gal galima triusienos receptuka
gal kas zino koki skanu patiekaliuka is stirnienos farso
QUOTE(mamute1988 @ 2008 11 20, 21:56)
gal galima triusienos receptuka
gal kas zino koki skanu patiekaliuka is stirnienos farso
gal kas zino koki skanu patiekaliuka is stirnienos farso
zinau tik tiek,kad stirnienos farsa maiso su lasinukais,nes labai jau sausa mesyte,o tada tiks viskas kas is belekokio farso
Vakar dariau kazka panasaus i "Shepardo pyraga"(panasus gaminimo principas.
(NE)SHEPARDO PYRAGAS
Kiauliena(as naudojau sonkauliu mesa)
Poras
Salieras
Cukinija
Morkos
Trinti pomidorai(arba pomidoru padazas)
Saukstas miltu
Bulves
Petrazoles
Sviestas
Pienas
Druska pipirai
Mesa supjaustom vidutinio dydzio gabaliukais ir pakepinam. Paskui sudedam pjaustytus porus, saliera, morkas, cukinija ir dar pakepinam. Kai viskas apkepa supilam pomidorus(arba pomidoru padaza), idedam druska pipirus ir patroskinam 20 min. Gale pabarstom saukstu miltu ir ismaisom.
Kol troskinasi mesa isverdam bulves, morkas ir sutrinam i kose. Sudedam sauksta sviesto, truputi pieno, smulkintas petrazoles, druska ir ismaisom.
Mesa sudedam i kepimo inda, ant virsaus sukreciam bulviu-morku kose ir kepam orkaiteje(200 C) apie 45 min. Pries baigiant kepti galima uzbarstyti truputi tarkuoto surio, bet nebutina. Labai skanu!
(NE)SHEPARDO PYRAGAS
Kiauliena(as naudojau sonkauliu mesa)
Poras
Salieras
Cukinija
Morkos
Trinti pomidorai(arba pomidoru padazas)
Saukstas miltu
Bulves
Petrazoles
Sviestas
Pienas
Druska pipirai
Mesa supjaustom vidutinio dydzio gabaliukais ir pakepinam. Paskui sudedam pjaustytus porus, saliera, morkas, cukinija ir dar pakepinam. Kai viskas apkepa supilam pomidorus(arba pomidoru padaza), idedam druska pipirus ir patroskinam 20 min. Gale pabarstom saukstu miltu ir ismaisom.
Kol troskinasi mesa isverdam bulves, morkas ir sutrinam i kose. Sudedam sauksta sviesto, truputi pieno, smulkintas petrazoles, druska ir ismaisom.
Mesa sudedam i kepimo inda, ant virsaus sukreciam bulviu-morku kose ir kepam orkaiteje(200 C) apie 45 min. Pries baigiant kepti galima uzbarstyti truputi tarkuoto surio, bet nebutina. Labai skanu!
QUOTE(Mildaja @ 2008 11 21, 07:14)
[(NE)SHEPARDO PYRAGAS
Oho, na ir apetitnai atrodo. NORIU.
Papildyta:
Kiek laiko užtrunka, kol padarai? Na super.
Oho, na ir apetitnai atrodo. NORIU.
Papildyta:
Kiek laiko užtrunka, kol padarai? Na super.
Kaip nekeista, bet gan greitai pasidaro. Nors man prireike kokiu 2 valandu , nes dukriukas pas mane su oziukais ir daug demesio reikalauja tai teko lakstyti nuo puodu prie vaiko . Osiaip tai manau per koki 1,5 galima apsisukti, ir to didziaja dali laiko uzima kepimas orkaiteje, kada galima ka nors kita veikti
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 21, 02:14)
Vakar dariau kazka panasaus i "Shepardo pyraga"(panasus gaminimo principas.
(NE)SHEPARDO PYRAGAS
Kiauliena(as naudojau sonkauliu mesa)
Poras
Salieras
Cukinija
Morkos
Trinti pomidorai(arba pomidoru padazas)
Saukstas miltu
Bulves
Petrazoles
Sviestas
Pienas
Druska pipirai
Mesa supjaustom vidutinio dydzio gabaliukais ir pakepinam. Paskui sudedam pjaustytus porus, saliera, morkas, cukinija ir dar pakepinam. Kai viskas apkepa supilam pomidorus(arba pomidoru padaza), idedam druska pipirus ir patroskinam 20 min. Gale pabarstom saukstu miltu ir ismaisom.
Kol troskinasi mesa isverdam bulves, morkas ir sutrinam i kose. Sudedam sauksta sviesto, truputi pieno, smulkintas petrazoles, druska ir ismaisom.
Mesa sudedam i kepimo inda, ant virsaus sukreciam bulviu-morku kose ir kepam orkaiteje(200 C) apie 45 min. Pries baigiant kepti galima uzbarstyti truputi tarkuoto surio, bet nebutina. Labai skanu!
(NE)SHEPARDO PYRAGAS
Kiauliena(as naudojau sonkauliu mesa)
Poras
Salieras
Cukinija
Morkos
Trinti pomidorai(arba pomidoru padazas)
Saukstas miltu
Bulves
Petrazoles
Sviestas
Pienas
Druska pipirai
Mesa supjaustom vidutinio dydzio gabaliukais ir pakepinam. Paskui sudedam pjaustytus porus, saliera, morkas, cukinija ir dar pakepinam. Kai viskas apkepa supilam pomidorus(arba pomidoru padaza), idedam druska pipirus ir patroskinam 20 min. Gale pabarstom saukstu miltu ir ismaisom.
Kol troskinasi mesa isverdam bulves, morkas ir sutrinam i kose. Sudedam sauksta sviesto, truputi pieno, smulkintas petrazoles, druska ir ismaisom.
Mesa sudedam i kepimo inda, ant virsaus sukreciam bulviu-morku kose ir kepam orkaiteje(200 C) apie 45 min. Pries baigiant kepti galima uzbarstyti truputi tarkuoto surio, bet nebutina. Labai skanu!
niam kaip skaniai atrodo
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 21, 00:14)
Vakar dariau kazka panasaus i "Shepardo pyraga"(panasus gaminimo principas.
labai jau skaniai atrodo,superinis!!!
žiobakiene,vakar nepaskaiciau,bet tau reikejo tada ideti daugiau krakmolo.
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 21, 04:14)
Vakar dariau kazka panasaus i "Shepardo pyraga"(panasus gaminimo principas.
(NE)SHEPARDO PYRAGAS
(NE)SHEPARDO PYRAGAS
Vau niam niam ir man gabaliuka
Gal kas zino kaip kavinese gamina salotas gaivias kaip garnyra. Na kur kinietiskas kopustas, agurkas ir kazkas lengvo uzpilta, bet nemanau kad aliejus, nes nekriuksiu ir apsivelimo burnoj nebuna
QUOTE(mamute1988 @ 2008 11 20, 22:56)
siaip is stirnienos tai mes daznaiu kepam saslykus arba mesos šmota orkaitej arba rukytas desras va grynas farsas man tai labai sausas nebent del lasinuku o tada bet ka vakar me svalgem balandelius su zveriena nenufotkijau
PRASOM PIETUMS ZEMAICIU BLYNU.BULVES VIRIAU NUSKUSTAS,SUMALIAU.IDEJAU KRAPU,1 KIAUSINI IR BISKI KRAKMOLO.VISKA SUMINKIAU.TESLA GAVOSI LABAI GERA,VISAI NELIPO PRIE RANKU .IDARUI VIRTA MESYTE.
Atrodo nerialiai skaniai,Šaunuolė.