Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 11 08, 21:51)

Biski pasiplesiu blush2.gif

user posted image user posted image nuostabu
as norejau taves paklausti dar vieno: kazkada nusirasiau tavo liezuvio marinada.sakyk, o liezuvi uzpilti atvesusiu jau ir kiek ilgai laikyti ji jame ? aciu labai uz atsakyma user posted image
Atsakyti
Žuvies pyragas
200gr. majonezo, 200gr. grietinės, 3kiaušiniai, 250gr.miltų, apie 500gr. žuvies filė paprieskoniuotos, 150gr. sūrio, 1 galvutė svogūno. Iš minėtų produktų padaroma tešla. Puse tešlos sudedam į kepimo indą, tada pasmulkintą žuvies filė sudedam, ant jos svogūną pjqaustytą, tarkuotą sūrį ir supilam likusią tešlą, kurios viršų dar apibarstom likusiu sūriu ir kepam apie 40-50min. ax.gif
user posted image

Šis pyragas man labai skanus šaltas, nes tada kažkaip tešla suminkštėja, o karšto pyraga tešla būna tokia kietesnė.


Srove kaip visada bigsmile.gif labai man knieti kada pabandyt pakaulint tas kulsšis, ale, kad bijau kažkaip lotuliukas.gif jaučio širdies įdaras bigsmile.gif o ilgai reikia virt tą širdį ir dar kaži kur jos rast pirkt?
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 11 09, 13:57)
kazkada nusirasiau tavo liezuvio marinada.sakyk, o liezuvi uzpilti atvesusiu jau ir kiek ilgai laikyti ji jame ? aciu labai uz atsakyma user posted image


Kazkur prapuolei aguonele g.gif a aguonele? nesimato, turbut labai uzsiemus?
Jeigu nori marinuoti zalia liezuvi geriau atveses, o jeigu isvirta, gali ir karsta, oi reiks kada liezuviuko nusipirkt, jau buvau kuria diena prisiminus, bet pazejau,
brangokas ir susilaikiau irnesakyk.gif O tu greiciau gamink ir vaisink mus, nepavydek nail.gif


Papildyta:
QUOTE(davija @ 2008 11 09, 16:08)
labai man knieti kada pabandyt pakaulint tas kulsšis, ale, kad bijau kažkaip lotuliukas.gif jaučio širdies įdaras bigsmile.gif o ilgai reikia virt tą širdį ir dar kaži kur jos rast pirkt?


Ko tu bijai?Imk tik kulsi is blogosios puses biggrin.gif palei kaula isipjauk ir su pirstu uzkisk uz kaulo ir taip puikiai jos neriasi, kur laiko truputi sausgysles atpjauni ir viskas rolleyes.gif .Ta sirdi reikia pavirti truputuka-valandike, pusantros, mazesniais gabaliukais supjaustyk greiciau isvirs, arba i greitpuodi-pusvalandi ir vsio.O pirkti yra pas mus norfoj, po pusele sufasuota, yra ir turgui, daug kur jos yra, man skanu ji ir troskinta su grietinele, mazai skiriasi nuo jautienos liezuvio 4u.gif
Atsakyti
aciu tau labai user posted image
as tai labai darbais uzsivertus,ir taip visus metus nusimato tai user posted image gaminu tik greita ir lengva maista user posted image bet jus gaminkit gaminkit o as po metu atsigriebsiu ...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 08, 22:09)
blink.gif Aisku,kaip visada nuskynei visus laurus lotuliukas.gif



bash.gif cia uz tuos laurus,(labai nepyk, nesmarkiai musiu lotuliukas.gif ) baik ir nesityciok, cia nera jokiu lauru, cia kas kaip mokam, taip ir sokam ir skoniai visu skirtingi, kas vienam atrodo liuks, kitam net pazet bjauru, taip kad pazek kokius pati laurus skini cia ir saldumynuose, negaliu ten net uzeit, nes silpna daros nuo tavo kepiniu grozio wub.gif
O siaip tai aciuuuu visoms:lotuliukas: oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 11 09, 16:31)
aciu tau labai user posted image
as tai labai darbais uzsivertus,ir taip visus metus nusimato tai user posted image gaminu tik greita ir lengva maista user posted image bet jus gaminkit gaminkit o as po metu atsigriebsiu ...

Prasom, ner uz ka, o tu kaupi, kaupi, kai uzversi paskui, nepajegsim isragauti 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pietums buvo šonkauliukai su bulvytėmis essen.gif

user posted image

Šonkauliukai marinuoti 3 dieneles ir kepti orkaitėje.
Bulvytės išvirtos, o po to apkeptos dideliame kiekyje aliejaus, apibarstytos bulvių prieskoniais.
Padažiukas: pomidorų padažas+majonezas+grietinė+smulkinti krapai
Salotos: švieži kopūstai+žirneliai+majonezas.

Niam niam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 09 lapkričio 2008 - 16:08
QUOTE(zebra @ 2008 11 08, 17:59)
Šiandienos mano šeimynai pietūs Cepelinai 4u.gif aišku nieko naujo neparašysiu,bet aš darau taip.Ant nusunktų tarkių dedu karštas sumaltas virtas bulves,taip tarkiai "apsipliko" it tešlytė gaunaaaaaaaasi labai skani.Ir išvirę būna minkštučiai. smile.gif

Papildyta:


skaniai atrodo wub.gif o man kaip tik patinka kietesni ax.gif

QUOTE(Srove @ 2008 11 08, 20:51)

na jau skanumai wub.gif wub.gif as jaucio sirdi anksciau per baliukus virta salta su krienais ir majonezu papjaustydavau,visi galvodavo,kad liezuvis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serenada: 09 lapkričio 2008 - 18:04
Mergytes, gal saslyko???? bigsmile.gif
Pasidalinsiu puikiu receptu, kai skubate ir neturite laiko para salyko marinuoti, juolab, kad sis nesiskirs nuo 'para marinuotojo' rolleyes.gif
Siandien marinavai mesyte tiek, kiek kurenosi malkutes smile.gif
1,5 kg kiaulienos kumpio
2 v.s. prieskoniu Santa Maria saslykui
Svogunas pjaustytas
Cesnako skiltele isspausta
Stikline laaabai gazuoto bet kokio mineralinio
Puses citrinos sultys.
Supjaustyta mesa ismaisome su prieskoniais ir galiausiai supilame mineralini. Po keliolikos minuciu labai gerai mesyte 'ismasazuojam'- darom atpalaiduojamaji masaza biggrin.gif
Viskas! Valandele ir salykiukas ant iesmuko!
Salia virti ryziai (be druskos), pomidorai, agurkeliai, marinuoti svogunai ir marinuota paprika "greituoju budu". Siandien pati sugalvojau taip: ja supjausciau labai plonai, uzpyliau verdanciu marinatu is vandens, druskos, cukraus , obuoliu acto ir pipiru. Kol kepe saslykai ir tt, paprikos atveso ir buvo ziauriai skanios bigsmile.gif [img]
http://keep4u.ru/img...b4bbbc13af5.jpg[/img]
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 09 lapkričio 2008 - 19:00
liezuvi galima praryti po tiek patiekalu doh.gif
Atsakyti
MErgaites, Jusu laime, kad snd prilesusi picos..... bo Jums nieko neliktu...... smile.gif
Jamu cepelinu, zemaiciu.... sriuba poru is viso thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakareli smile.gif
Siandien kepiau vista,t.y visa vista smile.gif taigi pirmiausia uzmarinavau,marinatas: kefyras,prieskoniai,cesnakas,ir puse st. vermuto. visa sia mase uzpilu ant vistos ir marinuojam mazdaug 4-6h. Ikaitinam orkaite iki 200laipsniu ir kepam apie 2h,na mes megstam gerai iskepta smile.gif
Paruosiam retro bulves,nulupam,ir ipjaunam atsargiai jas ipjaunam mazdaug 3-5mm storio juostelem,bet ne iki galo. Kad butu lengviau tai padaryti ir nesupjaustyti ju grezineliais, galima bulve isideti i sauksta, tada sauksto idubimas apsaugo bulve nuo galutinio ipjovimo. Bulves apslakstome aliejumi,prieskoniais,druska,pipirais ir kepti orkaiteje su vista,bet atskiroje skardoje,bulves mazdaug iskepa per 30-45 min.Apie sias buves perskaiciau Beatos Nicholson puslapyje,manau paivairina ju isvaizda smile.gif 4u.gif
Salotos: marinuoti agurkeliai supajaustyti,konservuoti zirneliai ir virti arba marinuoti burokeliai ir ismaisome su majonezu smile.gif

Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 09 lapkričio 2008 - 19:35
Sveikutės, čia mano sekmadieniniai paprastučiai pietūs bulvės + silkė su morkomis 4u.gif


user posted imageuser posted image
Atsakyti