Savaitgalio meniu
penktadieni valgeme keptus sonkauliukus. Juos marinavau kelias valandas, itruniau druskyte, pipirais, svogunu ir cesnakais, tada sudejau viska i skarda ipyliau vandens ir kepiau apie valanda. Gavosi labai skanus ir sultingi.
as valgau su keptomis bulvemis, o MB su virtomis
Sestadini buvome sode, nes buvo labai grazus oras, ir kepeme saslykus, tai issisukau nuo maistio gaminimo, nes saslykams visda vadovauja vyras.
Saslykas: sprandine supjaustome norimo dydzio gabaliukais, ispaudziame citrina, dedame santa marijos saslyko prieskoni, daug svoguno, majonezo ir viska gerai ismaisome. ir paliekame maziausiai 2 valandu.
Sekmadieni kepiau vista puode. Vistienos kumpelius, paprieskoniuojam (druska, pipirai, cesnakai, morkos, svogunas), vsika gerai itrinam, ir sudedam i puoda kartu su bulvemis.
tada dedame gera sauksta majonezo ir kokiu nors, bet labai nedaug, prieskoniu, jokiu kitu neturejau tai dejau prieskonius kiaulienai
ir viska dar karta gerai ismaisome, kad ir vistiena ir bulves butu majonezuoti.
tada ipilame gera litra vandens uzdengiame ir pasauname i orkaite valandai, tada atidengiame ir apskrudiname.
Papildyta:O vsitiena valgeme su krabu ir ananasu misraine, ji labai tinka prie bet kokios paukstienos. Misraine: krabu klazdeles, poras, kukuruzai, ananasai. Viska sumaisome su majonezu.