[quote=daividija,2008 11 17, 20:51]
Ekologiskos bulves niekam tike Pirk ekonomines Visada tokias perku,cepelinai gaunasi balciausi,svilpikai ir zemaiciu blynai skaniausi
Tiek kad jos neplautos,bet jau geriau neplautos,negu velniai zino kokiam skystyje numirkytos ir nevystancios.Visos jos is tos pacios zemes,tik nestandartinio dydzio vadinamos ekonominemis...
Na, as kiek suprantu, tai ekologiskos darzoves buna uzaugintos be jokiu trasu! O ir skonis tikrai skiriasi, daug skaniau!
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 17, 21:23)
Sveikos jungiuos i jusu buri. Siandien gaminau plova su pievagrybiais.
ir kaip ji darei?
Egleegle, Shalimar,, man net skrandi nudiege (tipo, vakarais nevalgau) !!! Labai faini patiekalai
O pangasija pas mus jau senokai karaliauja viena- labai skani zuvis
Del svilpiku, tai as ju nedariau, bet kiek skaiciau originaliu receptu, tai visur pabreziama, kad bulves turi buti v a k a r y k s t e s!!! Gal siltas malat, tik isvirtas??? Tai irgi gali buti viena priezasciu nesekmes....
Rimulia12, sveikute! plovas fainas, dar nemaciau su pievagrybiais. Bet temos pavadinimas- ne 'fotoreportazas is mano virtuves ', reik recepto!
(Laukiu)
Papildyta:
[quote=cibute2,2008 11 17, 22:32]
[quote=daividija,2008 11 17, 20:51]
Ekologiskos bulves niekam tike Pirk ekonomines Visada tokias perku,cepelinai gaunasi balciausi,svilpikai ir zemaiciu blynai skaniausi
Tiek kad jos neplautos,bet jau geriau neplautos,negu velniai zino kokiam skystyje numirkytos ir nevystancios.Visos jos is tos pacios zemes,tik nestandartinio dydzio vadinamos ekonominemis...
Na, as kiek suprantu, tai ekologiskos darzoves buna uzaugintos be jokiu trasu! O ir skonis tikrai skiriasi, daug skaniau!
[/quote]
Ne nuo trasu priklauso, o nuo veisles. Zinau, ka sakau Aisku, PC nebuna surasyti pavadinimai, bet vizualiai matosi. Krakmolinga bulve- apvalesne, geltona. O pailgos rausva odele, baltu vidum- skystesnes
O pangasija pas mus jau senokai karaliauja viena- labai skani zuvis
Del svilpiku, tai as ju nedariau, bet kiek skaiciau originaliu receptu, tai visur pabreziama, kad bulves turi buti v a k a r y k s t e s!!! Gal siltas malat, tik isvirtas??? Tai irgi gali buti viena priezasciu nesekmes....
Rimulia12, sveikute! plovas fainas, dar nemaciau su pievagrybiais. Bet temos pavadinimas- ne 'fotoreportazas is mano virtuves ', reik recepto!
(Laukiu)
Papildyta:
[quote=cibute2,2008 11 17, 22:32]
[quote=daividija,2008 11 17, 20:51]
Ekologiskos bulves niekam tike Pirk ekonomines Visada tokias perku,cepelinai gaunasi balciausi,svilpikai ir zemaiciu blynai skaniausi
Tiek kad jos neplautos,bet jau geriau neplautos,negu velniai zino kokiam skystyje numirkytos ir nevystancios.Visos jos is tos pacios zemes,tik nestandartinio dydzio vadinamos ekonominemis...
Na, as kiek suprantu, tai ekologiskos darzoves buna uzaugintos be jokiu trasu! O ir skonis tikrai skiriasi, daug skaniau!
[/quote]
Ne nuo trasu priklauso, o nuo veisles. Zinau, ka sakau Aisku, PC nebuna surasyti pavadinimai, bet vizualiai matosi. Krakmolinga bulve- apvalesne, geltona. O pailgos rausva odele, baltu vidum- skystesnes
QUOTE(liutuks @ 2008 11 09, 19:59)
Na sugunde su saslykiukais gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi
As tai turiu tarybiniu laiku elektrine saslykine, negaliu ja atsidziaugti nei pati nei draugai, kurie gauna saslyko vidury ziemos i svecius atvaziave
QUOTE(cibute2 @ 2008 11 17, 18:32)
Na, as kiek suprantu, tai ekologiskos darzoves buna uzaugintos be jokiu trasu! O ir skonis tikrai skiriasi, daug skaniau!
labai tuo abejoju,be jokiu trasu neuzauga nei viena darzove,tik vienos gauna daugiau,kitos maziau,nesuprantu ekologisku obuoliuku be trasu kurie tris men nevysta Pas mane ekologiska kriause,tai beveik visos kriauses su kirminukais,nes tikrai negave jokiu trasu o ir puvo labai greitai.
Mes gaminom ekologiskas desreles tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats.
Sorry,kad as cia ne i tema.
QUOTE(indria @ 2008 11 17, 22:33)
ir kaip ji darei?
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 17, 22:36)
Rimulia12, sveikute! plovas fainas, dar nemaciau su pievagrybiais. Bet temos pavadinimas- ne 'fotoreportazas is mano virtuves ', reik recepto!
(Laukiu)
(Laukiu)
atsiprasau tuoj parasau.
I ikaitinta puoda sudejau jautienos farsa, prieskoniu ir cesnakas (ko laaaabai daug). Pakepinau jame aisku pries tai ipyliaus slakeli aliejaus. Apkepinusi farsa ant virsaus sudejau sutarkuotas morkas ir supjaustysus sampinjonus uzdengiau su dangciu kad siek tiek pasitroskintu. Ryzius nuploviau kiaurasamtyje po saltu vandeniu ir sudejau i puoda ant virsaus. tuomet uzpyliau verdanciu vandeniu (kol viskas trosko puode uzsiviriau virduli) ir pripyliau kazkur per du pirsatus vir ryziu. tuomet kokia 15 min paviriau.kai baige virti idejau pomidoru padazo. ismaisiau ir prasom. Skanaus
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 16:00)
pas jus, t.y. Lietuvoj turbut labai vandeningos bulves, kad jums kimba prie ranku man visai nekimba prie ranku, imu tesla ir formuoju rutuliuka.... net nezinau kaip cia tave gelbet, nes man visad gaunasi... ir santykis 4:1. niekad nei daugiau nei maziau
gal siltas bulves trynei ir maisei?
gal siltas bulves trynei ir maisei?
siaip tai as airijoj ir bulves kaip kazkas rase irgi pirkau organines, ir buvo vakarykstes tai saltos...turesi turbut padaryt ir atsiust ju, cia bus tavo pagalba o tu kartais ne polandijoj, nes man daznokai atrodo kad kai uzgamini ka nors tokio lenkisko... nes tos bulvines bandutes tai kliuski slionskie...bandysiu is kt rusies bulviu daryt dar... ojei kai tai ir srives pasiulymu pasinaudosiu...
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2008 11 17, 20:21)
labai tuo abejoju,be jokiu trasu neuzauga nei viena darzove,tik vienos gauna daugiau,kitos maziau,nesuprantu ekologisku obuoliuku be trasu kurie tris men nevysta Pas mane ekologiska kriause,tai beveik visos kriauses su kirminukais,nes tikrai negave jokiu trasu o ir puvo labai greitai.
Mes gaminom ekologiskas desreles tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats.
Sorry,kad as cia ne i tema.
Mes gaminom ekologiskas desreles tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats.
Sorry,kad as cia ne i tema.
ne visur zinok taip ekologiskumas suprantamas, kai kur ziurima ir labai dideles baudos jei nesilaiko to ka skelbia, bet cia ne lt...sorry uz off topic...
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 17:21)
pasirodyk!
nu tuoj pasigailesiu, kad cia idejau ta recepta, nes kiek darot niekam nesigauna o tokios skanios man iseina
siaip man bulves su krakmolu skaniau maisyti, vis tik bulbe su bulve
nu tuoj pasigailesiu, kad cia idejau ta recepta, nes kiek darot niekam nesigauna o tokios skanios man iseina
siaip man bulves su krakmolu skaniau maisyti, vis tik bulbe su bulve
Ir dar erzina mus visas
QUOTE(daividija @ 2008 11 17, 22:21)
Mes gaminom ekologiskas desreles tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats.
, tokiu aferu, kaip maisto pramonej, turbut daugiau niekur nera
tegu juos galai tuos ekologiskus produktus , palikim tai naivuoliams, bet, kad etiketese produkto sudetis rasoma ne visada atitinkanti tikrove, tai kelia siauba Dabar jau greit viskas bus be cholesterolio, be riebalu, be konservantu, vienzo, be nieko, tik pirk, o dar ekologiskos
oi, kiek skaniu dalykeliu...
Neryt, tu gi zinai , tavo bandukes dariau, pavyko puikiai..iki shiol su mb liezuvius ataugint bandom ..irodimui foto padariau, tik reik va prisiversti sudeti ..
Nemalkit/netrinkit karshtu bulviu, geriausiai vakarykshcias- gal tai pades
Neryt, tu gi zinai , tavo bandukes dariau, pavyko puikiai..iki shiol su mb liezuvius ataugint bandom ..irodimui foto padariau, tik reik va prisiversti sudeti ..
Nemalkit/netrinkit karshtu bulviu, geriausiai vakarykshcias- gal tai pades
Negaliu, kaip viskas cia skanu. Is proto gaima iseiti nuo visu situ skanuminu.
Vakar MB uzsimane zuvytes. Mes labai mestam tilapia tai ja ir pagaminau.Taigi
TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE
Zuvi supjausciau porcijomis, apibarsciau zuvies priskoniais apslaksciau citrinos sultims (galima leisti kad pasimarinuotu, bet as neturejau laiko). Gabaliukus sudejau ant folijos, uzdejau pjaustytus porus, cukiniju griezinelius ir pomidoru griezinelius. Uzlanksciau flijos kampus ir kepiau orkaiteje apie 30 min. Pries baigiant kepti atlanksciau folija ir dar truputeli pakepiau.
Stai taip zuvis atrodo pres dedant kepti
O cia galutinis rezultatas
Vakar MB uzsimane zuvytes. Mes labai mestam tilapia tai ja ir pagaminau.Taigi
TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE
Zuvi supjausciau porcijomis, apibarsciau zuvies priskoniais apslaksciau citrinos sultims (galima leisti kad pasimarinuotu, bet as neturejau laiko). Gabaliukus sudejau ant folijos, uzdejau pjaustytus porus, cukiniju griezinelius ir pomidoru griezinelius. Uzlanksciau flijos kampus ir kepiau orkaiteje apie 30 min. Pries baigiant kepti atlanksciau folija ir dar truputeli pakepiau.
Stai taip zuvis atrodo pres dedant kepti
O cia galutinis rezultatas
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 18, 09:23)
Negaliu, kaip viskas cia skanu. Is proto gaima iseiti nuo visu situ skanuminu.
Vakar MB uzsimane zuvytes. Mes labai mestam tilapia tai ja ir pagaminau.Taigi
TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE
Vakar MB uzsimane zuvytes. Mes labai mestam tilapia tai ja ir pagaminau.Taigi
TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE
Oi kaip skanu!! (Killing me softly )
o tilapija riebesne zuvis, na, kaip pvz pangasija? Ar liesesne?