Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Eina peklon, nesugalvoju ka ryt valgyt daryt doh.gif is vistienos kazka, bet nezinau ka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 11 18, 17:13)
Bulviniai blynai su mėsa.

Liko faršo tai sumoviau ant iešmukų,pavoliojau džiūvėsiuose ir iškepiau  ax.gif


blink.gif MMM,kaip skanu!!!
QUOTE(inetum @ 2008 11 18, 18:02)
sekmadienio pusryteliai OMLETAS SU GERYBEMIS

Irgi skanu,mmm.

O cia mano lengva vakariene arba sotus pusryciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ciabata su grybais ir kiausiniu.
ciabata(arba kokia kitokia balta bandele) perpjauti ir paskrudinti is abieju pusiu.Padeti siltai.Didelius grybus supjaustyti,apkepinti ant trupucio aliejaus su cesnakais.Atskirai iskepti kiausiniu.
ciabata aptepti tepamu varskes suriu su cesnakais ,uzdeti grybu,kiausini ir apibarstyti petrazolemis. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 18 lapkričio 2008 - 20:56
Jau rytdienai radau superine ideja blush2.gif
O ar Jums taip buna, kad tenka ismest kiek tai maisto likuciu? Man tai daznai..bet gerai kad sunis turim, tai jiems svente buna 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 13:09)
Jau rytdienai radau superine ideja  blush2.gif
O ar Jums taip buna, kad tenka ismest kiek tai maisto likuciu? Man tai daznai..bet gerai kad sunis turim, tai jiems svente buna  4u.gif  lotuliukas.gif

stengiuos, kad taip neatsitiktu..ziauriai nemegstu ishmesti..
bet mes irgi shuniuka turim, jei kas.. smile.gif ..

nu, kurmi, kiek skanumynu pridejot.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 11 18, 20:13)
Bulviniai blynai su mėsa.



mmmmmmm. Patys skaniausi. Jau zinau ka ryt vakarienei darysiu tongue.gif
Atsakyti
Mes vakar vakarienei valgėm stirnos kumpį:

user posted image

Dvi paras su prieskoniais, česnaku ir majonezu marinavau mėsą. Prieš kepant keliose vietose kiekvieną gabalą įpjoviau ir prikišau rūkytos šoninės ir morkų. Aptepiau majonezu. Kepiau orkaitėj apie 2,5 val. Prieš pabaigą dar pridėjau bulvių ir morkų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 19 lapkričio 2008 - 08:32
QUOTE(Lenaa @ 2008 11 19, 08:31)
Mes vakar vakarienei valgėm stirnos kumpį:

user posted image

Dvi paras su prieskoniais, česnaku ir majonezu marinavau mėsą. Prieš kepant keliose vietose kiekvieną gabalą įpjoviau ir prikišau rūkytos šoninės ir morkų. Aptepiau majonezu. Kepiau orkaitėj apie 2,5 val. Prieš pabaigą dar pridėjau bulvių ir morkų  smile.gif



2,5 val.? blink.gif , o kokioje temperaturoje? Atvirai ar uzdengta? Turiu stirnienos gabala ir neismanau ka is jo padaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 11 18, 21:02)
OMLETAS SU GERYBEMIS

Skaniai atrodo bigsmile.gif


QUOTE(daividija @ 2008 11 18, 21:53)
O cia mano lengva vakariene arba sotus pusryciai

Kaip noriu atsikąst essen.gif .Tuoj ekraną aplaižysiu....

QUOTE(Lenaa @ 2008 11 19, 09:31)
Mes vakar vakarienei valgėm stirnos kumpį:

Atrodo šauniai.Niekad stirnienos nesu ragavus unsure.gif
Atsakyti
kedainiu blynai bigsmile.gif , ciabata su grybais wub.gif
QUOTE(Lenaa @ 2008 11 19, 09:31)
Mes vakar vakarienei valgėm stirnos kumpį:


kaip skaniai isrodo bigsmile.gif o kepei rankovej ar paprastai? blush2.gif ir tikria tiek ilgai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 19 lapkričio 2008 - 09:12
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 21:09)
Jau rytdienai radau superine ideja  blush2.gif
O ar Jums taip buna, kad tenka ismest kiek tai maisto likuciu? Man tai daznai..bet gerai kad sunis turim, tai jiems svente buna  4u.gif  lotuliukas.gif

pas mane buna, kad tenka ismesti, nes kartais nesuvalgom tiek kiek pagaminu, o kita diena jau kazka naujo gaminu.... doh.gif

QUOTE(Lenaa @ 2008 11 19, 08:31)
Mes vakar vakarienei valgėm stirnos kumpį:

noreciau paragauti rolleyes.gif
Atsakyti
Tinginio koldūnai 4u.gif
Padarome tešlą kaip koldūnams (vanduo, druska, miltai, kiaušinis).Faršą irgi paruošiame su prieskoniais, svogūniukais ir taip toliau.Iškočiojame tokį pailgą blyną iš tešlos ir visą sutepame faršu.Tada susukame tokį kaip vyniotinį.Supjaustome gabaliukais (sunku pasakysiu..turi būti labai aštrus peilis) Dedame į formą, pilame sultinio ir į orkaitė.Kepame apie 30/40 minučių...Galima užbarstyti sūriu.Valgome su grietinė.

user posted image

Faberže kiaušiniai lotuliukas.gif
Reikia pradėt nuo to, kad surink tuščius kiaušinius...Kai ką nors gaminau pradarydavau skylutę ir kiaušinį iškratydavau, o tą tuščia kiaušinį reikia labai gerai išplauti ir tiesiog padėti... Vakar viriau šaltieną iš vištienos ir supyliau į tuos kiaušinius.Kai sustingo nulupau...

user posted image

Troškinti kopūstai 4u.gif
Raugintus kopūstus troškinau apie 30 min įdėjus sultinio kubelį.Tada apkepiau kalakutienos kumpio gabaliukus, morkas, svogūną.Viską sudėjau į kopūstus.Lauro lapą, pipiriukų ir šviežių kopūstų 4u.gif Druska, pomidorų padažas ir kiti prieskoniai pagal skonį ir nuotaiką mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Na pas mane tokia sena viryklė, tai temperatūros tikrai negaliu pasakyti. Šiaip ant tokios vidutinės ugnies kepiau. Iš pradžių skardą uždengiau folija, po to atidengiau, kad apskrustų. O kepiau dar ilgai ir dėlto, kad retai darau laukinę mėsa ir bijojau,kad gali nedakept po to ax.gif

Neryte, užsukit į svečius 4u.gif
bonda, paprastai, ne rankovėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenaa: 19 lapkričio 2008 - 10:09