kokio skonio tie ryziu makaronai? g.gif kaip ryziu toks pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 10 lapkričio 2008 - 18:29
QUOTE(Sarrra @ 2008 11 10, 18:26)
o kokio skonio tie ryziu makaronai? g.gif kaip ryziu toks pats?

Ne, ne ryziu, panasus i makaronus, bet gal kaz kas tarpinio tarp makaronu ir ryziu. Buna ilgi ploksti, tai jie daugiau i ryzius panasus nei sitie.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 10, 12:24)
Savaitgalio meniu smile.gif

sazines jokios tu neturi,sitaip erzinti zmones-sonkauliukai,saslykiukai,vistuke doh.gif badas pas mane,vaikai dziuvesius grauzia,o as tik silke doh.gif
Einu is cia...
Atsakyti