Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Na sugunde su saslykiukais doh.gif gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 09, 18:56)
Mergytes, gal saslyko????  bigsmile.gif

o taip,taip bigsmile.gif man šašlykai nr.1 ax.gif jau kaip mėgstu

labai seniai kepėm,tai kaip dabar noriu drinks_cheers.gif

o patarimais dėl mėsytės ir paprikų marinavimo,tai tikrai pasinaudosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 11 09, 19:59)
Na sugunde su saslykiukais  doh.gif gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi g.gif  verysad.gif

Mes tai turim toki aparaciuka namie kept saslykus, ten dedasi iesmai ir kepasi. Bet geriausia kept marinuota sonine, tada jie buna superiniai, neseniai valgiau, ir nesausi, kas svarbiausia!!!
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 11 09, 20:59)
Na sugunde su saslykiukais  doh.gif gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi g.gif  verysad.gif

Imk sprandine mesa, nepjaustyk smulkiai, kuo stambiau pjaustysi, tuo bus sultingesni, tik ilgiau marinuosis ir keps.Labai suminkstina saslus svogunu kose ir aliejus.
Labai jau taip niam niamiskai biggrin.gif tie sonkauliukai man wub.gif
Saslykiukas irgi, bet mes megstam, kad truputi riebaliuko paskrudusio butu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 09, 21:15)
geriausia kept marinuota sonine, tada jie buna superiniai, neseniai valgiau, ir nesausi, kas svarbiausia!!!

Aha, sonine irgi super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 09 lapkričio 2008 - 20:19
Oi kiek čia visokių skanėstų. wub.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt Beatos Nicholson tinklapio nuorodele ? 4u.gif Visi patiekalu noreciau, aisku pirmoj vietoj saslykiukai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2008 11 09, 21:06)
Gal galit parasyt Beatos Nicholson tinklapio nuorodele ?  4u.gif  Visi patiekalu noreciau, aisku pirmoj vietoj saslykiukai  nestuke.gif

http://beatosvirtuve.blogspot.com/
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Labai seniai lankiausi šioje temoje, tiek naujų šefų, tiek šedevrų...

Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene 4u.gif

Vištiena, makaronai juostelės, obuolys, grietinėlė, česnakas, garstyčios, prieskoniai.
Vištieną marinavau su "Pesto" padažu, garstyčiomis, šiek tiek kmynų, česnaku, įpyliau a.š. obuolių acto, žiupsnelį drusko ir pipirų. Mėsą laikiau 1-2 val. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje 8-10 min. Kepant žiūrėti, kad vištiena apskrustų, tačiau liktų minkšta ir neprarastų sultingumo.
Makaronus virti pagal gamintojo instrukciją. Padažui paruošti grietinėlę (užvirti, paskui sumažinti ugnį iki minimumo), įdėti šiek tiek česnako, krapų, druskos ir piprų.
Obuolį kepti orkaitėje. Aš kepiau 40 min., bet būtų užtekę ir 30 min.
Derinys gana originalus, tačiau tai pats skaniausias patiekalas "Metaxa" graikų restorane Vilniuje! Ir labai lengvai nukopijuojamas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Mille @ 2008 11 09, 22:25)

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Labai seniai lankiausi šioje temoje, tiek naujų šefų, tiek šedevrų...

Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene 4u.gif

Vištiena, makaronai juostelės, obuolys, grietinėlė, česnakas, garstyčios, prieskoniai.
Vištieną marinavau su "Pesto" padažu, garstyčiomis, šiek tiek kmynų, česnaku, įpyliau a.š. obuolių acto, žiupsnelį drusko ir pipirų. Mėsą laikiau 1-2 val. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje 8-10 min. Kepant žiūrėti, kad vištiena apskrustų, tačiau liktų minkšta ir neprarastų sultingumo.
Makaronus virti pagal gamintojo instrukciją. Padažui paruošti grietinėlę (užvirti, paskui sumažinti ugnį iki minimumo), įdėti šiek tiek česnako, krapų, druskos ir piprų.
Obuolį kepti orkaitėje. Aš kepiau 40 min., bet būtų užtekę ir 30 min.
Derinys gana originalus, tačiau tai pats skaniausias patiekalas "Metaxa" graikų restorane Vilniuje! Ir labai lengvai nukopijuojamas blush2.gif

Oi, susidubliavo žinutės, kai norėjau sumažinti nuotrauką... Atsiprašau už nepatogumus blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleegle: 09 lapkričio 2008 - 21:29
Saslykai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 11 09, 22:28)
Labas vakaras  4u.gif Labai seniai lankiausi šioje temoje, tiek naujų šefų, tiek šedevrų...
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene  4u.gif

thumbup.gif nusikopijavau receptuką blush2.gif Labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti