Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 11 26, 12:30)
drinks_cheers.gif acha ten marinuota paprika
paciai uzsimarinuoti  mirksiukas.gif

Tai cia paprastos paprikos? Tik jos marinuotos spec. receptu? Turbut labai skanus turetu buti, nes spalva tai labai superine gaunasi tau. mirksiukas.gif
O gal dar i tema , galetum pasufleruoti kur ta receptuka gauti? Isanksto dekoju. Nes tokiu papriku gyvenime nesu maciusi ryskiu thumbup.gif
Atsakyti
Kugelis

Nuskutam ir sutarkuojma 1kg bulviu,dedam 1kiausini,druskos,1st.virinto pieno,3-4 didelius saukstus grietines.Viska gerai ismaisom,sudedam i kepimo inda ir kepam apie 1h,200 laipsniu temperaturoje. Padazas: spirgai+svogunas+pienas+1saukstas miltu.
Gavos labai skanus,purus ir minkstas smile.gif
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 11 26, 11:42)
Tai cia paprastos paprikos? Tik jos marinuotos spec. receptu? Turbut labai skanus turetu buti, nes spalva tai labai superine gaunasi tau. mirksiukas.gif
O gal dar i tema , galetum pasufleruoti kur ta receptuka gauti? Isanksto dekoju. Nes tokiu papriku gyvenime nesu maciusi ryskiu thumbup.gif

taip, cia paprastos paprikos (pirktos is ukininku smile.gif ), uzpildos marinatu ir pasterizuotos ax.gif nzn ar cia ta spalva jau tokia superine, nu ryskios, bet kad taip labai g.gif o siaip tai laaabai skanios rolleyes.gif
recepteli buvau idejus cia mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...&p=19906520
Atsakyti

QUOTE(Nerytė @ 2008 11 26, 12:51)
o siaip tai laaabai skanios rolleyes.gif
recepteli buvau idejus cia  mirksiukas.gif

o ar aštrokos tos paprikos, nes aš kažkada turėjau tokį supereceptuką (su daug daug česnako, aliejaus ir dra kažko), kurį tik kartą išbandžiau, bet labai jau man patiko, tik kažkur pamečiau ir suku galvą, kas jam galėtų prilygti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 26, 12:10)
o ar aštrokos tos paprikos, nes aš kažkada turėjau tokį supereceptuką (su daug daug česnako, aliejaus ir dra kažko), kurį tik kartą išbandžiau, bet labai jau man patiko, tik kažkur pamečiau ir suku galvą, kas jam galėtų prilygti.. g.gif

nera labai astrios, nes su medum, bet nera ir saldzios, zodziu mums labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 26, 12:51)
taip, cia paprastos paprikos (pirktos is ukininku smile.gif ), uzpildos marinatu ir pasterizuotos ax.gif nzn ar cia ta spalva jau tokia superine, nu ryskios, bet kad taip labai g.gif o siaip tai laaabai skanios rolleyes.gif
recepteli buvau idejus cia  mirksiukas.gif

Labai aciu mirksiukas.gif Reikes ir mums pasidaryti ryskiaspalviu paprikeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 11 26, 12:57)
Labai aciu  mirksiukas.gif  Reikes ir mums pasidaryti ryskiaspalviu paprikeliu thumbup.gif

mirksiukas.gif i sveikata!
Atsakyti
[quote=Sarrra,2008 11 26, 12:47]
Kugelis

As tai pati nelabai megstu kugeli schmoll.gif ,bet mano seimyna jo tikrai neatsisakytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 20:23)
jei zmogus sako (ji gi ir moderatore skyrelio), vadinasi, reikia. Visuose forumuose praso nerasyti did raidem. Nesigilinkim,kodel ir rasykim vienodai, laikykimes tvarkos, nedarkykim skyrelio skirtingais sriftais, spalvom ir tt ir pan  4u.gif
ir nebekalbekim apie tai  biggrin.gif

kur čia taip parašyta ? g.gif

Ji savo noru , pasisiūle sukurt temą kur bus sukeltos foto s nuotraukom , ir turi galimybė ten koreguot , ir tiek , bet nėra šio skyrelio moderatore.
Atsakyti
QUOTE(purka @ 2008 11 25, 20:11)
Gerbiu Tavo pastangas tvarkant visus receptus, bet kartais Tavo pastabos tikrai bereikalingos. Koks skirtumas kokiom raidėm parašyta? Nepyk už tai, kad pasakiau savo nuomonę.

nepykstu,aš tik pasakiau forumo taisykles.

QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 20:23)
jei zmogus sako (ji gi ir moderatore skyrelio), vadinasi, reikia.

na jau kai kas atsakė už mane...
aų ne moderatorė schmoll.gif tik suvedinėju receptus,kol dar neatsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 26, 16:13)
kur čia taip parašyta ? g.gif

Ji savo noru , pasisiūle sukurt temą kur bus sukeltos foto s nuotraukom , ir turi galimybė ten koreguot , ir tiek , bet nėra šio skyrelio moderatore.

na, suklydau, ne moderatore ji, gerai jau gerai . Baisu, kad per daug garbes zmogui? Man tai negaila tongue.gif
Geriau eikim kotletu kept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 26, 15:05)
na, suklydau, ne moderatore ji, gerai jau gerai . Baisu, kad per daug garbes zmogui? Man tai negaila  tongue.gif
Geriau eikim kotletu kept  mirksiukas.gif

jau iškepti ir suvalgyti tongue.gif

prie ko čia garbės tiesiog pasakiau kad grangė toks pats dalyvis kaip visi , ane grange? biggrin.gif
Atsakyti