Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

[quote=daividija,2008 11 17, 20:51]
Ekologiskos bulves niekam tike lotuliukas.gif Pirk ekonomines thumbup.gif Visada tokias perku,cepelinai gaunasi balciausi,svilpikai ir zemaiciu blynai skaniausi thumbup.gif
Tiek kad jos neplautos,bet jau geriau neplautos,negu velniai zino kokiam skystyje numirkytos ir nevystancios.Visos jos is tos pacios zemes,tik nestandartinio dydzio vadinamos ekonominemis...

Na, as kiek suprantu, tai ekologiskos darzoves buna uzaugintos be jokiu trasu! O ir skonis tikrai skiriasi, daug skaniau! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 11 17, 21:23)
Sveikos jungiuos i  jusu buri. Siandien gaminau plova su pievagrybiais.

ir kaip ji darei? g.gif
Atsakyti
Egleegle, Shalimar,, man net skrandi nudiege (tipo, vakarais nevalgau) !!! Labai faini patiekalai thumbup.gif
O pangasija pas mus jau senokai karaliauja viena- labai skani zuvis rolleyes.gif
Del svilpiku, tai as ju nedariau, bet kiek skaiciau originaliu receptu, tai visur pabreziama, kad bulves turi buti v a k a r y k s t e s!!! Gal siltas malat, tik isvirtas??? Tai irgi gali buti viena priezasciu nesekmes.... rolleyes.gif
Rimulia12, sveikute! plovas fainas, dar nemaciau su pievagrybiais. Bet temos pavadinimas- ne 'fotoreportazas is mano virtuves ', reik recepto! bigsmile.gif
(Laukiu)
Papildyta:
[quote=cibute2,2008 11 17, 22:32]
[quote=daividija,2008 11 17, 20:51]
Ekologiskos bulves niekam tike lotuliukas.gif Pirk ekonomines thumbup.gif Visada tokias perku,cepelinai gaunasi balciausi,svilpikai ir zemaiciu blynai skaniausi thumbup.gif
Tiek kad jos neplautos,bet jau geriau neplautos,negu velniai zino kokiam skystyje numirkytos ir nevystancios.Visos jos is tos pacios zemes,tik nestandartinio dydzio vadinamos ekonominemis...

Na, as kiek suprantu, tai ekologiskos darzoves buna uzaugintos be jokiu trasu! O ir skonis tikrai skiriasi, daug skaniau! tongue.gif
[/quote]
Ne nuo trasu priklauso, o nuo veisles. Zinau, ka sakau cool.gif Aisku, PC nebuna surasyti pavadinimai, bet vizualiai matosi. Krakmolinga bulve- apvalesne, geltona. O pailgos rausva odele, baltu vidum- skystesnes ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 17 lapkričio 2008 - 20:37
QUOTE(liutuks @ 2008 11 09, 19:59)
Na sugunde su saslykiukais  doh.gif gal kas patartu kaip skaniai galima butu ju issikepti namuose,gal yra kokiu budu?kiek esu bandziusi jie visada man isdziuva tokie,nesultingi gaunasi g.gif  verysad.gif

As tai turiu tarybiniu laiku elektrine saslykine, negaliu ja atsidziaugti nei pati nei draugai, kurie gauna saslyko vidury ziemos i svecius atvaziave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cibute2 @ 2008 11 17, 18:32)

labai tuo abejoju,be jokiu trasu neuzauga nei viena darzove,tik vienos gauna daugiau,kitos maziau,nesuprantu ekologisku obuoliuku be trasu kurie tris men nevysta g.gif Pas mane ekologiska kriause,tai beveik visos kriauses su kirminukais,nes tikrai negave jokiu trasu o ir puvo labai greitai. g.gif
Mes gaminom ekologiskas desreles lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats. tongue.gif
Sorry,kad as cia ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 11 17, 22:33)
ir kaip ji darei? g.gif

QUOTE(brashke77 @ 2008 11 17, 22:36)
Rimulia12, sveikute! plovas fainas, dar nemaciau su pievagrybiais. Bet temos pavadinimas- ne 'fotoreportazas is mano virtuves ', reik recepto!  bigsmile.gif
(Laukiu)

atsiprasau tuoj parasau.

I ikaitinta puoda sudejau jautienos farsa, prieskoniu ir cesnakas (ko laaaabai daug). Pakepinau jame aisku pries tai ipyliaus slakeli aliejaus. Apkepinusi farsa ant virsaus sudejau sutarkuotas morkas ir supjaustysus sampinjonus uzdengiau su dangciu kad siek tiek pasitroskintu. Ryzius nuploviau kiaurasamtyje po saltu vandeniu ir sudejau i puoda ant virsaus. tuomet uzpyliau verdanciu vandeniu (kol viskas trosko puode uzsiviriau virduli) ir pripyliau kazkur per du pirsatus vir ryziu. tuomet kokia 15 min paviriau.kai baige virti idejau pomidoru padazo. ismaisiau ir prasom. Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 16:00)
pas jus, t.y. Lietuvoj turbut labai vandeningos bulves, kad jums kimba prie ranku  g.gif man visai nekimba prie ranku, imu tesla ir formuoju rutuliuka....  g.gif net nezinau kaip cia tave gelbet, nes man visad gaunasi... ir santykis 4:1. niekad nei daugiau nei maziau g.gif

gal siltas bulves trynei ir maisei?

siaip tai as airijoj ir bulves kaip kazkas rase irgi pirkau organines, ir buvo vakarykstes tai saltos...turesi turbut padaryt ir atsiust ju, cia bus tavo pagalba g.gif o tu kartais ne polandijoj, nes man daznokai atrodo kad kai uzgamini ka nors tokio lenkisko... mirksiukas.gif nes tos bulvines bandutes tai kliuski slionskie...bandysiu is kt rusies bulviu daryt dar... ojei kai tai ir srives pasiulymu pasinaudosiu...

Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2008 11 17, 20:21)
labai tuo abejoju,be jokiu trasu neuzauga nei viena darzove,tik vienos gauna daugiau,kitos maziau,nesuprantu ekologisku obuoliuku be trasu kurie tris men nevysta g.gif Pas mane ekologiska kriause,tai beveik visos kriauses su kirminukais,nes tikrai negave jokiu trasu o ir puvo labai greitai. g.gif
Mes gaminom ekologiskas desreles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats. tongue.gif
Sorry,kad as cia ne i tema.

ne visur zinok taip ekologiskumas suprantamas, kai kur ziurima ir labai dideles baudos jei nesilaiko to ka skelbia, bet cia ne lt...sorry uz off topic...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 17:21)
pasirodyk! ax.gif

nu tuoj pasigailesiu, kad cia idejau ta recepta, nes kiek darot niekam nesigauna cool.gif  o tokios skanios man iseina rolleyes.gif

siaip man bulves su krakmolu skaniau maisyti, vis tik bulbe su bulve smile.gif

Ir dar erzina mus visas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 17, 22:21)
Mes gaminom ekologiskas desreles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai zinau tik tiek,kad dezute tai buvo ekologiska,o visa kita ejo tas pats. tongue.gif

drinks_cheers.gif , tokiu aferu, kaip maisto pramonej, turbut daugiau niekur nera doh.gif
tegu juos galai tuos ekologiskus produktus irnesakyk.gif , palikim tai naivuoliams, bet, kad etiketese produkto sudetis rasoma ne visada atitinkanti tikrove, tai kelia siauba doh.gif cool.gif Dabar jau greit viskas bus be cholesterolio, be riebalu, be konservantu, vienzo, be nieko, tik pirk, o dar ekologiskos doh.gif biggrin.gif cool.gif karsta.gif
Atsakyti
oi, kiek skaniu dalykeliu... essen.gif

Neryt, tu gi zinai smile.gif , tavo bandukes dariau, pavyko puikiai..iki shiol su mb liezuvius ataugint bandom lotuliukas.gif ..irodimui foto padariau, tik reik va prisiversti sudeti blush2.gif ..
Nemalkit/netrinkit karshtu bulviu, geriausiai vakarykshcias- gal tai pades 4u.gif
Atsakyti
Negaliu, kaip viskas cia skanu. Is proto gaima iseiti nuo visu situ skanuminu.

Vakar MB uzsimane zuvytes. Mes labai mestam tilapia tai ja ir pagaminau.Taigi

TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE

Zuvi supjausciau porcijomis, apibarsciau zuvies priskoniais apslaksciau citrinos sultims (galima leisti kad pasimarinuotu, bet as neturejau laiko). Gabaliukus sudejau ant folijos, uzdejau pjaustytus porus, cukiniju griezinelius ir pomidoru griezinelius. Uzlanksciau flijos kampus ir kepiau orkaiteje apie 30 min. Pries baigiant kepti atlanksciau folija ir dar truputeli pakepiau.

Stai taip zuvis atrodo pres dedant kepti
user posted image
user posted image

O cia galutinis rezultatas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 18, 09:23)
Negaliu, kaip viskas cia skanu. Is proto gaima iseiti nuo visu situ skanuminu.

Vakar MB uzsimane zuvytes. Mes labai mestam tilapia tai ja ir pagaminau.Taigi

TILAPIA SU DARZOVEM KEPTA FOLIJOJE

Oi kaip skanu!! doh.gif (Killing me softly mega_shok.gif ) smile.gif
o tilapija riebesne zuvis, na, kaip pvz pangasija? Ar liesesne?

Atsakyti