Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Noriu srove tavo kukuliu user posted imagefantastiskai atrodo user posted image
Atsakyti
seiles teka ziurint i kukuliukus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 22, 21:33)
Jau suvirskinau vakariene, taip, kad gali ideti pora thumbup.gif

O as noriu ilysti biggrin.gif su savo maltinukais su idaru, tikri pukuciai smile.gif
Farsas kalakutienos ir kiaulienos, saukstas krakmolo, saukstas majonezo, svogunas, kiausinis,druska, pipirai(cesnako nereikia)cia kg-mui.Idarui trys kiausiniai virti sutarkuoti per burokine tarka saukstas majonezo, surio svalia tarkuoto, tiek kiek kiausiniu.Pasidaryti is idaro rutuliukus ir suformuoti kukulius, deti i verdanti sultini(as naudoju magi kostilija) ir virti 15 min.Padazui svieste pakepti miltus, pilti sultinio, kur vire maltinukai ir grietineles.


Jauciu mirsiu tuoj nuo dehidratacijos, nes visos seiles jau isbego nuo tokiu vaizdu
swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 11 22, 18:52)
ir as lendu pas jus su savo blyncikais blush2.gif

karamelinis padazas: miltai+sviestas+pienas+cukrus

Ačiū už padažo įdėją thumbup.gif vaikams turėtų patikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 22, 20:33)
Jau suvirskinau vakariene, taip, kad gali ideti pora thumbup.gif

O as noriu ilysti biggrin.gif su savo maltinukais su idaru, tikri pukuciai smile.gif
Farsas kalakutienos ir kiaulienos, saukstas krakmolo, saukstas majonezo, svogunas, kiausinis,druska, pipirai(cesnako nereikia)cia kg-mui.Idarui trys kiausiniai virti sutarkuoti per burokine tarka saukstas majonezo, surio svalia tarkuoto, tiek kiek kiausiniu.Pasidaryti is idaro rutuliukus ir suformuoti kukulius, deti i verdanti sultini(as naudoju magi kostilija) ir virti 15 min.Padazui svieste pakepti miltus, pilti sultinio, kur vire maltinukai ir grietineles.
user posted image
user posted image

nusisausiu nuo tokiu vaizdu mega_shok.gif
Atsakyti
ka tik taip skaniai privalgiau, o va dabar skaitau tema ir seilejuosi iki zemes- lyg pora savaiciu badavus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na ir skanumu jus visokiu mokat bigsmile.gif
eisiu mokintis ax.gif
Atsakyti
Čia mano triušiena blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2008 11 23, 15:11)


Tema: RECEPTAI SU FOTO ,kur receptas ?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2008 11 21, 12:25)
Aš darau taip: (gaila foto neturiu  verysad.gif )
Triušieną pasūdau druska, papirinu. Dedu į keptuvę ir kepu ant sviesto  wub.gif ~15min pavartydama. Po to sudedu į puodą užpilu vandens kad apsemtų. Ir troškinu ant lėtos ugnies. Kiek troškinu negaliu tiksliai pasakyt gal 30-45 min na kol apsitvarkau trobas biggrin.gif
Paskui sudedu morkas dar patroškinu.
Padažas:
Svogūną pakepinti ant sviesto, įdėti miltų, pakepinti ir užpilti sultiniu iš troškinto triušio. Įdėti Žemaitijos pieno Grietinės  wub.gif pakaitinti iki užvirimo ir įdėti daug krapų  bigsmile.gif (jei reikia dar įdėti prieskonių)
Užpilti triušį ir dar kelias min patroškinti  rolleyes.gif
user posted image



QUOTE(***Meskute*** @ 2008 11 23, 15:37)
Tema: RECEPTAI SU FOTO ,kur receptas ?

lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, kad maitinates, kad patinka bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bitulka-nesaudyk
user posted image

Triuskis jegiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 23 lapkričio 2008 - 15:51
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VARŠKĖS SŪRIU

Dvi jaunos cukinijos
Trys saldzios paprikos (geltonos, raudonos, oranzines, zalios - netinka nes jos nesaldzios)
Du balti svogunai
Trys vidutinio dydzio pomidorai
50 gr. migdolu
150-200 gr. varskes surio (nesaldaus)
100 gr. neriebios gietineles
50 gr. sojos padazo
4 saukstai alyvuogiu aliejaus
3 saukstai balzamiko acto
Citrinpipiriai, raudonelis, bazilikas.

Cukinijas, paprikas ir svogunus stambiai supjaustome, dedam i kepimo inda, supilam alieju, balzamiko acta, apibarstom citrinpipiriais, raudoneliu ir baziliku.
Kepam apie puse val. 180 laipsniu temperaturoje. Tada uzmetam ant virsaus kubeliais pjaustyta suri ir pomidorus, uzpilam grietinele, sojos padazu, ir uzbarstom suskaldytais migdolais. Kepam dar mazdaug 15 min. Svarbiausia, kad visos darzoves suminkstetu, ir kepimo procese kelis kart viska pamaisau, kad virsutiniai gabalai neapdziutu kol darzoves savo sulciu nepaleido.

Tinka valgyti kaip pagrindinis patiekalas arba kaip garnyras prie mesos.
Mano seimyna tai nuo sito patiekalo tapo priklausoma, turiu kiekviena savaite daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 23 lapkričio 2008 - 16:09
QUOTE(Azazella @ 2008 11 23, 18:08)
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VARŠKĖS SŪRIU



labai idomus ir netiketas patiekalas thumbup.gif
Atsakyti