rugegele23, kaip tau jau patarė Srove - as visada tiek vištieną, tiek kiaulieną su plaktuku mušu mėsą įkišusi į maišelį, tokiu būdu niekada mėsa nesuplyšta bemušant ir lentutė bei plaktukas lieka švarūs maišelį švyst lauk ir viskas
rugegele23, kaip tau jau patarė Srove - as visada tiek vištieną, tiek kiaulieną su plaktuku mušu mėsą įkišusi į maišelį, tokiu būdu niekada mėsa nesuplyšta bemušant ir lentutė bei plaktukas lieka švarūs maišelį švyst lauk ir viskas
sekmadienio pusryteliai OMLETAS SU GERYBEMIS vienai porcijai imu 2 kiausnius ir isplaku su sluotele ir prieskoniais ir iskepu ant sviesto kol viena puse graziai pagels kol kepa pasitarkuoju su burokine tarka virtos desros ir fermentinio surio. apvertus omleta ant vienos puses prie krasto sudedu desra ir ant virsaus surio( galima ir dar darzoviu pagal skoni) tada uzlenkiu laisvu galu omeleta ir dar pakepu is abieju pusiu kad isilydytu suriu. valgome su darzevemis ir megstamu apdazu. skanaus
rugegele23, kaip tau jau patarė Srove - as visada tiek vištieną, tiek kiaulieną su plaktuku mušu mėsą įkišusi į maišelį, tokiu būdu niekada mėsa nesuplyšta bemušant ir lentutė bei plaktukas lieka švarūs maišelį švyst lauk ir viskas
as irgi iv. mes musu per plevele, tik as nededu i maiseli, o atsipjaunu maistines pleveles ir uzfdengus musu, mesa islieka sultingesne ir nesitasko ant sienu o ir plaktukas sausas lieka