atleiskit mielosios,jei jums sutersiau ekrana
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 25, 22:28)
atleiskit mielosios,jei jums sutersiau ekrana
ne ne, ka Tu
turejau sprandines,tai ja ir sunaudojau.
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 26, 00:13)
turejau sprandines,tai ja ir sunaudojau.
Nu suktinukai tavo atrodo tikrai taip niam niam
[quote=grange,2008 11 25, 19:20]
[quote=JOLKA999,2008 11 25, 17:05][/quote]
vieną foto gali ištrint nes beveik tokia pat.
Na kad tos nuotraukos skirtingos
Papildyta:
Atrodo labai skaniai
[quote=JOLKA999,2008 11 25, 17:05][/quote]
vieną foto gali ištrint nes beveik tokia pat.
Na kad tos nuotraukos skirtingos
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 25, 12:41)
Kalakutienos krutineles kepsneliai
kalakutienos krutinele supjaustyti norimo didzio, pamusti, priprieskoniuoti, pavolioti i kiausinio plakini ir i dziuveselius, kepti ant ikaitintos keptuves, valgeme su bulvemis ir salotomis - pomidoras, agurkas, paprika, krapai, druska, pipirai, balzamiko actas
Kalmaru ziedai
kalmaru ziedus isvirti vandenyje kol suminkstes (nepervirti, nes pasidarys guminiai), pasidaryti padaza - majonezas, cesnakas, austriu padazas, petrazoles, ir isvirusius kalmarus sumaisyti su padazu, skanu kaip uzkanda arba labai tinka su spageciais (tik ziedus reikia susmulkinti tada )
kalakutienos krutinele supjaustyti norimo didzio, pamusti, priprieskoniuoti, pavolioti i kiausinio plakini ir i dziuveselius, kepti ant ikaitintos keptuves, valgeme su bulvemis ir salotomis - pomidoras, agurkas, paprika, krapai, druska, pipirai, balzamiko actas
Kalmaru ziedai
kalmaru ziedus isvirti vandenyje kol suminkstes (nepervirti, nes pasidarys guminiai), pasidaryti padaza - majonezas, cesnakas, austriu padazas, petrazoles, ir isvirusius kalmarus sumaisyti su padazu, skanu kaip uzkanda arba labai tinka su spageciais (tik ziedus reikia susmulkinti tada )
Atrodo labai skaniai
Karbonadas troskintas grybu-slyvu padaze
karbonada papipirinti, apvolioti miltuose ir apkepinti is abieju pusiu, sudeti svogunus po to uzpilti vandens kelias stiklines ir troskinti apie 1 - 1,5 val.ant silpnos uzgnies, baigiant troskintis sudeti smulkintas dziovintas slyvas, supilti grybu nuovira, sudeti prieskonius.
karbonada papipirinti, apvolioti miltuose ir apkepinti is abieju pusiu, sudeti svogunus po to uzpilti vandens kelias stiklines ir troskinti apie 1 - 1,5 val.ant silpnos uzgnies, baigiant troskintis sudeti smulkintas dziovintas slyvas, supilti grybu nuovira, sudeti prieskonius.
[quote=Nerytė,2008 11 26, 11:29]
Karbonadas troskintas grybu-slyvu padaze
Kas cia desineje lekstes puseje, tokio ryskaus raudono?
Karbonadas troskintas grybu-slyvu padaze
Kas cia desineje lekstes puseje, tokio ryskaus raudono?
aš ne Nerytė, bet įtariu, kad ten marinuotos paprikos.
Mergaitės reikia patarimo,(atleiskit jei čia ne į temą)
turiu kiaulienos kumpinės mėsos ir šeštadienį turėsiu svečių kažin ką galėčiau iš jos skanaus pagaminti?
turiu kiaulienos kumpinės mėsos ir šeštadienį turėsiu svečių kažin ką galėčiau iš jos skanaus pagaminti?
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 26, 11:47)
aš ne Nerytė, bet įtariu, kad ten marinuotos paprikos.
O gal zinot kur ju tokiu ryskiu gauti nusipirkti? Labai jau graziai atrodo lekstuteje
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 11 26, 10:42)
Kas cia desineje lekstes puseje, tokio ryskaus raudono?
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 26, 10:47)
aš ne Nerytė, bet įtariu, kad ten marinuotos paprikos.
acha ten marinuota paprika
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 11 26, 11:22)
O gal zinot kur ju tokiu ryskiu gauti nusipirkti? Labai jau graziai atrodo lekstuteje
paciai uzsimarinuoti