Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 11 19, 20:47)
Ir legendiniai lotuliukas.gif  svilpikai.Bulviu koses mazdaug dvi dalys ir viena krakmolo, kiausinis.

o koki krakmola dedate, ta paprasta is pakeliu? ir tikrai tiek daug jo reikia?
Atsakyti
QUOTE(jovitae @ 2008 11 19, 22:24)
o koki krakmola dedate, ta paprasta is pakeliu? ir tikrai tiek daug jo reikia?

Paprasta bulviu krakmola is melynu pakeliu, nes pamirsau pamineti, as dar truputi pilu pieno i bulves, todel ir kakmolo daugiau reikia, bet siaip as megstu tokius slidesnius ir cepelinus ir zemaicius mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

Plovas,pagal anyta smile.gif
Pakepinam vistienos file pjaustyta gabaliukais (as gaminu is vistienos,manau tinka ir kita mesa)idedam megiamu prieskoniu,tuomet atskirai pakepinam 1dideli supjaustyta svoguna ir 1 didele sutarkuota morka.Tuomet i keptuve sudedam vistienos gabaliukus ir ryzius (mazdaug 500g,naudojau Galintos auksinius ryzius,ryzius as pries tai uzpilu karstu vandeniu),visa sia mase siek tiek pakepinam,idedam pagal skoni pomidoru padazo. Istepam stiklini inda aliejum,idedam visa sia mase,ipilam puse st. vandens, ir kokius 3-4 saukstus aliejaus.Uzdedam dangti ir pasaunam i ikaitinta orkaite,kepam apie 40-50min,200 laipsniu temperaturoje.
Plovas visada gaunas skanus,ir ryziai birus:)
Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 19, 19:47)
Neryte, nu taip sugebi uzvesti visas tai su svilpiakais, tai su kopustiene, ryt ir as darysiu lotuliukas.gif , tik ne kepsiu, 4u.gif  kopustiene su desrom virsiu.

lotuliukas.gif

o tu irgi sugebi skrandzio rugstinguma pakelti doh.gif tongue.gif

QUOTE(daividija @ 2008 11 19, 21:17)
MMM,net kvapa uzuodziu,jau kaip tu kartais nervini.. lotuliukas.gif

O as siandien pasidariau "kibira" Nerytes bulvinuku.Jau kaip skanu,tai shakes su shakutem.

gerai, kad tik kartais mirksiukas.gif

thumbup.gif wow, pavaisinsi?! bigsmile.gif
labai skaniai atrodo, noriu!!!!!!!!!
Atsakyti
kiek čia visko skanaus mmm net kvepia namai. Ir reikėjo čia man Sarra plovo užeit pažiūrėt. Seilės varvėt pradėjo nuo jūsų patiekalų. Aš kaip tyčia šiandien atsisakiau vakarienės (tortų darbe prisivalgiau).
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 19:08)
manau kiekviena seimininke savaip daro, kaip jai skaniau  mirksiukas.gif as darau taip, kitos gal atvirksciai... man skaniau kai jauciasi apkepimas, o jei apkepsi ir troskinsi to apkepimo skonio jau beveik nebeliks cool.gif

Aš irgi taip darau,man patinka kepintų skonis essen.gif .Hmmmm kopūūūūūstai biggrin.gif

QUOTE(Srove @ 2008 11 19, 20:47)

Nerodo verysad.gif .Gal vėliau užkraus g.gif
QUOTE(daividija @ 2008 11 19, 22:17)

Net pakvipo bigsmile.gif .Niam niam thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites as gerai supratau, kad SVILPIKUS reikia orkaiteje kepti g.gif
atsakykit man blondinei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikaxx @ 2008 11 20, 10:40)
Mergaites as gerai supratau, kad SVILPIKUS reikia orkaiteje kepti  g.gif 
atsakykit man blondinei  blush2.gif

Vienos kepa orkaitėje,kitos keptuvėje rolleyes.gif .Man orkaitėj kepti per sausi,būtinai reik padažo.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 11 20, 09:53)
Vienos kepa orkaitėje,kitos keptuvėje  rolleyes.gif .Man orkaitėj kepti per sausi,būtinai reik padažo.

Man orkaitej kepti skanesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 18:54)
TROSKINTI KOPUSTAI SU DESRELEM

raugintus kopustus dedu i gilia keptuve (jei per rugtus nuplaunu keliais vandenais smile.gif , sitei buvo kaip tik, tai iskarto i keptuve pateko), uzpilu vandeniu ir troskinu, kai siek tiek pasitroskina idedu takruota morka (cia jie buvo be morku rauginti), kmynu, kvapniuju pipiru, lauro lapus kelis idedu ir vel troskinu vis ipildama vandens, kai jau kopustai minkstuciai sudedu pjaustytas parukytas desreles, prieskonius - cesnaka, mairuna, paprikos milteliu, pipiru, druskos ir siek tiek kecupo, viska pakepinu ir valgom su virtom bulvem... man labai skanu kai kopustai apkepa rolleyes.gif

aciu wub.gif

user posted image

Guliaso sriuba

mesyte pakepint keptuveje,morka,svoguna,cesnaka apkepti kartu ir versti i puoda,pripjaustyti bulviu,suberpi sauja ryziu ir virti kol bulves ir ryziai isvirs,tik isvirus sudeti visus prieskonius,
pipirus,
petrazoles,
soju padaza,
truputi cili,
tomato,
druskos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 19, 20:03)
aš pastebėjau kad esant darbe būt gerai uždraust šituose skyriuose lankytis.. nes tik atsisėdi, ir jau pilvas urzgia... doh.gif
kopūstai jėgiškia atrodo. ei svaitgalį nevažiuosim kur į svečius, reiks būtinai pasidaryt.. mažius mano mėgsta.. tik ar nereiktų pradžioj tų kopūstų pakept, po to troškint?? blink.gif aš ne profė, todėl ir klausiu, nes šį patiekalą esu darius tik kartą.

Tai pas mus darbe isvis supermama uzblokino, kad nesedetume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2008 11 20, 11:28)
Tai pas mus darbe isvis supermama uzblokino, kad nesedetume  biggrin.gif

blink.gif turbūt moterų kolektyve dirbat..? ir kas taip galėjo u-stukalint?? g.gif

prisiskaitau aš ir nuo pat ryto jau noriu.. ryju viską darbe kas po ranka.. doh.gif
Atsakyti