Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE
thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pasiguosiu... verysad.gif taip norejau isbandyt pasidaryt Kijevo kotleta... ir dar nekepiau, bet pasidaryt tai sekesi labai blogai... Neissimuse plonai krutinele.. o vietose kuriose issimuse gerai, tai pradejo skylem eit. Susukau as juos, bet manau sviestas tai istekes bekepant verysad.gif cray.gif tai pasidariau tik du, kitu krutineliu jau negadinau. Vakare bandysiu kept, ziuresiu kas gausis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 11 17, 20:51)
Gal kam nors patiks ir mano receptas:
Žuvis su egzotišku padažu

4u.gif nesupratau esmės. ohmy.gif padažą užpilam ant žuvies lėkštėje ar kartu troškinam kažkaip??
prašyčiau plačiau, nes labai sudomino mane..
Atsakyti
Žuvies kotletukai (pagal kažkurią mama)
foto nekokybiška nes fotikas išsikrovinėjo blush2.gif
500 g faršo
3 morkos
2 svogūnai
2 v. š. manų kruopų
4 kiaušiniai
3 v. š. aliejaus
vegeta
česnako porą skiltelių

Morkas ir svogūnus su česnaku sumalti, įbert vegetos į faršą, įdėt kiaušinius, manų kruopas ir išmaišyti, įpilt aliejaus ir vėl pamaišyt. Kabint šauksštu masę ir kept kotletus
user posted image
Papildyta:
Atsiprašau gal neaiškiai parašiau turėjau omenyje žuvies faršo blush2.gif
Atsakyti
Gal uzduosiu kvaila klausima, bet jei as i maza metalini puodeli pripilsiu aliejaus ir kepsiu ten Kijevus, tai nieko tokio neatsitiks? Na turiu galvoj, kad virsiu riebalus tam puode. Nes man mazesniam puodely reiktu maziau aliejaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 14:23)
Pasiguosiu...  verysad.gif taip norejau isbandyt pasidaryt Kijevo kotleta... ir dar nekepiau, bet pasidaryt tai sekesi labai blogai... Neissimuse plonai krutinele.. o vietose kuriose issimuse gerai, tai pradejo skylem eit. Susukau as juos, bet manau sviestas tai istekes bekepant  verysad.gif  cray.gif tai pasidariau tik du, kitu krutineliu jau negadinau. Vakare bandysiu kept, ziuresiu kas gausis...  verysad.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 15:26)
Gal uzduosiu kvaila klausima, bet jei as i maza metalini puodeli pripilsiu aliejaus ir kepsiu ten Kijevus, tai nieko tokio neatsitiks? Na turiu galvoj, kad virsiu riebalus tam puode. Nes man mazesniam puodely reiktu maziau aliejaus  blush2.gif

Aš visad plaktuką sušlapinu tai neišsimuša skylėm krūtinėlė.Nes taip tai prilimpa prie plaktuko ir susigadina.O voliojai miltuose? Tada sandariau užsiklijuoja.
Puodas puikiai tinka kepimui.Šiaip aliejaus tai reik...kitaip neiškeps gerai.Ir ant mažesnės ugnies.Na,vieną kart iškepsi,kitą kart jau žinosi kaip ir kas biggrin.gif
Visad darau pagal giedriaus receptą ir puikiai gaunasi mirksiukas.gif
http://giedrius-v.li....com/17388.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 18 lapkričio 2008 - 15:29
QUOTE(mammka @ 2008 11 18, 15:28)
Aš visad plaktuką sušlapinu tai neišsimuša skylėm krūtinėlė.Nes taip tai prilimpa prie plaktuko ir susigadina.O voliojai miltuose? Tada sandariau užsiklijuoja.
Puodas puikiai tinka kepimui.Šiaip aliejaus tai reik...kitaip neiškeps gerai.Ir ant mažesnės ugnies.Na,vieną kart iškepsi,kitą kart jau žinosi kaip ir kas  biggrin.gif
Visad darau pagal giedriaus receptą ir puikiai gaunasi  mirksiukas.gif
http://giedrius-v.li....com/17388.html

As irgi pagal Giedriaus recepta dariau. Apvoliojau kiausinio baltyme, miltuose, vel kiausinio baltyme, ir dziuveseliuose. Bijau as juos net virt, net 2 padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 16:33)
As irgi pagal Giedriaus recepta dariau. Apvoliojau kiausinio baltyme, miltuose, vel kiausinio baltyme, ir dziuveseliuose. Bijau as juos net virt, net 2 padariau  lotuliukas.gif

Virk,lauksim kaip gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 14:23)
Pasiguosiu...  verysad.gif taip norejau isbandyt pasidaryt Kijevo kotleta... ir dar nekepiau, bet pasidaryt tai sekesi labai blogai... Neissimuse plonai krutinele..

console.gif nepergyvenk, viskas bus gerai, jei storoka krutinele buvo reikejo ypjauti dar per visa sona ir isskleisti daugiau, tada ji plonesne gaunas ir didesne ir ismusti labai gerai eina, tada net per maiseli galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 11 18, 16:26)
console.gif nepergyvenk, viskas bus gerai, jei storoka krutinele buvo reikejo ypjauti dar per visa sona ir isskleisti daugiau, tada ji plonesne gaunas ir didesne ir ismusti labai gerai eina, tada net per maiseli galima. 4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif galima sakyt gavosi tas Kijevo kotletas, net vyras sako, argi reikejo tau verkslent, juk gavosi rolleyes.gif siek tiek i kepimo pabaiga pamaciau, kad pradejo teket sviestas, bet siaip tik i kepimo pabaiga, tai gal perkepiau? g.gif Gaminau pagal si recepta RECEPTAS

Kita kart bandysiu i vidu gal suri det, kaip manot? g.gif Vyras cia man aiskino, kad suri deda. O gal ir su juo skanu?

Stai foto, tik kazkaip skubom fotkinau, tai cia taip vos ne sumesta i lekste blush2.gif ir prapjauto nebus foto, nes ten nieko ypatingo smile.gif tik prapjovus, isbego sviestas, ir liko skyle rolleyes.gif
Tiesa, man dar norejosi, kad butu koks prieskonis, nes tryniau krutinele druska ir pipirais.

user posted image

Siandien sakyciau apsiedziau.. pas anyta cepelinu... namie Kijevo kotleto, ir dar tarpe torto, svilpiku dar kelis lotuliukas.gif o kaip sakalys taip sakalys as lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 18 lapkričio 2008 - 17:07
koks grazuolis ponas Kijevas.. smile.gif
skanus Granges troshkinys..
ir..zuvis suviliojo.. rolleyes.gif

kas klause, bulves bandukems viriau su lupena..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 18, 08:46)
Oi kaip skanu!!  doh.gif (Killing me softly  mega_shok.gif ) smile.gif
o tilapija riebesne zuvis, na, kaip pvz pangasija? Ar liesesne?

Tilapia labai sveika valgyti, nes joje labai mazai riebalu ir daug proteino. Ar riebesne uz pangasija negaliu pasakyti, nes niekada jos nevalgiau g.gif
Atsakyti