QUOTE(aguonele @ 2008 11 09, 13:57)
kazkada nusirasiau tavo liezuvio marinada.sakyk, o liezuvi uzpilti atvesusiu jau ir kiek ilgai laikyti ji jame ? aciu labai uz atsakyma
Kazkur prapuolei aguonele
a aguonele? nesimato, turbut labai uzsiemus?
Jeigu nori marinuoti zalia liezuvi geriau atveses, o jeigu isvirta, gali ir karsta, oi reiks kada liezuviuko nusipirkt, jau buvau kuria diena prisiminus, bet pazejau,
brangokas ir susilaikiau
O tu greiciau gamink ir vaisink mus, nepavydek
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2008 11 09, 16:08)
labai man knieti kada pabandyt pakaulint tas kulsšis, ale, kad bijau kažkaip
jaučio širdies įdaras
o ilgai reikia virt tą širdį ir dar kaži kur jos rast pirkt?
Ko tu bijai?Imk tik kulsi is blogosios puses
palei kaula isipjauk ir su pirstu uzkisk uz kaulo ir taip puikiai jos neriasi, kur laiko truputi sausgysles atpjauni ir viskas
.Ta sirdi reikia pavirti truputuka-valandike, pusantros, mazesniais gabaliukais supjaustyk greiciau isvirs, arba i greitpuodi-pusvalandi ir vsio.O pirkti yra pas mus norfoj, po pusele sufasuota, yra ir turgui, daug kur jos yra, man skanu ji ir troskinta su grietinele, mazai skiriasi nuo jautienos liezuvio