Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 17, 14:46)
O jau koldūnčikai kaip super atrodo  thumbup.gif  Kur tokią formą gauti kaži? g.gif  bigsmile.gif

ju tai tikrai yra pirkti mirksiukas.gif . Tik jeigu pirksite, pirkite tokia kaip parodyta nuotraukoje, nes ji yra spizine ir sunki thumbup.gif . Ant jos labai lengva gaminti thumbup.gif , ko nepasakyciau apie plastmasine schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 17, 10:46)
Aha, o mano a.a. mociute tai pridarydavo riesuto dydzio rutuliuku ir isvirdavo pieniskos sriubos  rolleyes.gif  Kuria valgyti budavo privaloma, jei nori cepelino  lotuliukas.gif  Mums budavo ziauriai skanu  wub.gif
Labai grazus kepsneliai, mums patiktu  thumbup.gif  O banduciu ir svilpiku diena vis arteja ir arteja...  cool.gif  Tesla, kaip supratau, vienoda ir virtiems ir keptiems bulvinukams, ar ne?

pas mus tas pats,mano skaniausia sriuba budavo. wub.gif
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 17, 11:29)
Nu jau bulviniu banduciu kaip uzsimaniau, as irgi kartais darau tik darau kitokios formos, kukuliukus tokius.
Retai a spa sjus cia uzsuku, bet vis gaminu ir fotkinu, kaip vyras sako jau pasidaraiu ligone, vis klausia kam gaminu ar seimynai, ar ka dtureciau ka i kompa ideti  smile.gif

thumbup.gif
Mb irgi keistai ziuri i ta fotografavima,turbut galvoja ,kad mes durnos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jus gaminkit gaminkit,as va paskaitau,paziuriu,seile pavarvinu,susinervinu...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 11 17, 16:33)
O jus gaminkit gaminkit,as va paskaitau,paziuriu,seile pavarvinu,susinervinu...

lotuliukas.gif as irgi pavarvinu seile ir po to einu ko nors saldytuve uzkast ieskoti, nes taip apetitas sukyla doh.gif
Atsakyti
Neryte

gelbek su tom bandutem tikra tragedija kad ir kiek bulviu deciau irr kiek krakmolo, kaip rasei 4:1 man labai ziauriai kimba prie ranku is vis neiseina rutuliuko suformuot, kokio kibumo tesla turi buti?nes labai jau nerealiai as ju noriu...
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 11 17, 16:41)
Neryte

gelbek su tom bandutem tikra tragedija kad ir kiek bulviu deciau irr kiek krakmolo, kaip rasei 4:1 man labai ziauriai kimba prie ranku is vis neiseina rutuliuko suformuot, kokio kibumo tesla turi buti?nes labai jau nerealiai as ju noriu...

pas jus, t.y. Lietuvoj turbut labai vandeningos bulves, kad jums kimba prie ranku g.gif man visai nekimba prie ranku, imu tesla ir formuoju rutuliuka.... g.gif net nezinau kaip cia tave gelbet, nes man visad gaunasi... ir santykis 4:1. niekad nei daugiau nei maziau g.gif

gal siltas bulves trynei ir maisei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 lapkričio 2008 - 17:01
O as kariauju su svilpikais doh.gif iskepiau keptuvej, bet gavosi kazkokie ne tokie, cia vyras vertino blink.gif dabar kita partija kepa orkaitej. Paziuresim kuo skirsis jie. Ir pasirodysiu biggrin.gif

As kai tokias bandutes kepu, tai dedu miltus, o ne krakmola, bet sikart viska dariau pagal recepta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 lapkričio 2008 - 17:08
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 17, 17:07)
O as kariauju su svilpikais  doh.gif iskepiau keptuvej, bet gavosi kazkokie ne tokie, cia vyras vertino  blink.gif dabar kita partija kepa orkaitej. Paziuresim kuo skirsis jie. Ir pasirodysiu  biggrin.gif

As kai tokias bandutes kepu, tai dedu miltus, o ne krakmola, bet sikart viska dariau pagal recepta smile.gif

pasirodyk! ax.gif

nu tuoj pasigailesiu, kad cia idejau ta recepta, nes kiek darot niekam nesigauna cool.gif o tokios skanios man iseina rolleyes.gif

siaip man bulves su krakmolu skaniau maisyti, vis tik bulbe su bulve smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 17 lapkričio 2008 - 17:23
Taigi, svilpikai pagal recepta Receptas

Zinot, isbandziau ir keptuvej kept, ir orkaitej. Orkaitej man patiko labiau! Jie buvo tokie, kokius ir isivaizdavau, kaip budavo pas mociute thumbup.gif minkstuciai tokie. O keptuvej, man jie buvo tokie virsuj traskus. Kita kart pabandysiu dar iskeptus sudet i inda koki, uzpilt padazu, ir dar orkaitej viska pasildyt, jauciu dar skaniau butu bigsmile.gif
Istepiau skarda aliejumi, apvoliojau svilpikus miltuose siek tiek, ir kepiau.

user posted image
Atsakyti
nu va kokie dailuciai bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif man ir keptuvej jie minkstuciai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 17, 18:11)
bigsmile.gif man ir keptuvej jie minkstuciai buvo ax.gif

O man tik vidus buvo minkstas, o is isores trasku g.gif zodziu gerai, kad viskas baigesi gerai ir rezultata gavau vistiek biggrin.gif dar vyras man komandavo kokia forma daryt blink.gif
Ryt planavau daryt KIjevo kotletus, bet kad anyta darys cepelinus, tai atidet teks Kijevus kitai dienai smile.gif
Atsakyti
marinuoti sparneliai kepti keptuveje,burokeliu salotos su zirneliais ir pagardinta aliejum +bulves. kopustu sriuba su morkom,pagardinta petrazolem.tokia musu vakariene. smile.gif user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti