QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 18:54)
TROSKINTI KOPUSTAI SU DESRELEM
raugintus kopustus dedu i gilia keptuve (jei per rugtus nuplaunu keliais vandenais

, sitei buvo kaip tik, tai iskarto i keptuve pateko), uzpilu vandeniu ir troskinu, kai siek tiek pasitroskina idedu takruota morka (cia jie buvo be morku rauginti), kmynu, kvapniuju pipiru, lauro lapus kelis idedu ir vel troskinu vis ipildama vandens, kai jau kopustai minkstuciai sudedu pjaustytas parukytas desreles, prieskonius - cesnaka, mairuna, paprikos milteliu, pipiru, druskos ir siek tiek kecupo, viska pakepinu ir valgom su virtom bulvem... man labai skanu kai kopustai apkepa
aciu
Guliaso sriuba
mesyte pakepint keptuveje,morka,svoguna,cesnaka apkepti kartu ir versti i puoda,pripjaustyti bulviu,suberpi sauja ryziu ir virti kol bulves ir ryziai isvirs,tik isvirus sudeti visus prieskonius,
pipirus,
petrazoles,
soju padaza,
truputi cili,
tomato,
druskos.