Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Mmm, merginos, kaip skaniai prigaminusios 4u.gif

O aš šiandien gaminau makaronų užkepėlę su daržovėmis ax.gif
user posted image
Makaronai "kaspinėliai"
paprika
cukinija
krevetės
petražolės, špinatai, bazilikas, makaronų prieskoniai, krapai, adžika, lydytas sūrelis "Mildutė", skiltelė česnako
pomidoras
100g tarkuoto "Džiugo" sūrio.

Makaronus išvirti.
Keptuvėje pakepinti-patroškinti kubeliais pjaustytą papriką, smulkintą česnaką ir griežinėliais pjaustytą cukiniją. Kai daržovės suminkštėja dėti atšildytas krevetes, smulkintus špinatus ir petražoles, krapus, prieskonius. Patroškinti. Tada dėti didelį šaukštą lydyto sūrelio ir šaukštą adžikos. Išmaišyti. Daržovės paruoštos.
Į indą, kuriame kepsite dėti dalį makaronų, ant viršaus daržovių sluoksnį ir vėl sluoksnį makaronų. Užtepti šaukštą adžikos, dėti pomidoro griežinėlius ir užberti sūrį.
Viską kepti orkaitėje apie 10-15 min, kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus.
user posted image
Mums labai patiko, jautėsi toks malonus, švelnus aštrumas. wub.gif
Beje, jau iškeptą ir paserviruotą užkepėlę apibarsčiau Fallini "Grani di Sole" Pesto sūriu. Jo bėriau nedaug, bet aromatą jis davė pasakišką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 23 lapkričio 2008 - 16:35
kuo toliau, tuo graziau bigsmile.gif labai skanu ir lengva, ar ne? cia as apie paskutinius 2 patiekalus ax.gif
Atsakyti
Tikrai taip, ir skanu ir lengva visomis prasmėmis biggrin.gif Ir pagaminti lengva ir skranduko neapkrauni bigsmile.gif
Atsakyti
mūsų pietūs šiandien buvo Kibinai
user posted image
receptas iš čia
Atsakyti
Kaip noriu kibinu doh.gif , bet taip tingiu gaminti, man atrodo, kad tai labai sudetinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 11 23, 17:00)
Kaip noriu kibinu doh.gif , bet taip tingiu gaminti, man atrodo, kad tai labai sudetinga blush2.gif

labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 11 23, 17:00)

Tikrai nieko sudetingo mirksiukas.gif ,as ryt darysiu ,bral kaip uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 22, 15:13)
gal per daug krakmolo,ar kiausini dejai g.gif .O BULVES NUSKUSTAS VIREI g.gif MAN GAVOSI LABAI GERAI,TIK BISKI RANKAS PASLAPINAU PRIES DARYDAMA.

bulves vyriau nuskustas dejau viena kiausa ir krakmola pora sauju, bet ziauriai lipo doh.gif bet jau daugiau nedejau krakmolo kazkaiptai pasirode kad ir taip pakaks ne bet skonis drinks_cheers.gif kita syk bandysiu neskustas virt bulves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 11 23, 17:24)
Tikrai nieko sudetingo  mirksiukas.gif ,as ryt darysiu ,bral kaip uzsimaniau  doh.gif

aš tešlą susiminkiau iš vakaro, suvyniojau į maistinę plėvelę ir įmečiau į šaldytuvą
tai iš viso greitai pagaminau
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 11 23, 17:35)
aš tešlą susiminkiau iš vakaro, suvyniojau į maistinę plėvelę ir įmečiau į šaldytuvą
tai iš viso greitai pagaminau

Man tesla greit pasidaro ,labiausia nemegstu pjaustyt mesos kibinam doh.gif
Atsakyti
Sveikos kulinares mirksiukas.gif 4u.gif Noriu patarimo, gal kas ka nors patars... 4u.gif gavau puse kg varskes ir neismanau ka is jos daryti... visokie lietiniai, spurgos, cepelinai neidomu ir nevalgom mes. Gal ka kito zinot? Su kuo derint ar panasiai... Cia kazkada kazka siaciau apie varske su mesa, ar tai su vistiena, bet dabar nors uzmusk nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 11 23, 18:58)
Sveikos kulinares  mirksiukas.gif  4u.gif  Noriu patarimo, gal kas ka nors patars...  4u.gif  gavau puse kg varskes ir neismanau ka is jos daryti... visokie lietiniai, spurgos, cepelinai neidomu ir nevalgom mes. Gal ka kito zinot? Su kuo derint ar panasiai... Cia kazkada kazka siaciau apie varske su mesa, ar tai su vistiena, bet dabar nors uzmusk nepamenu doh.gif

Gali pamėginti daryti lazaniją su varške, receptas Sonatinos skyrelyje, arba Caneloni su varške ir kumpeliu, receptą mačiau berods temoje apie makaronus.. mirksiukas.gif
Atsakyti