Noriu srove tavo kukuliu fantastiskai atrodo
seiles teka ziurint i kukuliukus
QUOTE(Srove @ 2008 11 22, 21:33)
Jau suvirskinau vakariene, taip, kad gali ideti pora
O as noriu ilysti su savo maltinukais su idaru, tikri pukuciai
Farsas kalakutienos ir kiaulienos, saukstas krakmolo, saukstas majonezo, svogunas, kiausinis,druska, pipirai(cesnako nereikia)cia kg-mui.Idarui trys kiausiniai virti sutarkuoti per burokine tarka saukstas majonezo, surio svalia tarkuoto, tiek kiek kiausiniu.Pasidaryti is idaro rutuliukus ir suformuoti kukulius, deti i verdanti sultini(as naudoju magi kostilija) ir virti 15 min.Padazui svieste pakepti miltus, pilti sultinio, kur vire maltinukai ir grietineles.
O as noriu ilysti su savo maltinukais su idaru, tikri pukuciai
Farsas kalakutienos ir kiaulienos, saukstas krakmolo, saukstas majonezo, svogunas, kiausinis,druska, pipirai(cesnako nereikia)cia kg-mui.Idarui trys kiausiniai virti sutarkuoti per burokine tarka saukstas majonezo, surio svalia tarkuoto, tiek kiek kiausiniu.Pasidaryti is idaro rutuliukus ir suformuoti kukulius, deti i verdanti sultini(as naudoju magi kostilija) ir virti 15 min.Padazui svieste pakepti miltus, pilti sultinio, kur vire maltinukai ir grietineles.
Jauciu mirsiu tuoj nuo dehidratacijos, nes visos seiles jau isbego nuo tokiu vaizdu
QUOTE(indria @ 2008 11 22, 18:52)
ir as lendu pas jus su savo blyncikais
karamelinis padazas: miltai+sviestas+pienas+cukrus
karamelinis padazas: miltai+sviestas+pienas+cukrus
Ačiū už padažo įdėją vaikams turėtų patikti
QUOTE(Srove @ 2008 11 22, 20:33)
Jau suvirskinau vakariene, taip, kad gali ideti pora
O as noriu ilysti su savo maltinukais su idaru, tikri pukuciai
Farsas kalakutienos ir kiaulienos, saukstas krakmolo, saukstas majonezo, svogunas, kiausinis,druska, pipirai(cesnako nereikia)cia kg-mui.Idarui trys kiausiniai virti sutarkuoti per burokine tarka saukstas majonezo, surio svalia tarkuoto, tiek kiek kiausiniu.Pasidaryti is idaro rutuliukus ir suformuoti kukulius, deti i verdanti sultini(as naudoju magi kostilija) ir virti 15 min.Padazui svieste pakepti miltus, pilti sultinio, kur vire maltinukai ir grietineles.
O as noriu ilysti su savo maltinukais su idaru, tikri pukuciai
Farsas kalakutienos ir kiaulienos, saukstas krakmolo, saukstas majonezo, svogunas, kiausinis,druska, pipirai(cesnako nereikia)cia kg-mui.Idarui trys kiausiniai virti sutarkuoti per burokine tarka saukstas majonezo, surio svalia tarkuoto, tiek kiek kiausiniu.Pasidaryti is idaro rutuliukus ir suformuoti kukulius, deti i verdanti sultini(as naudoju magi kostilija) ir virti 15 min.Padazui svieste pakepti miltus, pilti sultinio, kur vire maltinukai ir grietineles.
nusisausiu nuo tokiu vaizdu
ka tik taip skaniai privalgiau, o va dabar skaitau tema ir seilejuosi iki zemes- lyg pora savaiciu badavus
na ir skanumu jus visokiu mokat
eisiu mokintis
na ir skanumu jus visokiu mokat
eisiu mokintis
Čia mano triušiena
QUOTE(Avocetė @ 2008 11 23, 15:11)
Tema: RECEPTAI SU FOTO ,kur receptas ?
QUOTE(Avocetė @ 2008 11 21, 12:25)
Aš darau taip: (gaila foto neturiu )
Triušieną pasūdau druska, papirinu. Dedu į keptuvę ir kepu ant sviesto ~15min pavartydama. Po to sudedu į puodą užpilu vandens kad apsemtų. Ir troškinu ant lėtos ugnies. Kiek troškinu negaliu tiksliai pasakyt gal 30-45 min na kol apsitvarkau trobas
Paskui sudedu morkas dar patroškinu.
Padažas:
Svogūną pakepinti ant sviesto, įdėti miltų, pakepinti ir užpilti sultiniu iš troškinto triušio. Įdėti Žemaitijos pieno Grietinės pakaitinti iki užvirimo ir įdėti daug krapų (jei reikia dar įdėti prieskonių)
Užpilti triušį ir dar kelias min patroškinti
Triušieną pasūdau druska, papirinu. Dedu į keptuvę ir kepu ant sviesto ~15min pavartydama. Po to sudedu į puodą užpilu vandens kad apsemtų. Ir troškinu ant lėtos ugnies. Kiek troškinu negaliu tiksliai pasakyt gal 30-45 min na kol apsitvarkau trobas
Paskui sudedu morkas dar patroškinu.
Padažas:
Svogūną pakepinti ant sviesto, įdėti miltų, pakepinti ir užpilti sultiniu iš troškinto triušio. Įdėti Žemaitijos pieno Grietinės pakaitinti iki užvirimo ir įdėti daug krapų (jei reikia dar įdėti prieskonių)
Užpilti triušį ir dar kelias min patroškinti
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 11 23, 15:37)
Tema: RECEPTAI SU FOTO ,kur receptas ?
Aciu, kad maitinates, kad patinka
Bitulka-nesaudyk
Triuskis jegiskai atrodo
Bitulka-nesaudyk
Triuskis jegiskai atrodo
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VARŠKĖS SŪRIU
Dvi jaunos cukinijos
Trys saldzios paprikos (geltonos, raudonos, oranzines, zalios - netinka nes jos nesaldzios)
Du balti svogunai
Trys vidutinio dydzio pomidorai
50 gr. migdolu
150-200 gr. varskes surio (nesaldaus)
100 gr. neriebios gietineles
50 gr. sojos padazo
4 saukstai alyvuogiu aliejaus
3 saukstai balzamiko acto
Citrinpipiriai, raudonelis, bazilikas.
Cukinijas, paprikas ir svogunus stambiai supjaustome, dedam i kepimo inda, supilam alieju, balzamiko acta, apibarstom citrinpipiriais, raudoneliu ir baziliku.
Kepam apie puse val. 180 laipsniu temperaturoje. Tada uzmetam ant virsaus kubeliais pjaustyta suri ir pomidorus, uzpilam grietinele, sojos padazu, ir uzbarstom suskaldytais migdolais. Kepam dar mazdaug 15 min. Svarbiausia, kad visos darzoves suminkstetu, ir kepimo procese kelis kart viska pamaisau, kad virsutiniai gabalai neapdziutu kol darzoves savo sulciu nepaleido.
Tinka valgyti kaip pagrindinis patiekalas arba kaip garnyras prie mesos.
Mano seimyna tai nuo sito patiekalo tapo priklausoma, turiu kiekviena savaite daryti.
Dvi jaunos cukinijos
Trys saldzios paprikos (geltonos, raudonos, oranzines, zalios - netinka nes jos nesaldzios)
Du balti svogunai
Trys vidutinio dydzio pomidorai
50 gr. migdolu
150-200 gr. varskes surio (nesaldaus)
100 gr. neriebios gietineles
50 gr. sojos padazo
4 saukstai alyvuogiu aliejaus
3 saukstai balzamiko acto
Citrinpipiriai, raudonelis, bazilikas.
Cukinijas, paprikas ir svogunus stambiai supjaustome, dedam i kepimo inda, supilam alieju, balzamiko acta, apibarstom citrinpipiriais, raudoneliu ir baziliku.
Kepam apie puse val. 180 laipsniu temperaturoje. Tada uzmetam ant virsaus kubeliais pjaustyta suri ir pomidorus, uzpilam grietinele, sojos padazu, ir uzbarstom suskaldytais migdolais. Kepam dar mazdaug 15 min. Svarbiausia, kad visos darzoves suminkstetu, ir kepimo procese kelis kart viska pamaisau, kad virsutiniai gabalai neapdziutu kol darzoves savo sulciu nepaleido.
Tinka valgyti kaip pagrindinis patiekalas arba kaip garnyras prie mesos.
Mano seimyna tai nuo sito patiekalo tapo priklausoma, turiu kiekviena savaite daryti.
QUOTE(Azazella @ 2008 11 23, 18:08)
labai idomus ir netiketas patiekalas