Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 18, 17:50)
Tilapia labai sveika valgyti, nes joje labai mazai riebalu ir daug proteino. Ar riebesne uz pangasija negaliu pasakyti, nes niekada jos nevalgiau  g.gif

panasaus riebumo, gal tilapija ne tokia sultinga tik
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 17:56)
Aciu uz palaikyma  4u.gif galima sakyt gavosi tas Kijevo kotletas

Šaunus kotletas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Bulviniai blynai su mėsa.

Bulves sutarkuojam,mušam kiaušinį,druskos,šaukštas miltų.Faršą suprieskoniuojam,imušam kiaušinį,gerai išmaišom.Į įkaitintą keptuvę dedam sluoksnį tarkių, nestorą faršo juostą,ant viršaus vėl tarkius.Kepam ant nedidelės ugnies.
user posted image

Galima ir be mėsos rolleyes.gif .Su varškės ir grietinės padažu.
user posted image

Liko faršo tai sumoviau ant iešmukų,pavoliojau džiūvėsiuose ir iškepiau ax.gif
Tik susitraukė bekepant tai daugiau pagalio nei mėsos gavosi laugh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 11 18, 19:13)
Bulviniai blynai su mėsa.

Liko faršo tai sumoviau ant iešmukų,pavoliojau džiūvėsiuose ir iškepiau  ax.gif

Niam bigsmile.gif
Atsakyti
mammka noriu visko!!!!!!!!!! bulviniai blynai su mesa kokie sultingi rolleyes.gif mano mama juos kedainiu blynais vadina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 18, 21:24)
mammka noriu visko!!!!!!!!!! bulviniai blynai su mesa kokie sultingi rolleyes.gif mano mama juos kedainiu blynais vadina cool.gif

Jie taip ir vadinas, o zemaiciu is virtu bulviu su mesa virta
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 18, 20:24)

Šį kartą neblogi gavosi rolleyes.gif .

Dėkui visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 14:23)
Pasiguosiu...  Neissimuse plonai krutinele.. o vietose kuriose issimuse gerai, tai pradejo skylem eit.

QUOTE(Srove @ 2008 11 18, 17:26)
per maiseli galima 4u.gif

rugegele23, kaip tau jau patarė Srove - as visada tiek vištieną, tiek kiaulieną su plaktuku mušu mėsą įkišusi į maišelį, tokiu būdu niekada mėsa nesuplyšta bemušant ir lentutė bei plaktukas lieka švarūs thumbup.gif maišelį švyst lauk ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 11 18, 19:45)
rugegele23, kaip tau jau patarė Srove - as visada tiek vištieną, tiek kiaulieną su plaktuku mušu mėsą įkišusi į maišelį, tokiu būdu niekada mėsa nesuplyšta bemušant ir lentutė bei plaktukas lieka švarūs  thumbup.gif maišelį švyst lauk ir viskas thumbup.gif

Aciu uz patarimus, ir mano Kijevo ivertinimus lotuliukas.gif
Atsakyti
sekmadienio pusryteliai OMLETAS SU GERYBEMIS
vienai porcijai imu 2 kiausnius ir isplaku su sluotele ir prieskoniais ir iskepu ant sviesto kol viena puse graziai pagels kol kepa pasitarkuoju su burokine tarka virtos desros ir fermentinio surio. apvertus omleta ant vienos puses prie krasto sudedu desra ir ant virsaus surio( galima ir dar darzoviu pagal skoni) tada uzlenkiu laisvu galu omeleta ir dar pakepu is abieju pusiu kad isilydytu suriu. valgome su darzevemis ir megstamu apdazu. skanaus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 11 18, 19:45)
rugegele23, kaip tau jau patarė Srove - as visada tiek vištieną, tiek kiaulieną su plaktuku mušu mėsą įkišusi į maišelį, tokiu būdu niekada mėsa nesuplyšta bemušant ir lentutė bei plaktukas lieka švarūs  thumbup.gif maišelį švyst lauk ir viskas thumbup.gif

as irgi iv. mes musu per plevele, tik as nededu i maiseli, o atsipjaunu maistines pleveles ir uzfdengus musu, mesa islieka sultingesne ir nesitasko ant sienu lotuliukas.gif o ir plaktukas sausas lieka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 18, 19:24)

lotuliukas.gif O man su varskes padazu niam blush2.gif
Atsakyti