Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

aš pastebėjau kad esant darbe būt gerai uždraust šituose skyriuose lankytis.. nes tik atsisėdi, ir jau pilvas urzgia... doh.gif
kopūstai jėgiškia atrodo. ei svaitgalį nevažiuosim kur į svečius, reiks būtinai pasidaryt.. mažius mano mėgsta.. tik ar nereiktų pradžioj tų kopūstų pakept, po to troškint?? blink.gif aš ne profė, todėl ir klausiu, nes šį patiekalą esu darius tik kartą.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 19, 18:03)
aš pastebėjau kad esant darbe būt gerai uždraust šituose skyriuose lankytis.. nes tik atsisėdi, ir jau pilvas urzgia... doh.gif
kopūstai jėgiškia atrodo. ei svaitgalį nevažiuosim kur į svečius, reiks būtinai pasidaryt.. mažius mano mėgsta.. tik ar nereiktų pradžioj tų kopūstų pakept, po to troškint?? blink.gif aš ne profė, todėl ir klausiu, nes šį patiekalą esu darius tik kartą.

manau kiekviena seimininke savaip daro, kaip jai skaniau mirksiukas.gif as darau taip, kitos gal atvirksciai... man skaniau kai jauciasi apkepimas, o jei apkepsi ir troskinsi to apkepimo skonio jau beveik nebeliks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 18:54)
TROSKINTI KOPUSTAI SU DESRELEM

Neryt,o kaip ant galo apkepi?taj troskini tol kol isgaruoja vanduo?
o vandens kiek,kad apsemtu?
kiek laiko mazdaug trunka tas troskinimas?
darysiu wub.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kas turit po ranka karamelinio padaziuko recepta. Niekaip nerandu. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 11 19, 18:25)
Neryt,o kaip ant galo apkepi?taj troskini tol kol isgaruoja vanduo?
o vandens kiek,kad apsemtu?
kiek laiko mazdaug trunka tas troskinimas?
darysiu wub.gif

kai jau isgaruoja vanduo, arba atidengus matau, kad jo jau nedaug tai atidengiu, padidinu ugni ir jis greitai isgaruoja, o po to jau apkepu kaip ir bet ka, palaikau ant ugnies, pamaisau ir jau priklauso nuo skonio, kas kiek nori apkepinti, man patinka kai jie labiau apkepe, kitiems - maziau mirksiukas.gif vandens pilu po dvi stiklines ir taip pyliau turbut 3 kart... kai dirbu kelis darbus tai nepamenu... zsodziu viska reikia ziureti ir ragauti mirksiukas.gif troskinau kazkur apie 1,5 val. bet asi velgi priklauso nuo kiekio, nuo ugnies ir bla bla bla... smile.gif
Atsakyti
Mano akys padidejo tris kartus. visko as cia noriu bigsmile.gif
Bet tie bulviniai blynai su mesa wub.gif ramybes neturesiu visa nakti ...
Atsakyti
Nu ir prisiviret, prisikepet!
Elena- aciu, kad priminei apie kiausinius 4u.gif Nusimato svente, reiks bandyti daryti 4u.gif
Neryte, nu taip sugebi uzvesti visas tai su svilpiakais, tai su kopustiene, ryt ir as darysiu lotuliukas.gif , tik ne kepsiu, 4u.gif kopustiene su desrom virsiu.
Siam kartui saslykai keptuveje, nes lauke buvo salta, darganota.
Vakar ryte supjausciau sprandines gabaliuka ir pamerkiau i maltu svogunu, acto,aliejaus, biski snapsiuko,prieskoniu jovaliuka.Siandien dejau i keptuve, kartu su tuo miksu ir troskinau, kol isvire skystis, kai isvire, leidau paskrusti, atrode, kad butu kepe lauke.
Ir legendiniai lotuliukas.gif svilpikai.Bulviu koses mazdaug dvi dalys ir viena krakmolo, kiausinis.Iskacialinau biggrin.gif , iskociojau, supjausciau ir iskepiau.Padazas-sonine zalia kepta, svogunai ir grietine.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 19, 11:47)

jolacki su palackom..
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 19, 21:47)

Siam kartui saslykai keptuveje
Ir legendiniai lotuliukas.gif  svilpikai.

Ne, Srove, tu tikrai zudai svelniai biggrin.gif (Killing me softly). Ir KODEL as turiu tokias foto pamatyti po 18 val? Lyg tycia.... Karma mano tokia matyt... unsure.gif
Jei rimtai, tai svilpikai gavosi kuo puikiausi!!!! Keista, kad kitoms neisejo. Na, kai as pabandysiu, gal kitaip giedosiu tongue.gif Taciau siand atsivariau pilna bagazine ekologiskos jautienos ispjovu ir tt, tai svilpiku dar ilgai pas mane nebus, nors kas zino ... g.gif
O ka duoda snapsiukas marinatui? niekad nebandziau.....
Atsakyti
srove kaip visada bigsmile.gif , kaip noriu švilpikų rolleyes.gif , reiktų pamėginti vis nesirįžtu tokiam žygiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 19, 21:15)
siand atsivariau pilna bagazine ekologiskos jautienos ispjovu ir tt, tai svilpiku dar ilgai pas mane nebus, nors kas zino ...  g.gif
O ka duoda snapsiukas marinatui? niekad nebandziau.....

Isduok paslapti is kur gavai jautienos ispjovu, turbut ne po 70lt.?Noriu ir as tu ispjovu, kaip skanu, o suktinukai kokie gaunas, kaip issimusa is jos gerai doh.gif wub.gif
Snapsiukas minkstina mesyte, kuo stipresnis, tuo geriau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 11 19, 20:53)
jolacki su palackom..

JOLACKOM dar anksti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
PALACKOM, gali, kada nori
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 19, 22:02)
reiktų pamėginti vis nesirįžtu tokiam žygiui  doh.gif

Ryzkis, seima palaikys drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Elena @ 2008 11 19, 07:43)
[color=purple]Tinginio koldūnai  4u.gif
Faberže kiaušiniai  lotuliukas.gif

Troškinti kopūstai  4u.gif

Oho,kad pasidarbavai thumbup.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 15:54)
TROSKINTI KOPUSTAI SU DESRELEM

MMM,net kvapa uzuodziu,jau kaip tu kartais nervini.. lotuliukas.gif

Sroves svilpikai irgi prasosi i mano skrandi,ir dar visokia stirniena,kiasuinienes,vistienos,per viena diena man cia per daug tiek pamatyt.

O as siandien pasidariau "kibira" Nerytes bulvinuku.Jau kaip skanu,tai shakes su shakutem.
Bulves viriau ekonomines tongue.gif tongue.gif tongue.gif taip man ir reikia,uztat baltuciai minkstuciai skanuciai.
Sugrudau bulviu grustuve ir suminkiau su krakmolu dar nevisiskai atsalusias,dejau du kiausinius bet su baltymais.Viskas gavosi super thumbup.gif ACIU uz puiku recepta.
Atsakyti