Na sugunde su saslykiukais gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 09, 18:56)
Mergytes, gal saslyko????
o taip,taip man šašlykai nr.1 jau kaip mėgstu
labai seniai kepėm,tai kaip dabar noriu
o patarimais dėl mėsytės ir paprikų marinavimo,tai tikrai pasinaudosiu
QUOTE(liutuks @ 2008 11 09, 19:59)
Na sugunde su saslykiukais gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi
Mes tai turim toki aparaciuka namie kept saslykus, ten dedasi iesmai ir kepasi. Bet geriausia kept marinuota sonine, tada jie buna superiniai, neseniai valgiau, ir nesausi, kas svarbiausia!!!
QUOTE(liutuks @ 2008 11 09, 20:59)
Na sugunde su saslykiukais gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi
Imk sprandine mesa, nepjaustyk smulkiai, kuo stambiau pjaustysi, tuo bus sultingesni, tik ilgiau marinuosis ir keps.Labai suminkstina saslus svogunu kose ir aliejus.
Labai jau taip niam niamiskai tie sonkauliukai man
Saslykiukas irgi, bet mes megstam, kad truputi riebaliuko paskrudusio butu
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 09, 21:15)
geriausia kept marinuota sonine, tada jie buna superiniai, neseniai valgiau, ir nesausi, kas svarbiausia!!!
Aha, sonine irgi super
Oi kiek čia visokių skanėstų.
Gal galit parasyt Beatos Nicholson tinklapio nuorodele ? Visi patiekalu noreciau, aisku pirmoj vietoj saslykiukai
QUOTE(Geiša @ 2008 11 09, 21:06)
Gal galit parasyt Beatos Nicholson tinklapio nuorodele ? Visi patiekalu noreciau, aisku pirmoj vietoj saslykiukai
http://beatosvirtuve.blogspot.com/
Labas vakaras Labai seniai lankiausi šioje temoje, tiek naujų šefų, tiek šedevrų...
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene
Vištiena, makaronai juostelės, obuolys, grietinėlė, česnakas, garstyčios, prieskoniai.
Vištieną marinavau su "Pesto" padažu, garstyčiomis, šiek tiek kmynų, česnaku, įpyliau a.š. obuolių acto, žiupsnelį drusko ir pipirų. Mėsą laikiau 1-2 val. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje 8-10 min. Kepant žiūrėti, kad vištiena apskrustų, tačiau liktų minkšta ir neprarastų sultingumo.
Makaronus virti pagal gamintojo instrukciją. Padažui paruošti grietinėlę (užvirti, paskui sumažinti ugnį iki minimumo), įdėti šiek tiek česnako, krapų, druskos ir piprų.
Obuolį kepti orkaitėje. Aš kepiau 40 min., bet būtų užtekę ir 30 min.
Derinys gana originalus, tačiau tai pats skaniausias patiekalas "Metaxa" graikų restorane Vilniuje! Ir labai lengvai nukopijuojamas
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene
Vištiena, makaronai juostelės, obuolys, grietinėlė, česnakas, garstyčios, prieskoniai.
Vištieną marinavau su "Pesto" padažu, garstyčiomis, šiek tiek kmynų, česnaku, įpyliau a.š. obuolių acto, žiupsnelį drusko ir pipirų. Mėsą laikiau 1-2 val. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje 8-10 min. Kepant žiūrėti, kad vištiena apskrustų, tačiau liktų minkšta ir neprarastų sultingumo.
Makaronus virti pagal gamintojo instrukciją. Padažui paruošti grietinėlę (užvirti, paskui sumažinti ugnį iki minimumo), įdėti šiek tiek česnako, krapų, druskos ir piprų.
Obuolį kepti orkaitėje. Aš kepiau 40 min., bet būtų užtekę ir 30 min.
Derinys gana originalus, tačiau tai pats skaniausias patiekalas "Metaxa" graikų restorane Vilniuje! Ir labai lengvai nukopijuojamas
Labas vakaras Labai seniai lankiausi šioje temoje, tiek naujų šefų, tiek šedevrų...
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene
Vištiena, makaronai juostelės, obuolys, grietinėlė, česnakas, garstyčios, prieskoniai.
Vištieną marinavau su "Pesto" padažu, garstyčiomis, šiek tiek kmynų, česnaku, įpyliau a.š. obuolių acto, žiupsnelį drusko ir pipirų. Mėsą laikiau 1-2 val. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje 8-10 min. Kepant žiūrėti, kad vištiena apskrustų, tačiau liktų minkšta ir neprarastų sultingumo.
Makaronus virti pagal gamintojo instrukciją. Padažui paruošti grietinėlę (užvirti, paskui sumažinti ugnį iki minimumo), įdėti šiek tiek česnako, krapų, druskos ir piprų.
Obuolį kepti orkaitėje. Aš kepiau 40 min., bet būtų užtekę ir 30 min.
Derinys gana originalus, tačiau tai pats skaniausias patiekalas "Metaxa" graikų restorane Vilniuje! Ir labai lengvai nukopijuojamas
Oi, susidubliavo žinutės, kai norėjau sumažinti nuotrauką... Atsiprašau už nepatogumus
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene
Vištiena, makaronai juostelės, obuolys, grietinėlė, česnakas, garstyčios, prieskoniai.
Vištieną marinavau su "Pesto" padažu, garstyčiomis, šiek tiek kmynų, česnaku, įpyliau a.š. obuolių acto, žiupsnelį drusko ir pipirų. Mėsą laikiau 1-2 val. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje 8-10 min. Kepant žiūrėti, kad vištiena apskrustų, tačiau liktų minkšta ir neprarastų sultingumo.
Makaronus virti pagal gamintojo instrukciją. Padažui paruošti grietinėlę (užvirti, paskui sumažinti ugnį iki minimumo), įdėti šiek tiek česnako, krapų, druskos ir piprų.
Obuolį kepti orkaitėje. Aš kepiau 40 min., bet būtų užtekę ir 30 min.
Derinys gana originalus, tačiau tai pats skaniausias patiekalas "Metaxa" graikų restorane Vilniuje! Ir labai lengvai nukopijuojamas
Oi, susidubliavo žinutės, kai norėjau sumažinti nuotrauką... Atsiprašau už nepatogumus
Saslykai
QUOTE(egleegle @ 2008 11 09, 22:28)
Labas vakaras Labai seniai lankiausi šioje temoje, tiek naujų šefų, tiek šedevrų...
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene
Norėčiau ir aš pasidalinti šiandienine savo vakriene
nusikopijavau receptuką Labai skaniai atrodo